icon

Kedy je ideálny čas na dieťa?

11. aug 2021

Mam 25 a este nemam dieta ani priateľa, bojim sa že ked budem mať okolo 30 tak uz to pôjde ťažšie otehotnieť ,vsade vidím samé mladé mamičky

Strana
z2
krisbar
12. aug 2021

@vanda323 samozrejme ze je. Ved z celeho toho prispevku ide pocit, ze holka ho ma velmi nizke.

ivik4
12. aug 2021

@ajka0207 hahah toto presne 😀 ja niekedy v skolke rozmyslam ci su to rodicia alebo stari rodicia ked pre dieta niekto pride

lavienocka
12. aug 2021

@ivik4 to nie je moc vtipne 🙄, sú ženy ktoré nemohli mať deti skor a po dlhých rokoch sa im narodilo po 40r, myslím ze je to neskutočná radosť. Dieťa je dar v každom veku.

ivik4
12. aug 2021

@lavienocka no mne to nemusis hovorit ,ja som dieta prave starsich rodicov a pamätam si tie posmesky skrz to v skole od spoluziakov a prave to ma donutilo mat dieta v skorom veku . Neviem ako si moj komentar pochopila ci sa smejem priamo im alebo ze mi je vtipne ze ja ozaj nevm kam ich zaradit ale je mi to jedno

tara42
12. aug 2021

Este mas cas.

vondolina
12. aug 2021

nemáš sa kam ponáhľať, hlavne proste je to o tom aby si nešla do nejakého vzťahu len skrz to, že už by si sa na dieťa cítila, pretože to nič dobré neprinesie ;)

zuzanockamt
12. aug 2021

@ivik4 tiež si myslím, že je veľmi nevhodné riešiť a posmievať sa z veku rodičov dieťaťa. Nikdy som sa nad tým nezamýšľala, či už prišla dievčina čo ledva zmaturovala alebo zrelá žena. Vek o rodičovi nič nevypovedá. Iné veci sú dôležitejšie a vek riešia len veľmi povrchní a prízemní ľudia.

danielahamar
12. aug 2021

Nikdy🤣😂

luccija
12. aug 2021

@danielahamar asi tak...vždy bude prečo nie ešte práca, bývanie, dovolenka, ešte máme čas...ešte si nasetrime....Ale myslim, že v 25 tke bez partnera netreba nad tým ešte premýšľať.Dnes sa rodí ďaleko po 30 tke

danielahamar
12. aug 2021

Tak vyvediem ta z omylu, rodila som aj ako 20rocna a aj minule Vianoce ako 38r., a keďže mam už 18r. dieťa, mysleli si, že to je jeho😁, lebo málokto vedel, že som tehu. Takže nikdy nie je neskoro, ani skoro, ani vhodný a nevhodný čas 😉

littlebubble
12. aug 2021

Mám 24, dávam si ešte tak rok/dva čas.Neponáhľam sa aj keď zázemie máme.
Zo strednej čaká dieťa len jedna zatiaľ.
Jedna kamarátka sa snažila o dieťa 2 roky.Porodila v 23.Nie je to o veku čo sa plodnosti týka.Známe po 30tke na prvý šup.

Skôr vidím mamičky okolo 35/40.
Mňa sa jedna skupina ľudí pýta na dieťa a druhá, že či som si nechcela ešte užívať a cestovať (ja som to všetko stihla).

Nemáš sa kam ponáhľať.Užívaj si ešte tú voľnosť, veď väčšina báb ešte študuje takže nie si jediná 🙂.

littlebubble
12. aug 2021

@ivik4 Ja som tak presviedčala dievčatko v škôlke, že po ňu prišla babka (taká vyčerpaná a stará vyzerala byť).
Netušila som vtedy, že aj staršie ženy majú malé deti (mala som asi 4/5 rokov), ale neposmievala som sa.Myslela som si, že sa pomýlila a nevie to rozoznať slovne.

Strana
z2