icon

Kedy sa môžme začať snažiť o bábätko po kyretáži?

rose773
23. apr 2012

Ahojte! Som tu nová... Dnes je to presne týždeň, čo sme sa dozvedeli, že našej malej "fazulke" už nebije srdiečko /v 10. tt/. Bolo to moje prvé tehotenstvo. Je tu niekto s podobnou skúsenosťou? Ako ste sa s tým vyrovnali? Kedy sa pokúšať o ďalšie bábo?

delideli
24. máj 2012

@rose773 : ano meriam,aby som vedela,ci a kedy prebehla ovulka,predtym som sledovala aj poovulacne teploty,na zaklade nich sa niekedy da zistit,ze si tehu,ale nie je to pravidlo..ale uz tie po ovulke merat nebudem,zbytocne ma to stresuje..
ak by si to chcela skusit, tu najdes navod ako na to :http://www.merenibt.xf.cz/index2.html
pripadne aj tu je par zaujimavych info : http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
a znacim si to potom na www.fertilityfriend.com a takto nejak vyzera moj aktualny graf : www.fertilityfriend.com/home/delideli
nie je to nic zlozite a staci ti na to aj obycajny teplomer..

delideli
24. máj 2012

@cory75 : ahoj, sme na tom podobne,nase prve babatko sa nam podarilo takmer presne na vianoce,kyret som mala na konci januara ,takisto v 8tt,aj ked srdiecko podla vsetkeho prestalo bit uz o tyzden skor..:(tento mesiac sme sa prvykrat zacali znovu snazit,bohuzial neuspesne,ale bojujeme dalej..co sa tyka kamaratok,tak tie uz takmer vsetky deticky maju,alebo su kratko pred porodom,takze to poznam..ale verim,ze coskoro sa aj my budeme moct tesit..aj ja drzim palceky vam 🙂

cory75
24. máj 2012

@delideli dakujeme 🙂 My sme sa v podstate tiez zacali snazit 1x az tento mesiac, lebo predtym som vobec nesledovala termin ovulacie. A dokonca teraz v case ovulacie som jasne citila bolesti v podbrusku, co som predtym nemavala, co trvalo 2 tyzdne, aj prsia ma pobolievali, tak jasne ze som uz zacala dufat.. no a dnes prisla cervena :( neviem, ako by sa dalo na "to" sa az tak nesustredit, ako nam vsetci radia. Ja uz mam 30r., bojim sa aby to uz nebolo coraz tazsie..

delideli
24. máj 2012

@cory75 : ja mam uz cez 30 a presne viem co myslis..ked sa nam minule zadarilo,bolo to prave v mesiac,ked som si povedala,ze sa nesnazime,lebo aj tak ovulka vyjde na vianoce a tom budeme u rodicov,takze sa nebudeme stresovat a dame si pauzu..a snazilkovali sme len raz ,pred odchodom..lenze hlave nerozkazes a nemysliet na to sa planovane neda,take rady su sice dobre mienene ale nanic..
ja som tiez teraz pri tomto snazenie zacala po ovulke citi podbrusko,co predtym nebolo (dufala som,ze by to mohlo by hniezdenie..)..a mrcha mi podla vsetkeho dojde dnes alebo zajtra.. 😠

cory75
24. máj 2012

@delideli prajem ti, aby nedosla ;) no ja uz nebudem dufat pred MS, lebo tieto "priznaky" ma pripravia o zdravy rozum 🙂 az ked bude meskat, mam totiz chvalabohu dost presnu tu mrsku..a hned po nej sa zas mozme tesit na snazenie, este ze je to take prijemne hihi

delideli
24. máj 2012

@cory75 : dakujem,ale urcite dojde, citim ju a aj baz.teplota mi vyrazne klesla,takze je to uz iste..ale nevadi, ani to snazenie nie je na zahodenie 🙂

rose773
autor
24. máj 2012

Ženy, prečítajte si akú krásnu básničku som našla... Čo nás to len čaká... 😀.

Na materskej tretím rokom
cítim sa byť už otrokom.
Každé ráno pripravená,
že ma čaká dáka zmena,
ale večer s hrôzou zistím,
že to bol deň zas ten istý:
Plienky, hračky, kašičky
a dve zlaté detičky.
Starší o pol šiestej vstáva,
pyžamko si dole dáva.
Do práce sa s tatom strojí,
ten sa toho právom bojí:
"Nemôžeš ísť so mnou zlatko,
veľa roboty má tatko.
Mamička má času more,
pozri sa, už vstala hore!"
Ja strapatá, pomalá,
nočnú som zas ťahala,
lebo malý nechcel spať,
iba cicík cumľovať.
Manžel zdrhá: "Láska idem.
Navar niečo, hladný prídem!"
Tak bez seba od radosti,
začnem plniť povinnosti.
V ruke nočník, v druhej plienka:
"Pozri, v knižočke je lienka!
Chvíľu si tu čítaj, seď,
malého prebalím hneď."
Tvár umytá, zúbky čisté,
musia niečo papať iste.
Smerujem ich do kuchyne,
cestou otvárajú skrine.
Šaty, šperky, knihy, spreje,
zrazu nič na mieste nie je.
Dve stoličky, podbradníky,
k tomu svorný krik veliký.
Jeden nechce kašu jesť,
pritom reve o 106,
druhému sa šunky máli
a čajík vraj strašne páli.
Po raňajkách hrôza čistá,
na vychádzku oboch chystám.
Obliekaciu vojnu zvediem
a keď ich už pred dom vediem,
pri malom mi nos vykrúti,
nervovo sa takmer zrútim,
cítim to aj cez pančuchy,
pos... sa až pod pazuchy!
Druhý pokus upotená,
zvládnem ako superžena,
do auta ich oboch pútam,
"Kam ich dneska zobrať?" hútam.
"Už viem, k rieke pri kačičky,
to je ten raj pre detičky!"
Ubieha nám rýchlo cesta,
na sedačkách divo vreštia.
O hračku sa naťahujú,
zvyšných dvesto ignorujú.
V parku je to čistý des,
holub, kačka, mačka, pes -
na všetkých sa s chuťou chystá
môj dvojročný terorista.
Nemôžem ho spustiť z očí,
do jazera by hneď skočil.
Z kočíka sa rev ozýva,
celý park sa na nás díva.
Malý mi chce zvestovať,
že ho musím pestovať.
Na rukách ho teda vláčim,
ťahám tašku,kočík tlačím.
Na staršieho pritom vrieskam,
nech nespadne na preliezkach.
Keď lavičku voľnú zbadám,
od únavy na ňu padám.
A pre moje detičky,
vyťahujem čajíčky,
mandarínky, keksíky,
veď majú hlad veliký.
Po desiatich minútach,
dogebrení sú až strach.
Tak oznámim: "Moji milí,
výlet sa ku koncu chýli."
Cestou domov - radosť veľká,
zaspia obe strašidielka.
Do postieľok ich vyklopím,
varešky sa s chuťou chopím.
A pre blaho rodiny,
varím zo dve hodiny.
Priebežne periem a suším,
upratať nestihnem, tuším.
A hľa - už sú krpci hore,
musím sa mať na pozore,
výtržnosti totiž množia,
snáď len požiar nezaložia.
Vo dverách sa manžel zjaví:
"Hotový som" smutne vraví.
"Daj mi niečo na večeru,
to bol zas deň, namôjveru!"
Kým papá ja kŕmim deti,
umývam riad, zhŕňam smeti.
Posťažovať sa mu snažím,
že po chvíľke kľudu bažím.
Chápavo mi hlavou kýva,
do novín sa pritom díva.
Vytratí sa nenápadne,
na mňa ďalšia šichta padne.
Že mal prácu, musím chápať,
počujem ho z gauča chrápať.
Chalanov do vane súrim,
"Zas nestihnem seriál!" zúrim.
Mydla, šampónu sa stránia,
do postele sa ísť bránia.
V pyžamách (mám radosť veľkú)
chcú sa hrať a kukať telku.
O polnoci, chvalabohu
nevidno už ani nohu.
Hore je len mamička
a kamoška žehlička.
O pol druhej zbitá líham,
vlasy si zmyť zas nestíham.
Sníva sa mi krásny sen,
že mám zajtra voľný deň 😀.

lesana
27. máj 2012

@rose773 Ahoj, odpisujem neskor, lebo uz sem nechodim tak casto, obcas nakuknem co mate nove a ci nahodou uz nemame v skupinke niekoho s // 🙂
V Tatrach sme boli v Podbanskom na wellness a do Popradu sme este vybehli, super som si oddychla.
Ja som si bazalnu teplotu nikdy nemerala, nemeriam ani neplanujem merat. Pre mna by to bolo zbytocne stresujuce. Proste sa budeme milovat a ked sa zaradi tak bude, a nie sexovat ako masina lebo mam plodne dni :D
Vobec to neodcudzujem, ked ma niekto dlhodobo problem otehotniet. Mozno ked sa nam nebude darit dlhsiu dobu tak aj ja zacnem, ale zatial urcite nie. Teraz sa nam podarilo na druhy mesiac po zacati snazilkovania, tak verim, ze aj tentokrat budeme taki uspesni. Myslim si, ze ja ani ty nemame problem otehotniet, preto zatial nemeraj, budes sa len stresovat a stresu ta este caka az-az, nepotrebujes ho este viac.

lesana
27. máj 2012

@delideli
@cory75
Ahojte dievcata, mrzi ma, ze ste si tym tiez museli prejst. Len sa nestresujte, ze mate po 30-ke. To vobec nic neznamena, nikde nie je napisane, ze zena musi mat prve dieta do 30-ky alebo preto, lebo ostatne mladsie v okoli uz maju. Treba sa pozriet aj na tie smutnejsie osudy, nielen tie, ktore naoko vyzeraju idealne. Niektori ludia su na tom este horsie ako my. Mam kamaratku, ktora mala prve dieta v 36-ke a dakuje Bohu, ze ho vobec ma. Dalsia kamaratka este v 38-ke v case ked bojovala s rakovinou verila v dieta, ale zial sa uz nedozila. Tak sa teste z toho, ze sme zdrave a verte tomu, ze nasich babatok v podobe // sa este tento rok dockame. Hlavu hore, drzim Vam palce strasne moc 🙂

cory75
28. máj 2012

@lesana
Dakujem za povzbudenie, si hrozne zlata 🙂 mas pravdu, su aj horsie osudy, ja si to tiez hovorim. Niekedy som stastna ze mam to co mam, najlepsieho manzela, dobru pracu, strechu nad hlavou, priatelov..no niekedy, proste to pride, a je mi smutno. Pred tym neuspesnym tehu som to az tak nebrala, no ked som uz skusila, ake to je krasne, ked je clovek v ocakavani, je to obcas tazke.
Ale ja verim, ze sa to stalo, lebo sa to malo stat, mozno by dietatko bolo velmi chore, ktovie.
A tiez verim, ze clovek si nepomoze, nasilu sa priroda oklamat neda, ak to kym znovu otehotniem ma trvat rok, tak to bude trvat rok. A okrem toho, ide leto, tesim sa na rozne podujatia, ktore by som si ako tehulka uzit nemohla ;)

rose773
autor
28. máj 2012

Ahoj @lesana. No ja tu viackrát za deň nakuknem, ale teraz som tu tiež nebola od piatku obeda. Čo sa týka tej bazálnej teploty, tak zatiaľ to určite neplánujem. Je to tak ako píšeš ty, verím, že nebudem mať problém otehotnieť a čoskoro sa nám podarí na teste nájsť // paličky. Ak nie, potom asi začnem aj s meraním a ovulačnými testami. Avšak pri mne je to tak, že keď mám plodné dni /teda aspoň si myslím, že vtedy sú plodné/, tak ma pobolieva v podbrušku... A máš pravdu, že by ma to asi teraz zbytočne stresovalo a aj môj manžel chodí na päťdňovky, čiže sme spolu len cez víkendy a každý mesiac nám asi ani nevyjde byť spolu presne v plodné dni ☹.
Ja tiež čakám na to, ktorá z nás ako prvá napíše, že si našla // čiarky a je v tom... Samozrejme, prajem to každej jednej z nás, ale musíme veriť a aj to bude.
V tých Tatrách je fakt veľmi pekne, ja nie som taký turistický typ človeka, skôr ma očarilo to AquaCity, takže dúfam, že ma tam môj manžel do tretice zoberie aj tento rok 😀. Človek si tam fakt veľmi oddýchne, načerpá nové sily a tak. Tak držím palce a napíš niekedy, čo máš nové.

rajana
28. máj 2012

ahojte snazilky:}}, ja uz medzi vas sice nepatrim, ale aj tak som sa rozhodla, ze vam napisem, pretoze pred par rokmi som si presla niecim podobnym ako vy....prvykrat som otehotnela v januari 2004, na prve sono som sa vlemi tesila, o to vacsie bolo prekvapenie-sklamanie, ked mi lekar povedal, ze "tam nic nevidi", ale mozno ze zle vypocital tyzden kedy som otehotnela a tak ma objednal na dalsie sono o tyzden, zase nic a ja som im stale verila, ze raz tam predsa len nieco uvidi,no na dalsi tyzden ma uz hospitalizovali, diagnoza anembryomola, namiesto 3 dni som v nemocnici stravila presne mesiac, pretoze podla poslednej menst.mi kyretaz robili v 15tt !!, 2 x zisitli rezidua, takze ju museli opakovat,dostala som zapal maternice, takze kazdy den infuzky 3x denne....no hrozne, ale prezili sme to, zvladli sme to, o 5 mesiacov som bola tehotna znova a verila som, ze vsetko dobre dopadne, nic podobne ako prvykrat som si nepripustala....dnes mam krasneho 7 rocneho syna a 3rocnu dceru, preto vam chcem iba povedat, aby ste sa nevzdavali, verili, ze raz bude vsetko dobre a urcite sa aj vy dockate krasnych deticiek, vsetkym vam velmi velmi drzim palce....

rose773
autor
29. máj 2012

Ahoj @rajana. Ďakujeme Ti, že si sa ozvala aj napriek tomu, že si to prežila pred pár rokmi. Urobila si dobre,pretože práve takto si nám všetkým vliala nádej, že niekedy ten uzlíček lásky budeme mať aj my ostatné, čo sme potrat prežili v terajšom období. Aj keď každá z nás sa snaží myslieť pozitívne, aj tak sa nám občas v hlave hýria myšlienky či sa nám podarí opäť otehontnieť, či sa to nestane opäť, či donosíme bábatko, či ho vlasnte niekedy budeme mať... Ešte raz veľké ďakujeme 😀.

tigerca10
29. máj 2012

@rose773 perfektná básnička 🙂 ja mám synčeka a veľmi sme chceli druhé bábo a tiež som mala spontánny potrat, v 8.týždni - 10.2. Menzes po potrate som dostala az po 3 mesiacoch, takze teraz prave mam prve plodne dni. Vzdy to boli, ked sa take nieco stane, velmi sa mi paci, aka diskusia sa tu rozputala o tom, aspon vidime, ze nas je ozaj dost. ....
Chcela by som vam baby napisat, ze svoje prve tehotenstvo som prezila v pocite, ze sa mi nic nemoze stat. Ani neviem, proste som mala taku vieru, ze vsetko musi byt dobre. A bolo. Synak bude mat 2 roky a je ozaj vydareny. Druhe tehotenstvo, co skoncilo predcasne potratom, som brala rovnako - co by sa mi tak mohlo stat?! Vsetky info o potratoch som uspesne vytesnila a ono sa to stalo...
Preto si myslim, ze ak ma nejake dietatko prist na svet, tak pride.
Su zeny, ktore otehotneju a najradsej by sa toho dietatka zbavili a ono prezije a narodi sa.
Proste po tom, co som vsetko citala a pocula, mam dojem, ze o dietatko by sme sa mali modlit a chapat celu tuto vec, ze je v Bozich rukach a my sa mozeme s nasimi drahymi proste mat radi a naplnat nas vztah, zvysok sa udeje tak, ako sa ma, ked to nechame tak.

Mne tato myslienka velmi pomaha.... a uz na tu vec ani nemyslim nejako, poznam ix pripadov zien, ktore toto zazili a maju uz krasne deticky. Staci si pozriet taketo podobne temy zalozene pred niekolkymi rokmi, ako sa mamicky rozpravaju ako my tu teraz a maju uz vo svojom profile mena svojich detureniec 🙂 a niektorym sa podarilo otehotniet az napr. 2-3 roky po tom, co tam diskutovali, ako uz velmi chcu.... jednoducho a proste, treba mat trpezlivost a vnimat to cele ako dar a prirodzenost zivota, telo si vyberie, co je pren dobre. 🙂

Baby, zelam vam vela trpezlivosti a lasky, aby vas tieto udalosti este viac stmelili vo vztahu s vasimi muzmi.

rose773
autor
30. máj 2012

Ahoj @tigerca10. Aj mne sa tá básnička zdala byť strašne super, tak som ju sem hodila 😀. Krásne si to tu napísala, jednoducho sa treba modliť za to, že sa to jedného krásneho dňa podarí a tie detičky k nám prídu. Pred pár dňami som sa rozprávala s p. farárom ohľadom toho, čo sa mi stalo. Povedal mi, že je normálne, keď sa človek v takejto situácii zachová ako sebec a začne vinu hľadať niekde hore. Avšak /tie veriace z nás/ by sa nemali hnevať na Boha, pretože aj on nám zoslal na zem svojho jednorodeného syna, pričom vedel, čo všetko si tu bude musieť vytrpieť. A práve v tom je tá sila. Aj on týmto skutkom dokázal, že všetko má svoj zmysel, a že sa to stalo práve tak, ako sa to stať malo. Hoci už prešlo šesť týždňov od zákroku, niekedy je to pre mňa stále také bolestivé, ako v prvé dni. A práve tieto slová mi pomáhajú a dodávajú silu ísť ďalej /samozrejme aj moja rodina a kamaráti/. Verím že hore máme už anjelika /s babičkou, ktorá nám odišla tri týždne po potrate/, a oni nám pomôžu a vyprosia dalšie bezproblémové tehotenstvo a zdravé dieťatko.

Je zaujímavé, že od potratu si dostala len teraz svoje dni (ale čítala som, že po zákroku to zvykne blbnúť). Mne našťastie meškali len týždeň. Utešujem sa tým, že ešte vydržať dva-tri mesiace a môžeme sa začať snažilkovať. Ide to strašne rýchlo, takže sa všetky ani nenazdáme a už to to bude 😀. Tebe koľko odporúčil doktor čakať? Už sa snažíte o dalšie?
Ešte raz ďakujem(e) za krásne a povzbudivé slová...

tigerca10
30. máj 2012

@rose773 🙂 si zlata... ano, clovek je usposobeny tak, aby niesol nejaky ten svoj kriz. je naivne si mysliet, ze to ide bez toho... ludia, co prezili nejake trapenie, maju potom vacsi sucit s ostatnymi, celkovo nas to robi lepsimi ludmi.

ja som bola u dr. az po 3 mes., vtedy mi este nezacal menzes, bola som unho tesne predtym, s otazkou, ci je vsetko ok, ci nie som nahodou tehu a tak. no a povedal mi, ze som mohla byt v strese, ked mi nechodil menzes, ale ja som celkom rada, ze pockal, pretoze ked ma pozeral po tych 3 mes., povedal, ze nie je dovod, preco by sme mali cakat s otehotnenim. maternica vyzerala dobre... tak uvidime, kedy sa podari, ale moj zivot ide dalej, nezameriavam teraz vsetku svoju pozornost len na to, mam aj ine zaluby, vasne a pod. a myslim si, ze kazda zena by mala mat trochu nadhlad, neupriamovat sa len na 1 ciel (lebo co ak nahodou nevyjde...)

kikaneu
30. máj 2012

čaute baby.....v nedeľu budú dva týždne po....myslíte, že môžem cvičiť? lebo to potrebujem ako soľ, nejaké edorfíny nabrať a nejaké kilá zhodiť.....hm? čo myslíte?

zvolsiinylogin
1. jún 2012

ahojte, tak ja som sa dockala prvej konecne, hrozne bolestivej...a to nepresli ani tri tyzdne po kyretazi...nemozem maz zapal, ked ma tak hrozne boli brucho? trochu viac pochodim alebo sa napijem a nevladzem skoro od bolesti ani dychat..kontrolu ma 12-teho..

delideli
2. jún 2012

@zvolsiinylogin : ja som nejake obzvlast silne bolesti nemala, naopak prve tri MS po kyrete u mna boli ,co sa bolesti tyka miernejsie nez som bola zvyknuta..ale to bude urcite individualne a nemusi to nic znamenat..ak je to taketo silne a nebude to ustupovat,urcite sa spoj s doktorom..drzim palceky,nech je to ok..

delideli
2. jún 2012

@tigerca10 : krasne napisane,myslim,ze mas uplnu pravdu..

dzabena11
3. jún 2012

Ahojte, tak mne sa tiez stala tato hrozna vec pred 5 dnami som prisla z nemocnice, moj anjelik odisiel v 15tt , ale vraj koniec bol skor to ma 2 tyzdne predtym pozorovali robili vysetrenia a sono az nakoniec bol verdikt missed abort ☹ pre mna je to hrozne aj ked sa snazim koli muzovi byt statocna, lebo sa tak velmi snazi, aby som netrpela, ale to sa neda to musi, len prejst cas najvacsej bolesti a potom uz bude len bolestiva spomienka na nase vytuzene dietatko, tak dlho sme cakali... ☹ ale nevzavam sa dufam, ze bude vsetko v poriadku po fyzickej stranke a vsetko dobre dopadne...drzim palce aj vam.. 😉

delideli
4. jún 2012

@dzabena11 : to ma velmi mrzi ☹ ,je to strasne kolko zien si touto strasnou skusenostou musi prejst a ze su to casto prave zeny ,ktore po babatku velmi,velmi tuzia..drzim aplceky,aby si bola cim skor v poriadku,prajem vela sil a dufam,ze coskoro bolest vystrieda velka radost.. 🙂

dzabena11
6. jún 2012

@delideli Dakujem aj tebe drzim palce a dufam, ze si coskoro napiseme, ze sa to znova podarilo a vsetko dobre aj dopadne 😉 treba verit, aj ked nie vzdy je to jednoduche...

horalocka
7. jún 2012

ahojte zienky, mam uz dvojrocneho chlapceka a strasne sme tuzili pod druhom dietatku...ked som v aprili otehotnela, velmi sme sa tesili...no minuly tyzden sa nasa radost rozplynula... ☹ bola som v 9tt a tesila som sa ako uvidim nase drobciatko a ze dostanem tehu knizku...namiesto toho som sa dozvedela, ze dietatko sa nevyvija a nebije mu srdiecko...nasledne ma poslali na kontrolne sono a na dalsi den som uz isla na zakrok...viem ako to boli, dufam, ze cas vsetko zahoji a ze sa nam vsetkym podari znova otehotniet a donosit zdrave babatka...utesujem sa tym, ze to tak malo byt, priroda to tak zariadila a nic s tym uz neurobim...teraz by som potrebovala nejaky oddych, nacerpat nove sily a chvilku sa venovat sebe...tiez by som chcela zacat cvicit...v septembri - oktobri by sme sa chceli zacat snazit znova, snad to dovtedy vydrzim...vsetkym drzim palceky 😉

mirka2579
7. jún 2012

ahojte , aj my sme sa zacali snazit po potrate ,, aj ked trosku neskorsie ale dufame ze sa coskoro podari... ale po kyrete od minuleho leta mam pri kazdom menzese aj dost velke krvne zrazeniny, moja doktorka povedala ze to je v poriadku ale mam stale nejake obavy ze to nie je dobre , mate s tym skusenost ?

delideli
8. jún 2012

@horalocka : mrzi ma to :( ,je strasne kolkym zenam sa to stava..:( dufam,ze budes coskoro v poriadku a , ze na jesen sa vam zadari a tentokrat uz nebudu ziadne problemy 🙂
@mirka2579 : ja som 5. mesiac po kyrete, so zrazeninami som problem nemala,ale prve MS neboli uplne ako som bola zvyknuta,ta prva bola strasne silna (aj ked som citala,ze je to normalne a u vacsiny baba je to tak),tie dalsie dve zase slabucke,skoro bez bolesti,na ktore som bola predtym zyvknuta,az tato posledna bola priblizne rovnaka ako predtym..krvne zrazeniny,pripadne kusky sliznice sa mi ale pri MS objavuju bezne,aj ked je pravda,ze su malinke a nie je ich vela..
ak si nie si sita svojou dr.,skus skonzultovat inych gynekologov : forum.rodinka.sk, www.gynda.sk, www.indonal.sk - tak vsade su online poradne a ozvu sa ti cca do tyzdna,niekedy aj skor..drzim palce,nech je vsetko ok a nech sa skoro zadari 🙂

horalocka
10. jún 2012

@delideli dakujem Ti, aj ja Vam prajem nech sa zadari co najskor 😉

lesana
17. jún 2012

@rose773
Ahojte,
tento tyzden som bola na kontrole po kyrete u mojej lekarky, a ta mi povedala, ze pri potratoch, ktore sa stanu do 3.mesiaca tehotenstva netreba cakat so snazenim a je mozne zacat sa snazit hned. Odporucila mi uzivat Femibion, tak uz uzivam. Tento tyzden co bude cakam na 3. cyklus po kyrete a potom zaciname so snazenim 🙂

rose773
autor
17. jún 2012

@lesana Ahoj... Ja teraz akurát očakávam na druhú mrchu, a taktiež mám v pláne ešte vydržať jeden cyklus a ideme na to 🙂. Ono je to fakt veľmi zaujímavé, ako každý doktor hovorí niečo iné. Ale aj pre môj lepší pocit ešte radšej počkáme. Držím palce, aby sa vám to čo najskôr podarilo.