Kedy sa vám podarilo otehotnieť?
My sa s partnerom snažíme druhý mesiac, pravidelne, podľa rad gynekológa. Ale nič … užívam Verra vitamíny, tod vse :/ na usg videl, že som ovulovala, tak cakame a snažíme sa ďalej 🙄
Dva mesiace je prepac smiesne malo :( Priemer je sice okolo pol roka, ale to znamena, ze su stastne, kde je to na prvy sup, ale aj zeny (pritom zdrave), kde to chce rok a aj dlhsie... je mi jasne, ze v hlave vypustit je to tazke, ale budes musiet... je to len druha ovulacia a musi "fungovat" tolko veci, aby sa vajicko uspesne uhniezdilo... uzivaj si partnera, co ma prijst to prijde... gynekolog na vas dava "pozor", viac sa spravit neda momentalne. A to, kolko to trvalo inej ti nepomoze... kazda mame ine predpoklady zdravotne, tu je priroda proste neferova....
Nám sa podarilo po 5 rokoch snazenia
Nám to dva krát vyšlo na po 4 mesiacoch od vysadenia antikoncepcie … 2 mesiace je fakt máličko. Vôbec vy som sa nejako nestresovala, ani keby ste boli obaja super plodni že pomaly tehotnejes z pohľadu na partnera tak to proste nemusí byt hne dňa prvý pokus…
@anjelicek26 presne tak.ja napriklad vlastne ani pri jednom nasom dietati nepoznam ten pocit snazenia😁mam opacny "problem"🤣
@omama40 tak my sme na tom podobne, tri deti na prvy sup, jedno styri mesiace, piate sme cakali napriek spirale, bohuzial to nezvladlo... a teraz sme kde? 8 mesiacov po kyrete a ziadne tehu sa nekona, aj ked by sme velmi chceli...
Nám sa to podarilo po polroku od vysadenia antikoncepcie.. tiež som si myslela, že to je strašne dlho, ale gynekológ má upokojoval tým, že pri zdravých pároch je cca rok úplne v poriadku
1 syn hned na 1x
Druhy syn po roku snazenia
Teraz tretie tehotenstvo - neplanovane. To ani neviem ako a kedy 😂😂😂😂
Druhý mesiac? Strašne, ale fakt strašne si nedočkavá.
@anjelicek26 tak drzim palce,nech sa este zadari.ja takto 5 krat bez snazenia,ale snad uz vek bude aj trochu brzdit plodnost u mna
Dva mesiace je skoro nič, aj keď chápem túžbu... 3x tehotná v podstate hneď a od posledného Ma sú 2 roky a tehotná nie som.
Jooj, pravdepodobnost v kazdom cykle je vraj len 20-25%. Zdrave pary otehotneju po 4-6 mes. snazenia
@omama40 ja to tiez tak beriem, ze bud sa do roka zadari, alebo to uz nechame tak... len deti stale pytaju "nahradu" za babo, o ktore sme prisli, je to tazke im nevediet take "jednoduche" zelanie splnit..
Dva mesiace je normálne, nám sa podarilo za 4 a malá má teraz už skoro 2r. Nič sa nedeje hore hlavu, pri sexe si to treba užívať uvoľniť sa a nie myslieť nato či sa to dnes podarí 😅 a uvidíš ani sa nenazdáte a test ukáže dve čiarky 🙂🙏 držím palce
na 1x
Ahoj nam asi po 7 mesiacoch, ale ja som teda nikdy nemala pravidelny cyklus
Dva mesiace, a ty už si zúfalá, akoby to boli dva roky?
Máloktorý pár otehotnie na "prvú šupu" väčšinou sa berie do roka, alebo u párov nad 35 do pol roka ako úplne normálne.
To, ze máš ovulaciu, ešte nie je 100%istota, že určite otehotnies.
Čím viac budeš na to tlačiť a sústrediť sa, tým to bude ťažšie. Skus sa uvoľniť, jednoducho si užívať milovanie a nemať to len ako "výrobu" potomka
My sme prvé tehotenstvo mali asi po 7 mesiacoch skoncilp MA, druhé presne o pol roka. No a tretie 10 mesiacov po pôrode.
My sa tiež snažíme už rok a pol, podarilo sa to ale po 3 týždňoch som potratila
Boj pokračuje ďalej
No ja som asi výnimka 😁 prvé bábo po 2 m snaženia (vek 32), druhé bábo jeden jediný krat naplno aj to po menzese ( veď čo by sa mohlo stať 😂, vek 34) a tretie ani nevieme kedy (vek 37) a podotýkam bez snaženia. A to mi ešte doky okolo 30 hovorila že bydem mať problém otehotnieť.... (Myom na stene maternici a ešte aj nábeh na PCO). Takže klud a užívaj si snaženia 😊
@anjelicek26 prosím ťa a aj viete, kde je problém? Vekovo som na tom rovnako ako ty
@zmrzlinka2021 tak vieme, pri kyrete zrezali velmi vela stielky v maternici, nedorasta poriadne. To chce cas vravel lekar... v septembri mi chce pichnut nejake injekcie na rast stielky, tak uvidime... zatial pijem alchemilku, davam gynex a kadejake doplnky, ale zabera to len malo... spermiogram ma muz super, ja ukazkovu ovu, ale tak ked sa nema kde to male uhniezdit, tehotna nezostanem, ze ano...
Nám sa obe deti podarili hneď na 1x, ale dva mesiace je naozaj veľmi málo, aby si si zúfalá. Poznám pár, kde sa prvé podarilo po 12 rokoch
My sme si nedávali pozor strašne dlho a nič.. Až kým som nenašla pár odporúčaní na aplikáciu Flo, vraj veľa žien podľa nej otehotnelo.. Tak som vyskúšala.. A hľa, som na konci 35tt 🙂 po toľko snažení sa, pri aplikácii na prvý krát 🙂
2,5roka
@mess123 flo používam aj ja 🙂 rátalo ti dobre plodne dni podľa toho?
Ja som vysadila HAK v januári a hneď sme sa začali snažiť. Pozitívny test mi vyšiel 31.7. čiže sa podarilo po 6 cykloch. Momentálne začínam v stredu 9tt.❤️
nam sa obe deti podarili hned v prvy mesiac .. ale ziadnu radu od gynekologa som si nebola pytat, ani sme sa nesnazili, proste sme normalne sexovali a nezameriavali sa na mnozenie ani som si nesledovala plodne neplodne.. len sme si povedali, ze no a teraz uz mozem otehotniet..
Dva roky
2 mesiace je nič, my sa,, snažíme,, 2 roky, prvý rok sme to nechavali na náhodu, tento rok som podstúpila u svojho gynekológa vyšetrenia, v rámci preventívnej prehliadky hormonálny profil, priechodnosť vajckovodov, kultivacie, cytologiu, všetko mam v poriadku, partner má spermiogram v norme. Nechápem niekomu to ide hneď a niekomu vôbec, v rodine sa rodia deti ako na bežiacom páse, ja mam 32, svagrina ma 35 a je momentálne 4x tehotna, ťažko sa to zvláda keď v okolí sa nachádzajú tehulky, všetkým to veľmi prajem, ale už aj na nás by sa mohlo usmiať šťastie, práve sme aj postavili domček.
Po 4 rokoch, žiadne zdravotné problémy neboli.

Ze si ovulovala je pekne ale mas urobene vysetrenie priechodnosti vajcovodov?