icon

Kedy začať znovu snažiť o bábätko po kyretáži?

bbyy3
21. máj 2025

Ahojte chcem sa opýtať kedy je v hodné po akom čase sa snažiť o bábätko po kyretaži
Kedy ste sa začaly snažiť a po akom čase vam to vyšlo ? Ďakujem 🙂

anjelicek26
22. máj 2025

snazit po troch mesiacoch, vyslo to po 1,5 roku... u nas trebalo laparku, tak ci je to dobry priklad, vajcovod stoceny nepriechodny a na druhej strane ovulacia bola veeelmi malokedy. Drzim palce, nech sa vam babatko podari co najskor.

esther100
22. máj 2025

Mne tuším lekár povedal ,že po 6 mesiacoch,ale bežne odporúčajú 3.Zacali sme sa snažiť po 9 a vyšlo to na prvý krát

ruzasipova
22. máj 2025

@bbyy3 Mne nic neodporucili a otehotnela som do mesiaca. Ale.. nedopadlo to dobre, tak mozno maju tie 3 mesiace vyznam.

michaela329
22. máj 2025

@bbyy3 mne bolo povedané, že počkať aspoň toľko, koľko som bola tehotná (4 mesiace). No ja som sa dala skutočne dokopy a išla po 8. Mám syna

ronie338
22. máj 2025

3 mesiace po prvom a aj to hneď vyšlo ale tiež to nedopadlo dobre. Nevieme dôvod, hematologia v poriadku, už som jedno tehu mala za sebou a zdravé bábo, narodené v termíne. Hematologicka ze teraz je toho nejak viac a nie vždy sa príde na dôvod.

katkaazoran
22. máj 2025

Mne lekár povedal, že po 3 mesiacoch to môžeme skúsiť. Vyšlo to na prvýkrát a slečna má už 6 rokov.

selena_luna
22. máj 2025

Po 3 mesiacoch a vyslo to na na druhy pokus, teda 4 mesiace po. Tehotenstvo bezproblemove ( teda babo, ja som bola uzlik nervov).

maartiinaa11
22. máj 2025

@bbyy3 odporúčali po 2-3mes, podarilo sa hneď,ale skončilo to biochemickým, tak sme počkali ešte 2 mesiace a podarilo sa.. ide zatiaľ všetko ako ma. Držím palce 😊

okm221
22. máj 2025

Mne povedali po prvej ms, zalezi sj od týždňa tehu, a aký zákrok robili, či zoskdabanie celej sliznice ci len vysatie obsahu..

adrbat
22. máj 2025

@bbyy3 po 3 cykloch sme sa začali snažiť a o 6 mesiacov sa zadarilo 🙏🏻❤️.

patriciaa_
26. máj 2025

@bbyy3 mne po prvom potrate odporúčal počkať na prvý cyklus a potom môžme začal so snahou...tak sme spravili ale trvalo to presne 2 dlhé roky kým som znova otehotnela... Bohužiaľ aj to skončilo potratom dvojčiat v rovnakom týždni ako predtým... Teraz mi odporučil počkať aspoň 3 mesiace... Ale už sa stalo že sme si nedávali pozor .... Už ničomu neverím a nechápem ... Zdraví ľudia a taká doba ... Takže nemienim čakať ešte niekolko cyklov ... Povedali sme si že to necháme otvorené nechranime sa ale ani sa za tehu nenahaname... Aspoň teraz... Držím ti silno palce....

bbyy3
autor
26. máj 2025

Ďakujem všetkým za odpovede 🙂uvidíme čo nám čas prinesie raz to hádam príde 🙏❤️