Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
ja som rodila v deň svojich 27 narodenín, krajší darček neexistuje. A už to bude 8 rokov.......
Dominicka sa narodila mesiac pred 24-kou a Misko pol roka po 25-tke 😀
ja som mala 23 ked som otehotnela ale babo sme si zelali uz pekne dlho len neprichadzalo a nechcela som byt ako ine mamicky co maju dieta v 30-tke myslim ze som si nepokazila zivot ako to niektory hovoria prave naopak bude este krajsi 😉
v mojom okoli je zase kopec mladych bab co maju okolo 18-19 a viac a su uz mamickami 🙂
prvy krat som bola tehu ako 25rocna, Ellinka sa narodila, som mala 29 a trisvrte a Samko 31 a dva mesiace
prve tesne po tridsiatke,druhe v 33 😉
@sympa1 nepisala som to ako pravidlo, ale pisala som ze zvacsa. Ja to vidim vo svojom okoli. Ak mas inu skusenost, prosim, ja ti ju neberiem...statistiku si mozes vygooglit, v BA je vzhladom na mnoho roznych faktorov najvyssi vek prvorodiciek. Nemas pravdu, ze je jedno odkial si (vzhladom na vek, nie na ine). Mas pravdu, ze sa rozhodnes kedy chces, resp. kedy mas na to moznosti. Mnoho rodin riesi najprv pracu a byvanie, a kedze minimalne su v BA ceny bytov najvyssie, je to z jeden z faktorov, preco musia rodiny najprv pracovat a setrit, aby si mohli dovolit byt a dieta, kedze zrejme kazdy radsej uprednostni vlastne byvanie ako byvanie u rodicov ci podnajom.
1.dieta 25 rokov
2.dieta 27 rokov
3.dieta 29 rokov
a do 35 nevylucujem pripadne dalsie prirastky do rodiny. 🙂 ak sa nieco stane aj po 35-ke,tak to uz bude vola Bozia v prvom rade 🙂
28, druhe planujeme (mozno) ked budem mat 33 😉
prve v 33 rokoch, teraz mam 35 a cakam druhe ...
prve v 20 tich...dvojcata a teraz tretie v 36 rokoch 🙂 a je to nadherne
ja som bratislavska rodicka, ale prve 21 a druhe vyzera ze 23
@sympa1 vsade na Slovensku sa min. mzda zase nezaraba, priemerna je nizsia ako v BA, ale aj v BA najdes nizke platy. Myslela som vsak tym to, ze kedze je v BA najviac prac. prilezitosti, tak mnoho mladych zien sa rozhodne pre karieru a materstvo posunu na obdobie, ked uz budu viac financne zabezpecenejsie.
prve 29, druhe 31, tretie 34
20 🙂
32
30
ja 25 a druhé 34🙂
aj ja som mala moju Silvinku v 27-mich rokoch a druhé ešte neplánujeme-možno v roku 2013 😉
ja syna v 26 a dcérku 28 ale deti som silne chcela od 15-tich rokov takže som sa načakala kým môj povolil
ja som 8 rokov patrila k snažilkam, takže prveho dietata som sa dočkala až v 34-ke, a druhe v 37-ich rokoch, a mam vela spolužiačok čo su už babky
Prve babätko cakam v 28 rokov,a je to krasny pocit.Silvia.
prvy syncek sa narodil, ked som mala 26

@raffaella Co to znamena uzkostlive? Daj priklad prosim ( zabudam uz slovencinu, ups)