Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
mam po 30tke, tak by som chcela vediet co hovoria vese skusenosti🙂
Nesnazili a 4 mesiace nam to trvalo
Na prvy krat 27, na prvy krat 30, po dvoch rokoch snazenia 34 😀 😀 😀
28 prve,30druhé
prve po troch mesiacoch v 26, druhe na prvy sup v 29 🙂
29 rokov mám a po dvoch mesiacoch čakania 🙂 Chvala Pánu Bohu 🙂
ja som zacala tuzit po dietatku asi tak po svojich 27 narodeninach, skor som si to pravdu povediac ani nevedela predstavit, nebol ani vhodny partner, bola som v zahranici a co to pochodila a videla, s malou som otehotnela rok pred 30tkou a vobec nelutujem 😉
27, rok a stvrt.
v 22..a po polroku sa zadarilo.....
28 a snazili sme sa od mojej 25-ky. pre moju endometriozu to slo tazsie,ale podarilo sa 😉
Ja som mala 32 a tiez nelutujem,ze som si najskor uzivala.Kamaratky,ktore mali deti v 23 alebo 25 uz maju velke deti a ja si teraz uzivam matersku.Vo februari cakame druhe,budem mat 35...no a v 38 mozem byt kludne este tehotna.Dr.v porodnici hovoril,ze dolezite je mat prve do 35.Doba ide dopredu 🙂 Sice uz to nejde mozno tak lahko,na toto druhe sme cakali 10mesiacov...no ide to.Poznam vela mladsich zien,ktore maju s otehotnenim problem.Je to individualne.A co sa mna tyka.Cim som starsia,tym bezproblemovejsie tehu mam.Prvy raz som potratila,pri dcerke som bola od 12tt PN,lebo sa mi zacala odlucovat placenta a teraz som v 14tt a je vsetko OK,na UZV aj krvne testy.Takze tolko moja skusenost.Najskor uzit si,pocestovat,zarobit na vlastne byvanie a potom planovat rodinu,aby sme tym nasim detom mali aj co ponuknut
Mala som 28 rokov a zadarilo sa hneď prvý mesiac 🙂
Mala som 31 a dcéra sa podarila na prvý šup 🙂 Druhé tehotenstvo na 33 a taktiež na prvý šup 🙂 V tomto sme mali veľké šťastie 🙂
21 skoro hned 🙂
19 na prvú šupu
v 27 sa mi narodil prvý chlapec,v 30 druhý a v 33 tretí,všetci boli plánovaný,prvý sa nám podari po 3 mesiacoch skúšania a druhý,tretí na prvý krát
31 prve,32 druhe 🙂
momentálne mám mimi ešte v brušku a mám 28 rokov, snažili skoro dva roky.
35 rokov a umele oplodnenie na 1. pokus, otehotnela som po 6 mesiacoch od zistenia ze nemozeme mat deticky "normalne"
32 prve, 36 druhe
26 ....28..... 44.... 🙂
:D prve 15-16 🙂 :D
Nam sa prva podarila po 2 mesiacoch snazenia, mala som 23 a teraz druha po 9tich mesiacoch snazenia, moj vek 26 🙂 Ja som vzdy chcela mat deti do 30tky a potom mat relativne klud v 40 tke a venovat sa svojim konickom 🙂
v 30-tke prva na prvy(neplanovany) pokus,v 35-tke druha na prvu supu 😀
V 19 prve a druhe v 26tke. Obidve deti sa podarili na 1x.
v 28rokoch, 4mesiace po vysadeni antikoncepcie ;)
v 20tke... a nesnažili sme sa, práve naopak. Otehotnela som počas užívania antikoncepcie 😀 😀
31 rokov a za 2 mesiace sa nam to podarilo
29 prve 2 mesiace po vysadeni Hak, 32 druhe 2 mesiace po vysadeni HAk a do 35 snad stihnem do tretice a dost! 😀
22 🙂 plánované, na prvýkrát 🙂

Mala som 31, bolo to nečakané, ale nádherné prekvapko 🙂