Kto čaká na snažilkovanie?
Ahojte dievcata, hladala som tu podobnu temu, ale nepodarilo sa... tak by som sem rada prizvala vsetky baby, ktore cakaju na to kedy sa aj im podari pustit sa do snazilkovania, ja ich poznam velmi vela...trochu komplikovane ale neviem to inak opisat. Bud cakame kym zarobime "dost", kym budeme uspesne, kym prerobime byt, kym sa prestahujeme, ked aj chceme tak cakame, lebo drahy ma obavy, lebo chce najprv prerobit byt, alebo sa prestahovat, alebo auto, alebo cestovat ...proste otvaram diskusiu a tesim sa na Vase prispevky, pretoze aj ja sa zacinam citit bezradna.... ja cakam tiez, nie ale vlastnou vinou, ja baby chcem najviac na svete. No som v tej druhej kategorii, ked cakame lebo drahy ma obavy....viem viem, uz mi pisalo par maminiek ze sa mam na neho vykaslat, ale on ma len strach, vela hovori o babatku aj o tom ake bude , len skutek utek, nechcem ho tlacit ani nutit, takze cakame a mne kvapka do pohara.... 🙂 kto caka na snazilkovanie tiez, rada si precitam a poradim sa, snad sa niekam posunieme a zatial sa mozme tu vyzalovat 🙂
@ebi52 boze moooooooj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no musim sa rehotat 😀 ale na barana sa uz pomaly moze chystat 😝
@zuzinka1989 uz aj na case nie? :D to uz by clovek neveril, ze si chlap moze takto vymyslat... no len dokedy mi bude z toho este do smiechu neviem... 🙂
@ebi52 ja sice necakam na snazilkovanie ale na zazrak... na snazilkovanie som cakala kym skoncim vysoku... co mi neprislo az tak vela (mala som 25 ked som skoncila a aj sa mi podarilo otehotniet ale nedopadlo to dobre) teraz rocky ubiehaju mam pocit, ze strasne rychlo a nejde to... keby som vedela co viem dnes a vedela vratit cas, necakam ani na dokoncenie vysky... moj prispevok ma byt tak trosku pre nakoplnutie a upozornenie aby sa dlho necakalo, ono to potom nemusi ist tak ako si myslime... potom si trieskame hlavy, ze naco sme si davali pozor a obmedzovali sa ked to aj tak nejde 😀... no drzim palce aby zabrany coskoro ustupili a mohli ste sa kocky vsetky snazit a aby vam to snazenie netrvalo priliz dlho
@ebi52 no ja som si v presviedcacom obdobi aj poplakala 😀 😀 😀
ja mam manzela uz po 30, ja budem mat 30 o mesiac, sme manzelmi uz 6 rokov, mame svoje byvanie, aj ked na hypo, ale to ma dnes asi kazdy a s odstupom casu velmi lutujem, ze som o dietati nezacala uvazovat skor...., stale bolo nieco pred, najprv stavba, potom malo penazi, potom praca, pri stavbe sme byvali u mojich rodicov, nechcela som tam priviest dieta a teraz si hovorim, ze som to mala spravit, vsetko by sme zvladli, len ja som sa stale niecoho bala, vzdy som chcela byt bez pomoci kohokolvek a ked sme sa prestahovali do domu, tak aj tak nastal cas, keby nebolo mojej mamy, tak neviem ako to zvladneme, teraz mame situaciu uz stabilizovanu a ja som si povedala, ze je plno rodin, co sa maju este horsie ako my a maju dieta, vsetko zvladnu aj financne vyjdu, tak to musime aj my zvladnut...,
sama som zvedava, kedy sa nam podari, keby som neskoncila bez prace, urcite sa pokusame o babo, lebo aj ja som vnutorne konecne na to dospela, ze je spravny cas na dieta🙂
ja som manzela nikdy ani presviedcat nemienila, lebo chlap tiez musi dojst do toho stadia a ja som si to pred par rokmi este nevedela predstavit mat s nim dieta🙂 ale teraz si to uz predstavit viem, videla som ho v par situaciach ako sa pri detoch meni, ako sa vie postarat, rozpravat, byt starostlivy....
@ebi52 odkial si?
@zuzinka1989 mne sa tazko placi, vacsinou len ked je niekomu ublizeny, bud dietatu alebo zvieratku, ja nie som moc placlivy typ, ale nejak to asi nasimulujem 😎
@ivec16 to ma velmi mrzi :( ja chcem babatko hned teraz presne nechcem cakat a bojim sa ze bude uz aj teraz nejaky problem , nepripustam si to ale moje dve najlepsie kamaratky uz o babatka prisli, jedna dokonca 3x :( len nechcem ho nutit, ja verim, ze on bude chciet aj sam...
@monciky no jo.. aj my mame vsetko 🙂 ja ked si predstavim ze co sme potrebovali my ako decka.... piesok, loptu blato a 2 koruny na malinovku alebo nanuk :D vobec si nepamatam co som mala oblecene ani v akom kociku som sa vozila ,nemala som ani detsku postielku lebo nasi rovno kupili velke 🙂 ale pamatam si ze som mala prva cerveno bielu BMX-ku :D bolo nam super 🙂 ja som z BA momentalne uz dlho
@ivec16
ja mam kamosku, ktora ma po 30, vydata a za sebou dva potraty☹ a dlhe 4 roky sa pokusali o dieta, obaja boli podla lekarov zdravi a stale nic, kamoska bola zufala, strasne chcela dieta a jedneho dna nam oznamila, ze je tehotna🙂 ja som si s uprimnej radosti s nou poplakala, velmi sa tesim s nou a drzim jej palce....
a presne ako ty hovoris, mala si 25 rokov, myslela si si, ze vsetko bude ok, ale bolo to inak...
drzim Ti palce, nevzdavaj sa, aj ja keby som mala taky ozum co mam teraz, tak mam doma uz min. skolkara
@ebi52
presne tak, chodila som s kamoskami na kofolu, hrali sme futbal, sedeli na muriku na skolskom dvore, nahravali sme si pesnicky na kazety🙂 ficala hitparada deka..., neriesili sme, ze v auparu su vypredaje🙂 lebo aupark este nebol
dnesne deti su velmi narocne, ale taka je doba, ja ked niektore vidim jake maju mobily, notebooky a podobne, ja som za opicami oproti nim....🙂
ja som tiez povodne z Blavy, rodena Petrzalcanka
chodievas pravidelne cvicit? chcela by som zacat od septembra aj ja, lebo moja vaha ukazuje o 10 kil viac ako pred rokom, vsetky veci su mi male a kym otehotniem, tak chcem vyzerat lepsie🙂
@monciky 😀 😀 😀 uplne presne ja som ale vychodniarka ako repa.. na margo tej postavy, boli sme pred tyzdnom nakupovat( ja to neznasam, preto chodime raz za pol roka a kupim vsetko) a moj drahy, ze "uz ked si si kupila take pekne veci nemozes otehotniet, lebo ti bude luto, ze si vyhodila peniaze len tak za nic " :D on sam hovori furt o tom tehotenstve ja len nadvazujem... co sa tyka cvicenia... ty bude asi telepatka :D ja som chodievala pred pol rokom potom som zmenila pracu a kym som sa adaptovala fuk ho 3 kila hore a to uz som nebola vtedy spokojna... takze rozmyslam ze co.. ja zboznujem bedminton, ale zacinam pomaly (raz som bola 😎 ) chodit plavat, to sa mi zda uplne super, bola som na Pasienkoch asi pred dvoma tyzdnami okolo 17 tej a nikto tam skoro nebol, nie je to ziadny luxus ale ucel to splni a vodu mam rada, ak sa chces pridat tak sa budem tesit 🙂
@ebi52
ci vychodniar ale nie, to je jedno, ja si rozumiem s kazdym, ked je to dobry clovek🙂
nie som telepatka, mas to napisane v profile🙂
velmi rada, len ja neviem plavat, z vody mam panicky strach☹ mna bavi cvicenie vo fitness, rada by som vyskusala zumbu, alebo pilates, lebo mam problemy aj s chrbatom..., v praci mame aj fitko, tak ked tam nastupim, pojdem ho omrknut, ale rada by som s niekym chodila po raci niekde, mne je jedno kde, som pojazdna v ramci Blavy🙂
@monciky 😀 jaaaaj tak ja uz si nepamatam , to uz vekom 😎 co mam v profile a na pasienkoch je taka voda 130, ak by si sa chcela naucit rada sa podujmem 🙂 ja som chodila do contours na kramare bolo tam super, ale to je normalne fitko nie zumba, tu by som ale dala aj ja, pilates je pre mna trochu nuda, ja potrebujem nieco energicke kde sa uplne znicim 🙂
caute baby, super, ze uz je tu aj takato tema 🙂
ja cakam,cakam a este asi aj dlho budem... este studujem a to je pre draheho ta najlepsia vyhovorka, ale keby nebola, isto by si nasiel nejaku inu 🙂 a navyse, ja mam dlhorocny problem so stitnou zlazou, cize musim cakat, kym sa to nestabilizuj, aby to pripadne babatku neublizilo..
ale drzim Vam vsetkym palce, aby ste svoje polovicky co najskor presvedcili 🙂
@ebi52 no ja som plakala normalne, nemusela som to hrat 😀 mne to uz vazne bolo luto, pretoze mame byvanie, proste uz vsetko, ze dietatko by isto nezilo v biede....takze tie slzicky uz isli sama, nebolo treba na to nejake usilie vyvinut 😀
@zuzinka1989 podla mna aj u mna to pojde same, lebo tie ftipne vyhovorky ma prestanu bavit az budem smutna :(
@monciky juuj teraz som sa potesila ze aj dakto iny dospely nevie plavat okrem mna 😉 ja kusok viem ale len tak na par metrov a nemam asi moc dobry styl...v 4.rocniku na ZS sme boli na plaveckom kurze a prsia som sa vobec nevedela naucit ani nohami ani rukami to robit tak som iba "kraula" (takeho mojho smiesneho) plavala a teraz poslednych par rokov ma mm trocha uci prsia,tak par metrov dam ale stejne mam pocit ze to robim zle 😒 lebo neviem pritom dobre dychat,mam strach a aj dlho nevladzem plavat a robim to rychlo a pritom idem pomaly ☹ no do vody kde nedociahnem tak ani nahodou nechodim...

@zuzinka1989 uplne suhlasim 🙂