Kto sa snaží otehotnieť 9 a viac rokov?
Naozaj neviem co dalej. Peniaze na IVF nemam, IUI mi dva krat zrusili. Nic sa za tie roky vo mne nezmenilo. Fakt neviem co este urobit. Vyskusala som uplne vsetko. Mam len jeden vajcovod o to je to vsetko horsie. Ako postupujete? Co mam este urobit?
@nikola81 Inac poistovna preplaca do 39.r IVF..,nie do 35r...,aj ked je to smiesne vsetko ved aj tak tolko penazi treba dat napriek tomu ze to preplacaju.,tie pokusy su hradene 3krat...,Inac vies uz kolkokrat som ja hladala niekoho kto sa trapy tak dlho..?presne ako pises,su tu baby co skusaju dlhsie ale hladala som niekoho kto uz bezi maraton ako ja 😝
@nikola81 Je mi to luto, ze za tie roky sa to este nepodarilo. No ak si zu prirodzene otehotnela, je tam sanca. A kvoli mimomaternicovemu by som nadej nestracala, pretoze sa to stava aj zdravym zenam. Ja by som to este nevzdavala. Predpokladam, ze to cislo za nickom je rok tvojho narodenia. Nezufaj, pretoze jedna znama teraz rodila predomnou prvy raz v 40.r, podarilo sa jej po 7.rokoch a druha tiez 40.rocna,je prvy raz tehotna. Dufam, ze som Ta trosku motivovala a drzim vam palceky.
@charlie1980 Dakujem 😉
Ahoj my sa síce snažíme len vyše 6 rokov ale čítala som že ti radia adopciu a nie si s tým stotožnená. Ani môj muž nebol do poslednej chvile dlho s tým bojoval ale teraz je ten najštastnejší lovek na svete spolu so mnou lebo sme sa dočkali drobčeka. Dostali sme ju ako 4-mesačnú a ničoho nelutujem. Skús si prečítať forum prišli k nám a možno trošku zmeníš názor. Mna nikdy ani len nenapadlo že nie je moja biologicka milujem ju nadovšetko
@nikola81
Ahojte..viem ako sa citite a viem co prezivate....my sme sa snazili o miminecko 10rokov..tu na Sk sme absolvovali tri hradene pokusy IVF a ledva sme mali jedno vajko a ani naznak tehu...potom sme isli este na jeden plateny ktory dopadol rovnako...tu na konovi som sa docitala o Reprofite v Brne na ktore boli same dobre referencie a vysoka uspesnost,tak sme sa rozhodli ze ideme do toho...tam nas vysetrili a u mna zistili ze mam absolutne nekvalitne vajicka a vdaka tomu nikdy neotehotniem a ze je zbytocne vyhadzovat za to peniaze..to mi samozrejme na Sk nepovedali ..ved mali z nas prachy:O:O Navrhli nam darcovske vajicka..isli sme do toho a podarilo sa nam otehotniet hned na prvy krat..bohuzial dostala som vysoke teploty,musela som ist do nemocnice a nakoniec sme v 14tt prisli o dvojicky...potom sa nam dlho nedarilo,mala som este biochemicke tehu..zostal nam uz posledne dva mrazaciky a rozhodla som sa ze znovu si dam vsetko vysetrit..prednison som zacala brat preventivne uz dva mesiace pred planovanym vkladom...na hematologii mi zistili mutaciu na trombozu a mozno aj vdaka tomu sa mimi neudrzalo..pred vkladom som zacala pichat fraxiparin a picham dodnes...nas posledny 13pokus vysiel a dnes nosim v brusku nasu vytuzenu lasku...dievcata nevzdavajte to a hlavne myslite pozitivne a urcite sa raz aj vy dockate vytuzeneho drobceka🙂🙂🙂 moc vam drzim palceky..
@stastenka42 ahoj.,o reprofite som uz aj ja vela pocula a citala.,len keby to brno bolo blizsie,a samozrejme je tu znova aj otazka penazi..,ja osobne by som na darcovske nesla ale neodsudzujem to,je to na kazdom ako sa rozhodne.,zelam ti aby si to dotiahla do uspesneho konca po tom vsetkom trapeni 😉
@jana2505 to je na kazdom z nas...pre mna je to prijatelnejsie ako adopcia...to som zamietla hned...takto viem ze ma polovicu genov po manzelovi a hlavne si ho vynosim a tym je pre mna ako moje....to je to iste ako keby mal muz dieta s inou zenou a vychovavame ho spolu...nieje tym padom uplne cudzie ako adoptovane a ten pocit ako mi rastie v brusku mi vynahradi uplne vsetko...ja som bola vdacna ze existovala takato moznost a nelutujem to...

@melech Ked ja som tak velmi chcela vynosit to male stvorenie ☹