Kto sa začína snažiť od marca 2013?
Po vysadeni antikoncepcie zaciname pracovat na babatku...nasom stvrtom🙂teda siestom🙂,lebo dve mame v pestunstve 😲
@vaapeter66 my sa pridavame tiez 🙂 drzim palce
aj my sa pridavame od marca dufam že to vynde aspon TP by bol na mužove narodky 😀 toto bude nAše druhé 😵
Aj my sa chceme zacat snažiť hned ako donesiem tabletky. Som totiž mesiac po laparke tak dufame ze to vide🙂 bolo by to naše prvé;)
Ahoj kočky aj ja sa pridávam 🙂 s priateľom plánujeme naše prvé bábätko 🙂 Nasadili sme si vitamínky priateľ selen+zinok a ja kyselinu listovú a alchemilkový čajík aby náš drobček mal krásne a zdravé miestečko na zabývanie sa a vydržal tak až do konca 🙂
ahojko žienky s PARTNEROM 😎 sa snažíme piaty rok o babo a v marci začnem stimulovať IVF druhý pokus. s partnerom sme si naordinovali 😝 😉 😉 vitamíny selén, zinok, E 200 aby sme mu vytvorili hniezdočko a dostatok živín 🙂 🙂 a aby mal pohodičku 🙂 🙂 🙂
ahojte,tiež sa pridávame,chceme súrodenca pre synčeka,aby mu nebolo smutno 🙂 beriem babyplan,kys.listovú a pijem inofolic
všetkým nám držím palce aby sme to dotiahli do úspešného konca 😉
my sa snažiime od Marcaa
Baby my sa snažíme už od augusta, ale verím že v marci sa nám všetkým zadarí 😉 každej vám želám veľa šťastia 🙂
pridávam sa...snažilkujeme od marca 😉
ahojky,s priatelom chceme zacat od aprila,idem vyhodit teliesko :D a uz som zacala brat kys. listovu a drahemu som naordinovala zinok...kedze som pred 5 rokmi s mojim ex prisla o babo,strasne sa bojim aby sa to nezopakovalo,tak vela uspechov prajem vsetkym...

my sa snazime uz sedem mesiacov, drzim palceky...