Lietanie bociana a možné tehotenstvo
Ahoj baby chcem sa vás spýtať takú vec zaujimavu . Pri prvom dietatku mi lietali bociany nad domom a bola som potom tehotna pri druhom letel nad domnou a bola som znova tehotna . Minulý týždeň nam letel nízko nad autom skoro sme ho zrazili a potom znova nam letel nad autom a teraz mi lietaju nad somnou môže to byt nahoda či znamenie od toho z hora ze budeme mať prírastok
Stalo sa vám to
boze zena, ty tu snad od porodu druhej dcerky riesis pripadne tehotenstvo... tak ak chcete, tak tehotnite, ak nie, tak sa chrante, ale keby som mala mat stale taketo pochybnosti/uvahy v tom nasadeni pri malych detoch, tak ma asi klepne 😀 ale inak hej, bociany nosia deti, zevraj 😀
Stretávala som bociany skoro kazdy den...cca dva roky, lebo cestou do školy mali hniezda, jeden nam minule vlete na auto doslova....nie som tehotná počas tých dvoch rokov 😀 😀 ...podla mna to su take nahody....bociany sa v tomto obdobi vracaju domov, hniezdia atd....
@nikola599 mne lietaju bociany denne nad hlavou a bohuzial nic...........prave podstupujem IVF,takze tolko k bocianom.Treba skusit ineho vtaka 😀
@stellamaris drzim palceky nech sa ti to podari . Neviem mne nosia len deti tuna u nas moc bocianov nebyva tak neviem
urcite potomstvo bude, mozes si byt ista, ale skor v tom hniezde co na beton niekde u vas v okoli maju.
To mi pripomenulo "viete co znamena, ked vam prebehne cez cestu cierna macka? Ze niekam ide......."
@nikola599 Ja vidim bociany kazdy rok, chodia po poli u nas, a potom ich vidim odlietat do teplych krajin 🙂 a mam len jedno dieta, nechapem preco mi nenosi dieta kazdy rok jeden bocian? 🙂 🙂
co je trapne na tom, ze bociany poletuju v okoli hniezda a ze v nom budu aj mlade?
@zuzka_puska neviem u nas moc nebyvaju hnezdo majú ďaleko od nas tak neviem vôbec všetko je možné hej moja mama s babkou mi vravia dávaj si pozor aby nebolo tretie keď sem chodia bociany 2 krát sa mi to stalo a mam dve
haha, ja ked som cakala syna, tak sme sedili na dvore na chalupe a zrazu preleteli 2 bociany tesne nad strechami domov, nasho aj susedovho... susedia z vedľajšej chalupy boli tiež tehotní ;)
tak mate v okoli iste nieco, kde sa im dobre lovi, podmacane luky, nejake polia a pod. Kazdopadne je to urcite mile a krasny pohlad. Inak to s tehotenstvom povazujem za poveru, ako s tou mackou a cestou
To znie, akoby už pohlavný styk ani nebol potrebný, stačí prelet 😀 Bohvie, či aj v Nazarete lietali bociany...
Mne sa tá povera velmi páči. Ludia potrebujú aj trocha snívať,a občas veriť v zázraky.
https://www.youtube.com/watch?v=mR3DzRMob-c
@nikola599 popravde nestalo ale co ty vies 😀 mozno u teba to takto funguje 🙂 sesterke sa snivalo, ze bude mat dcerku a 2 tyzdne si nasla // a ked sa jej mala narodila, tak sa jej snivalo, ze bude mat chlapca a zasa // 😀