Má 15 ročný šancu u 34 ročnej?
Ma 15 ročny šancu u 34 ročnej?😈 Jaj keď je vyspelí? Prečo mladim nedat šancu?🙏 Ved určite by sa vam pačilo ked budete stare a budete mat ešte krasneho mladeho ...???? Vaše nazory?😉
@vazeny123 a inak, ak by si mal ako ty pises "sancu" a keby si bol taky dzigos, ze poblaznis vsetky, ako sa nam tu snazis nahovorit, tak nemusis pisat na kona ale si daaaavno niekde uzivas, ci uz s rovesnickou alebo s cougarkou......
@obsadenemeno wow pozeram ty maš ale skusenosti ... Hm
.. Poznaš celi Slovensky slovnik naspamäť wow zaslužila by si si madajlu 😉
@vazeny123 ani "madajla" neviem co je...... 😒
@obsadenemeno tak to si potom pekne inteligentna naozaj dvôftip ti rozhodne nechyba😂
@vazeny123 no sak ani tebe ten "dvoftip" nechyba..... 5 stran debata o nicom....nie si ty ten tiper24 co tu chodieval? Tiez dokazal rozvirit stojate hladiny konika temami ako "ked si zena prelozi nohu cez nohu, znamena to, ze ma chce?" a podobne.
Btw, kukni sa do slovnika, co to slovo "dvoftip" vlastne znamena, ty betar 😝
len neviem, ci ho v tejto podobe najdes...... 😲
Keď je to taka debata o ničom čo tu vlastne hladaš zober si myšku a šup šup na inu stranku alebo inu temu fora👍
@vazeny123 neviem čo chceš počuť. Tu ti nikto aj tak neposvätí takýto nerovný vzťah.
Ty máš nárok byť buchnutý po uši. Ona by mala uprednostniť použitie zdravého rozumu. Tvoja otázka znie: Má 15-ročný šancu u 34-ročnej? Môj názor je: nemal by mať šancu, ale v živote sa stáva všeličo...
@vazeny123
Výborne, ale na čo Ti je vlastne taká škola? Keď Ty chceš sedieť doma pri žene a upratovať a variť a starať sa o deti atď... na to nepotrebuješ školu s takým zameraním.
Radšej to prehodnoť a skús pedagogiku alebo zdravotnú školu alebo čo ja viem čo. Také čo sa Ti doma aj bude hodiť.
@vazeny123 mam kamarata co si ako 18rocny zacal so zenou o 20 rokov starsou... a uz su spolu 11 rokov a nevyzera, zeby sa chceli rozist. Takze mozne je vsetko. Ale urcite je to ovela narocnejsie ako pri vztahu s rovesnickou... :/ Hlavne reci okolia, tlak na rozchod z jednej aj druhej strany... otazka ci mat deti a kedy...atd
@vazeny123 terajsi 15r.su vyspelejsi ako 30 r v minulom storoci??????
toooooo asi tazko..v com????
asi dejepis a dejiny ti nic nehovoria,tak skus pozriet zopar ciernbielych filmou z tej doby a vsimaj si,co ti 15r vtedy uz vedeli a museli urobit,zvadnut,atd
myslim,ze pocitac by v dnesnej dobe zvladli,aj zapnut telku,aj ist na diskoteku.....
vyspelost nie je o veku-v to s tebou suhlasim....ale musi to byt vyspelost-no telesna to nie je
a co hovori na vas skoro "vztah" tvoja rodina? Opytaj sa na nazor otca-matky a uvidis...
Moj spoluziak keď mal asi 19r. si začal s približne 40tničkou (neviem presne) rozvedenou, ktorá mala vtedy 18r. Syna a ešte jedného mladšieho nastahoval sa ku nej síce sú stále spolu ale jemu už taha na 30 a jej na 50 vtedy som mu to aj dopriala že prečo nie ale teraz tak rozmyslam či mu nie je ľúto že nebude mať deti a či jej nie je luto že ho pripravila o to v živote niečo také zažiť mať deti ved už vo veku okolo 30 hádam by aj chcel... Hm btw keď ja budem mať 34 môj syn bude mať 15 hádam ma nebudú baliť jeho kamoši
Každy tu máte v niečom ptavdu ...
Dnes je len 29. jul a uz taketo temy, ved este 5 tyzdnov...
mna by len zaujimalo, co vedie 14rocneho pubisa, aby sa zaregistroval na stranke pre mamicky........ ☹
@obsadenemeno rad si vypočujem nazory inych
@vazeny123 no len ci si z nich aj nieco zoberies..... 🙄

@vazeny123 mna by len zaujimalo, co za slovo to je to "vedsie"...pouzil si ho viackrat, ale take v slovenskom jazyku neexistuje..... 🙄