Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
ani nie mrchu som dostala ako vzdy,ale vraj vela bab to malo tak ze ked ju brali tak dostali mrchu a ten dalsi mesiac otehotneli.
no tak baby, dnes mi prišla mrcha, takže u nás maca zatiaľ nezabrala 😒 ale tak jeme ju len týždeň, tak to neberiem zatiaľ nejako tragicky 🙂 no dúfam, že budúci mesiac to vyjde...
@sarafortuna Máš pravdu, len pred tým bolo všetko ok a teraz...občas je mi do plaču...v septembri sme v piatom mesiaci prišli o dieťatko, tak mám pocit, že sa z toho ešte nedostal a čas nám beží... ☹
@dvojbottka , tak sa skúste o tom porozprávať... 😅
chlapi si takéto veci nechajú sami pre seba a nevedia o tom hovoriť...
@made , neupínaš sa veľmi na tú MACU? 😅 😅 😅
stresom si tehotenstvo oddiališ..,
Daj Mace čas do apríla a dovtedy to až tak nerieš...
@dvojbottka to mi je luto, že ste prišli o bábätko. ☹ Čo bola príčina?
@sarafortuna máš pravdu, po mojom príchode z nemocnice sa so mnou nerozprával tri dni, až potom.Ja len dúfam, že sa všetko dá do poriadku 😉
@kemonka v podstate bolo naša maličká chorá, mala Edwardsov syndróm, čo je nezlučiteľné so životom a museli sme sa jej vzdať ☹
@dvojbottka to je mi strašne ľúto, držím palčeky aby vám to znova vyšlo a hlavne aby bolo všetko v poriadku, hovorí sa, že čas lieči, takže sa drž
@camelco ďakujem pekne, len dúfam, že ak to má byť, tak to bude čo najskôr lebo ja toho čaasu už veľa nemám, predsa len ten môj vek 🙂
ahojte baby mozte mi poradit co je dobre na upravu cyklu??
ahojte dievcata... tak macu beriem ja aj mm cca 2 týždne a mam vzdy nepravidelnu menstruaciu ale vdaka MACE som teraz mala 33DC inokedy mavam aj viac ako 39DC...tak dufam ze mi maca pomoze upravit dlzku cyklov a dopomoze mi k zlepseniu hormonov a mm k zlepseniu spermiok 🙂
Tak baby a som po ďalšej MS, maca po mesiaci užívania nezabrala. Mala som aj kadejaké príznaky, myslela som že tehuľkovské, no nakoniec sa ukázali ako PMS. No posledné dni ma príšerne bolí brucho a to som len deň po MS, máte niektorá podobný problém? Niesú to MS bolesti, tieto nepoznám.
inak dievčence, mám kamošku ktorá je v 5 mesiaci tehotenstva, do 4 tého m. o tom nevedela, mala MS pravidelne a nič ju nebolelo, ani žiadne príznaky 🙂 Takže MS, nieje problém, stačí sem tam urobiť test aj keď sa dostaví 😉
Ahojte, ja som tiez kedysi davnejsie uzivala MACU a dost dlho a zial, mne nepomohla k nicomu. 😒 Cyklus mi neupravila ani trochu a k tehotenstvu mi tiez nepomohla. Tak dufam, ze aspon vam pomoze, urcite nou nic nepokazite. 😉
ahojte, tak nám tá maca dnes prišla, takže ju hneď začneme papať, dúfam, že k niečomu dospejeme.....dnes som 9DC

ahojte, tak aj my sme si ju objednali....predpokladám, že príde v pondelok alebo utorok, tak ju hneď začneme jesť....snažíme sa už rok a dva mesiace (no snažíme, nazvala by som to, že sa nechránime) 🙂 ja som vraj v poriadku, ešte manžel pôjde na spermiogram (koncom mesiaca) a potom sa uvidí, že čo ďalej 😉