Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
ahojte, tak máme za sebou prvé zjedené tablety.....no uf, smrdia ridane, neviem si predstaviť ako jete prášok...ble 😀
@mimonka77 Ahojky, vies, my sme s manzelom spolu 10 rokov a az teraz cakame. Takze snazenie trvalo strasne dlho. Skusali sme kadeco, aj MACU, Mojzisovu metodu, Jonasovu metodu, liecitela, kadejake kvapky a vitaminy, no vsetko mozne, uz si ani neviem spomenut😒 Ja som po 9.pokusoch umeleho oplodnenia a az tento 9.pokus bol uspesny a to iba preto, ze som dostala darovane vajicka, inak by sme zostali bez deticiek. Takze mne pomohla moderna medicina. Najskor som samozrejme mala aj svoje vajicka, ale s nimi to vobec neslo. Bolo ich vzdy strasne malo a zrejme boli slabe, lebo embryjka sa dobre nevyvijali.Tak nam zostala moznost prijat darovane vajicka a s nimi sa to podarilo az na 4.pokus. Raz som s darovanymi otehotnela, ale v 6. tyzdni som potratila. 😒 Preto si myslim, ze toto je fakt zazrak, ze sa to konecne podarilo, niekedy je aj moderna medicina kratka a treba verit, dufat a neprestat bojovat. Verim, ze uz bude vsetko dobre a ze to s detickami v zdravi dotiahnem do uspesneho konca. 😉 Mozem sa spytat, ty si co vsetko uz podstupila? vies, kde mate probelm alebo si este len na zaciatku riesenia?
@kacena85 ............... http://www.milara.sk/product/gynex-26/ ...................... http://bezchoroby.sk/gynex-30ml-energy.html
@brita Fúha, tak ste s manželom museli riadne veľa podstúpiť. Obdivujem ťa, že si to tak všetko zvádla. Neviem si predstaviť, či by som to zvládla, musíš byť silná osobnosť. Ale gratulujem, že sa to nakoniec podarilo. Neboj, bude dobre a konečne budeš mať doma vytúžené bábätká. Dávaj si pozor na seba. My sa snažíme od augusta a zatial sme neriešili nič, no manžel sa chystá na spermiogram. Ja chcem tiež navštíviť gynekológa, bolí ma podbruško. Tak sa ho rovno opýtam, či vidí problém, nech riešime čím skôr a nie čakať. Inak papáme macu obaja a ja ešte femibion.
ahojte a kde to zoženiem??
@silvuska47 macu zoženieš buď v obchodoch so zdravou výživou, bio obchodoch, alebo objednaj na nete 😉
Ahojte,chcem sa podeliť o skúsenosti s Macou.Užívam hu asi viac ako 3 týždne.Vždy po predpokladanej ovulácii ma neskutočne začali bolieť prsia a pretrvávalo to až do manštruácie..Tá bolesť bola hrozná..( myslím že to neako súviselo s hormonami..)No a ako teraz užívam macu tak prsia bolia ale len tak veľmi jemnučko..Takže mace pripisujem takúto zásluhu-asi mi to v tele trošku upratala takto laicky povedané...)Aj vy máte neaké podobné skúsenosti?
Babulky a nemate ziadne neziaduce ucinky?
@cicussa21 mňa po asi mesačnom sústavnom pití maci začala bolieť hlava a potom aj žalúdok vždy asi tak hoďku dva po tom čo som ju vypila, tak som na týždeň vysadila a včera som skúsila zase a už to bolo ok 🙂
@jankavladkova no lebo man zase zacalo bolievat brucho (ale nie zaludok, ale brucho ako ked mam ist na wcko..) 😒 😒
@cicussa21 a kolko ju už berieš vkuse? tak vlastne mňa bolelo celé brucho, tak ale najviac žalúdok... skús na čas tiež vysadiť a možno sa ti to upraví... 😉
@jankavladkova teraz to bude 4 tyzdne..a konkretne tento typ 2 tyzdne.. mozno skusim vysadit a uvidim..alebo si dam len jednu, lebo normalne si davam dve..
aj ja mavam bolesti hlavi zeby s maci???
@made ja som mávala dosť velké bolesti hlavy a akonáhle som macu vysadila tak zmizli... 😒 ináč neviem ale mne asi nejako nezaberá, dnes som 35DC, mrcha nikde, tehotná tiež nie som tak neviem či ju brať ďalej alebo nie... 😒
@jankavladkova a tak ked ju mas uz kupenu tak ju dober a uvidis jaaaaaaaaaaaaaaaaj toto cakanie je neskutocne.
@made tak jasnee doberiem, ale novú si asi objednávať nebudem... teraz mám ešte balíček od kamošky tehošky tak možno ten mi prinesie šťastie 😀
@jankavladkova kamoska otehotnela ked ju brala??
@made áno- teda prvý cyklus jak to brala nie a potom druhý už mrcha neprišla 🙂 a teraz sa to tak podarilo ďalšej kamoške 🙂 tak som zvedavaaa či ich aj ja budem nasledovať... teraz čakám na prvú mrchu a potom by už teda nemala prísť...len ani tejto sa nejako nechce 😠
@jankavladkova no tak ja som uz prvu mala co berem macu,tak hadam sa zadary,mozno si trosku nachladla
@made ja som síce už jednu mala ale to som brala macu len týždeň tak to nerátam 🙂 a u mňa sú tie dlhšie cykly v podstate normálne, len som si myslela že mi ich maca skráti...ale tak asi to tak u mňa nefunguje 😀 držím palce aby sa zadarilo 😉

@made no dúfam, že som len prechladnutá. Lebo mám dosť veľké kŕče. Ja verím, že nám maca pomôže otehotnieť 🙂 Tak ako píšeš, musíme vydržať.