Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
@petka015 čítala som aj ja že býva z toho niekomu zle tak ja dúfam že sa mi to vyhne lebo ja som taká postihnutá na žalúdok tak pevne verím a dúfam že sa tomu vyhnem! toho sa bojím najviac.ale ked to má pomôcť tak to nejak vydržím. a bývalo ti aj pred tým zle alebo až od maci.ked si s tým už bola u dr.to je až také dramatikuš?musíš nás pripraviť na čo sa máme prichystať. tak držím palčoky nech je všetko OK 😉
@petka015 🙂))) to som rada🙂
Pocujte baby-
@26lenka6 - bola som v cajovni, pytala sa na macu. nasla som. ale bola zabalena- chcela som zo zvedavosti ovonat. Ale nemala som pri sebe ani penazenku, tak som bola len na "vyzvedy"... A mila pani mi na otehu odporucala este jeden cajik- neviem ako sa vola- ale neskor vam isto napisem... je to caj sypany- kupuje sa na "vahu"... a poviem vam- tak naaaaaadherne vonal- nieco ako pomaranc. Tak ma napadlo, ze toto skor nacapem do muzika🙂 Ked mu uvarim faaaajnovy cajik🙂 Ten je vhodny pre oboch - M aj Z 🙂
@figurka1985 no daj vediet ako sa vola vyskusame ten.
@26lenka6 nie bola som koncom maja na krv a mala som malo cerveneho farbiva v krvi nic mi nebolo a v pondelok som bola na poradu u lekarky co s tou krvou a v ten den mi prisla aj ta maca no dokina ma v ten podelok poslala na gastro ze to bude nieco zo zaludkom a ja som zacala uzivat macu a hned mi zacalo byt od zaludka zle a dnes som si ju uz nedala a uz mi je lepsie uvidim este zajtra co povie zaludok
@figurka1985 nevola sa náhodou Afrodita? http://www.e-tea.eu/product/afrodita-liecivy-aj... , ja som ho už mala, teda ak je to tento. no nejak extra mi nevoňal.j viem že sa dá aj namiešať nejaký taký na plodnosť ale to je asi to isté čo gynastan tak neviem.kiež by boli čokolády na plodnosť, alebo gumení medvedíci alebo čo, nech nás to láka džgať to do seba každý deň ale nie také hnusy smradlavé čo to nemá chuť ani to nejak extra nevonia ani nevyzerá, to nech niekto vymyslí! to pojde na dračku!
@26lenka6 nemyslim... ten nazpov som len tak narychlo presla ocami... a afrodita sa isto nevolal🙂 to by som si zapamatala. to bola nejaka hatlanina:D a pani mi ho velmi odporucala pre buducich rodicov, vraj posobi aj ako afrodiziakum a na kadejake ine veci (tiez som si to cele neprecitala...🙂 ale zajdem tam este raz cez tyzden, a zapisem si 🙂 a naozaj krasne vonal 🙂
@figurka1985 a ja ešte stále čakám na1DC, dnes som už 27 DC, ovula nikde, teplota mi už od 19DC skáče od 3,1 po 36,3 a stále sa mi na tom grafe neobjavila žiadna čiara čo by naznačovala ovulku 😒 já sa z tohto cirkusu raz zbláznim 🙄
@26lenka6 uuuufff. kolkodnovy cyklus bezne mavas??? Aj grafy sa mozu mylit... ovu-testy si neskusala? 27DC je akurat cas na PMS a komunistov.... Podla hlienu si neskusala zistit, kedy mas ovulku? ci ziaden nebol??
@petka015 , ako si užívala Macu, s čím si ju zapila a čo si jedla ?
treba sa vyhýbať hlavne mliečnym veciam keď ju užívaš?
či aj bez mlieka potrápila? 😕
@figurka1985 ja mávam dlhé cykly a minulý mesiac som ovulku ani nemala.takže sa nad týma ni nepozastavujem.testy som skúšala ale ked nemám pravidelný tak by mi nestačilo 30 testov na mesiac.len meriavam BT.graf sa mýlit može ale asi sa nemýli lebo teplota nepustí.
@sarafortuna zapijala som ju cajom alebo vodou malinovko. Mlieko som ale nevysadila pila som aj jogurty jedla. uz ju nejem 3 den a je mi aj tak zle ale nezda sa mi ze mi je zle od zaludka skor od maternice. Jaj strasne tehotna nie som takze nechapem co to je. Idem aj gynekologovi musim mu povedat ze mi je zle ako keby od maternice. Nestretli ste sa niekedy s tym?
@petka015 , tak to ti veru neviem poradiť... zápal? skoč k dr.
@26lenka6 ahoj, sarapis si neužívala..? tiež mám podobné problémy... ovu, anovulák, ovu... a pritiom mi robili HP práve v ovulačnom cykle a bol UKAZKOVY...
mne sarapis pomohol na jesen - ovu sa vrátila, potom som ho vysadila a zase sa to pokafralo.
Teraz mam nakázaneé od dr. užívať ho až do tehu... 😕 😕 😕
tiež je potrebné obmedziť tuky, cukry a prejsť na "ľahšiu" stravu... neviem či máš nadváhu, ale ak áno, tak aj schudnúť cca 5% pomôže.
ahojte,ako sa uziva maca?len do ovulky?
@kikai , nie môžeš aj po ovulke- celý cyklus..
@sarafortuna nadváhu nemám.a sarapis som tiež skúšala ale mám problém s jeho veľkosťou lebo sa mi ťažko prehĺta a aj ked som ho predelila na 3 časti tak som to nemohla nijak prekonať.a ako ho berieš?tak ako som to čítala niekde že prvých 10dní 3x denne, daších 10 dní 2x denne a potom už len po jednej tabletke až kým sa neupraví cyklus, resp. do tehu?
@26lenka6 , áno tak som začala.. potom som ho brala len "sporadicky" a to bola asi chyba.. 😒
tak chcem zase prvých 10dní 2-3 tbl a potom jednu denne poctivo, proste v prvej fáze dodať viac.
A prápadne včeliu kašičku si neskúšala? lebo podľa mna pomáha práve ona... vitamíny E, C a pod. sa dajú aj v inej podobe zohnať.. (napr. dobrý je Pupalkový olej, alebo aj olivový na lyžičku a šup ho tam-vitamín E).
Len sa teraz bojím, či to neprekombinujem ak dám ešte aj Macu - ale zdalo sa mi, že mi celkom dobre robí aj na imunitu - som alergik a terza ju asi 10dní neberiem a cítim sa horšie 😒 .
@sarafortuna ja som tiež nakombinovala všetky druhy vitamínov - éčko, zinok, B6, kyselinu listovú a ešte aj Gynastan som pila ale mala som nehorázne bolesti hlavy, asi som sa previtamínovala.tak som s tým sekla.nechcem už brať toho tolko naraz, počkám si na 1DC, nasadím Macu a uvidím, ked nepomože skúsim iné.a nejde len o kombinovanie ale o to aké su všetky tie prípravky drahé.Ja by som aj to aloe vera vyskúšala ale nedám pomaly 30éčiek za liter džúsu. zas som si nezobrala za muža Borisa Kollára 😵
@26lenka6 , tak ani ja nemám Kollára za muža a ani nezarábam jak TV- hviezda... ale investujem aspon do zdravia 😉
Ja som na vitamínoch už viac ako 2 roky... a zatiaľ žijem aj pečenové OK 😉
ako E-čko ti stačia "orechoviny" alebo olivový olej 😉
@dvojbottka
ahoj ďakujem za tip. Ja som ju objavila na námestí ako je lekáreň pod bránou tam ju majú bez objednania 6,78 za 30 tabliet dnes iden nakupovaaaaaať 🙂
ahojte baby
kúpila som MACU len neviem píšu tam že nevhodné pre tehotné. Lenže podaktoré to nevieme či sme alebo nie sme v začiatkoch tak ako?
@martinaesp ahoj, nemáš za čo, ja kupujem 120 tbl za 15eur, sa viac oplatí, nie.... 😉
ahojte moje krasne no dneska je to 9 ti den co uzivam macu ale mam neskutocne nevolnosti nespavost navaly zimy tepla a kramy mi prisli uz treti den 2 kvapky no uvidime ze co alebo ako 🙂)) snad maca pomoze 🙂) drzim aj vam babulky vsetkym palceky 🙂) a inac ako dlho sa moze MACA pouzivat??

@lea1333 no to ano len pocase by si nemusela zase pokusat otehotniet ako napriklad ja. my sme tiez maleho chceli len sa nedaril po 2x MA za 2 roky sa maly podaril vdaka korenarke a minuly rok sme chceli druhe po 8 mesiacoch som or´tehotnela a mimomaternicove takze operacia a teraz mam len jeden vajcovod a polovicnu sancu ale hlavne ze mam easpon jedno 🙂