Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
@lenusik123 Ahoj prosim ta o radu.. ako ste boli na tom s macou? Rozmyslam ci si ju kupit alebo nie.. a vidim ze si tehu samozrejme gratulujem a prajem vsetko dobre...
@eva3107 ahojky, no mne pomohlo len to, že mi vyoperovali štítnu žľazu, lebo nakoniec bol tam problém 🙂 ale macu papal môj manžel a mala som pocit, že kvalita spermií sa zlepšila, lebo predtým mával veľmi hustý ejakulát a po mace sa to krásne upravilo...
@lenusik123 dakujem pekne za odpoved a prajem vela stasticka.. 😉
@eva3107 ďakujem krásne 🙂 a inak ak by si mala záujem alebo niekto iný z vás, tak mám ešte jedno celé zabalené balenie macy s dátumom exp. 14.3.2014 z tejto stránky: http://biocare.sk/eshop/produkt/maca-oro-verde
rada posuniem ďalej, ak môžem niekomu pomôcť... my by sme ju potom iba vyhodili, takže kľudne sa ozvite a dohodneme sa na cene 😉
Ahojte .. rada by som sa k vam pridala.. macu som si objednala a uz len cakam kedy pride.. a zacneme ..dufam ze vysledky budu pre nas vsetky pozitivne.. 🙂
@lenusik123 keby si mi napisala skor uz som objednala cez net a aj zaplatila.. ☹
@eva3107 nevadí, ja som aj celkom zabudla, že mám ešte jedno balenie, lebo som objednávala vtedy dva a jedno sme spapali 🙂 a teraz pozerám, že dátum exp. je až o rok, tak ak sa niekomu zíde, tak dovtedy ju určite spapá 🙂
baby, všetky ktoré máte problém so spermiogramom - pohyblivosť, rýchlosť, množstvo, vrelo vám odporúčan PROFERTIL + BIO extrakt MACA, po 3 mesačnej kúre mám môj priatel o 150 % väčší obsah spermií a perfektnú rýchlosť a pohyblivosť. Lekár nás pochválil a sám sa čudoval a pýtal sa ma čo zázračné sme spravili. Moc sa tešíííííím všetkým bojovníčkam odporúčam!
Aj ja nad nou uvazujem 😉
tak mne sa hlasi mrcha, aj napriek papaniu macy ☹
@happyfrog80 to podporuje chut do jedla? Tak to ja velmi potrebujem, lebo mam pomerne nizku vahu a potrebujem pribrat, v lete som potratila, strasne som potom schudla a neviem pribrat spat na moju povodnu vahu, takze asi si ju objednam. Inak na chudnutie je dobry jablcny ocot, ak potrebujes schudnut, tak rano nalacno si daj do 1 dcl vody a lyzicku jablcneho octu a vypi to, je to hnusne, ale da sa - ja som to pila na problemy s mocovymi cestami
@buba08 eej tak to by som nechcela pit rano bo vstavam o 2am ale diky za radu 😀 ,tiez som potratila v lete a cakam a cakam a uz si hovorim ze to k nicomu nevedie ,po dalsej ms uz neberiem nic ani kyselinu a upnem sa poruadne na chudnutie a zdravu vzivu ,raz to aj tak pride 😉 .
Tam je pisane ze je maca aj na unavu dobra aj na metabolizmus a chut do jedla tak nejak to tam je napisane na Skatulke
Ahojte, baby ja som dnes zacala s Macou a manželovi tiež naordinujem , chcem papat aspon 2-3mesiace a uvidime, snazime sa uz rok a s tou chutou Macy? No mne pride skor chutna, na rozdiel od inych vseliakych veci, ktore som uz skusala . Tak uvidime ten zazrak, ak to vyjde, napisem članok od zaciatku az do konca 🙂
@lenusik123 dobry den, mate este tu macu ?

@jankavladkova Ahoj prepac ze ti pisem podarilo sa babatko pomocou macy?DAkujem za odpoved