icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

lenusik123
21. feb 2013

@miminkova dobrý deň.. áno mám ju, ale je to v tabletkovej forme, nie prášok 🙂

miminkova
21. feb 2013

@lenusik123 A kolko mate este tabletiek, vsak tam by nemal byt rozdiel nie? No ja by som si ich od vas kupila,ak vy uz ich nevyuzijete, vam ako sa divam asi tiez pomohla alebo aspon dopomohla, ci ? gratulujem 🙂

raven11
21. feb 2013

Ahojte tak my mame prvy mesiac s macou za sebou a teraz cakam na mrchu 😉 vlastne najlepsie by bolo keby neprisla 🙂 uvidime dam urcite vediet..... 🙂

bobozoziliny
22. feb 2013

@raven11 My tiež 🙂 Som 30DC a zatial nic, ale mne chodi mrcha ako chce 🙄

raven11
22. feb 2013

@bobozoziliny Teraz nepride uvidíš 🙂 ja som 27 DC chodi mi najneskor 30 DC takze ja musim este par dni počkať 🙂
....raz sa urcite dockame a ta mrcha mrchava si dá pár mesiacov pauzu... 🙂

bobozoziliny
22. feb 2013

@raven11 No ja pravze musim pockat min týzden lebo mne chodi aj na 40DC 😒 ....kazdopadne drzim palce a daj info ci sa zadarilo 🙂

raven11
22. feb 2013

@bobozoziliny jasne dam... zatial sme na mace prvy mesiac ja som este uzivala nosifol ...neviem no testovat dopredu uz nechcem lebo potom som len sklamana.... necham to tak a uvidim 🙂... a ako dlho sa snazite

bobozoziliny
22. feb 2013

@raven11 3/4roku...ale mame zly spermiogram...takze pockame do marca a potom budem riesit umele o. Nechcem uz dlhsie cakat a spoliehat sa na "zazraky" 🙂

franchise27
22. feb 2013

kocky ja som si dnes zaobstarala macu ale vo forme kapsul, lebo manzel v praci nevypije ten prasok...ale otazocka...moze sposobovat nespavost, resp. kedy pocas dna si ju davate.kapsule sa maju uzivat 2x denne 2tab. ...tak ci nahodou nemate niekto taku skusenost...dakujem

angelic
24. feb 2013

@franchise27 My si dávame obaja ráno dve tabletky, a potom večer. Nespavosťou sme netrpeli. Ako už písali dievčatá, žena berie macu len do ovulácie, muž môže stále . 😉

fantinka
24. feb 2013

Mne pomohla s pleťou... je aj na úpravu trávenia.

kalianka
26. feb 2013

@raven11 no ako?

raven11
26. feb 2013

@kalianka ahoj neviem mrcha ešte neprišla dnes je 30 DC zatiaľ som dostala vždy do toho 30 DC a mrcha mi ani raz nevymeškala tak naozaj neviem..... test som robila ráno a je negatívny...neviem čo si mám o tom myslieť ale necítim nič ani príznaky mrchy ani tehu.......takže mi ostáva len čakať aleb ísť k doktorke 🙂

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
jankaknm
Autor odpoveď zmazal
tanickaskorokubikova
26. feb 2013

@jankaknm ahoj aj ja by som rada vedela či sa môže po ovu lebo ja som myslela že to sa berie vkuse....dnes som si ju kúpila a som už po ovu a tiež som tu narazila na rozporuplne info o tom kedy sa berie...ako dlho sa snažíte?

raven11
26. feb 2013

@jankaknm tak tak potichučky zatial nech je z ducha riadna koľajnička 🙂 ...ináč keď som bola prvý krát tehu tak tiež prvý test bol duch až po niekoľkých minutách a potom zo dňa na deń silnel...držim palčeky 🙂...a máš aj nejaké príznaky alebo si to jednoducho tušila 🙂

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
jankaknm
Autor odpoveď zmazal
raven11
26. feb 2013

@jankaknm a ten anopyrin ti odporučili na hematologii? a sčím mmáš problém ak sa smiem spítať? ja som tiež bola po MA na hematológii zistili mi tam vrodenú trombofíliu či čo no vraj sa to bude riešiť ak ostanem tehu inekciami

tanickaskorokubikova
26. feb 2013

@jankaknm no ja som pozerala že na obale ja napísané že by ju nemali brať tehotné ale tak vzala som si aj ked som po ovu, tiež si myslím že to ublížiť nemôže, my sa snažíme ešte len osem mesiacov no ja mám vysoký prolaktín a akurát dnes mi predpísal lieky tak dúfam že to je náš jediný problém a že sa to da rýchlo do poriadku 😉 a vám samozrejme tiež držím palce nech sa podarí, vy kvôli čomu tak dlho?

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
raven11
26. feb 2013

@tanickaskorokubikova Ahoj neviem ale baby to tu odporúčali len do ovu no mnohé z tých čo ostali tehu to brali celý mesiac...takže asi ti ostáva vyskúšať to sama na sebe ako na to bude tvoje telo reagovať 🙂 ja som brala len do ovu kôli hormonom lebo beriem aj lieky na štítnu žľazu ...

tanickaskorokubikova
26. feb 2013

@jankaknm ano aj ja som brala anopyrin aj ked koli niecomu inému ale je to na riedenie krvy resp. rozpúštanie zrazenín 😉
no dr mi robil hormonalny profil

jankaknm
26. feb 2013

@raven11 robili mi rozne testy, tiez tam bola mutaciu nejakeho genu heterozygot, ale to vraj mam len vitaminy uzivat, kyselinu listovu a tak, homocystein som mala v poriadku, to vraj suvisi s tym genom, ze inak by mi tiez museli dat injekcie, ale plus na anemiu mi dala zelezo, a dalej zistili, ze agregometria vysla zle (lepivost cerv. dosticiek, co su vlastne asi tie trombofilne stavy) a Anopyrinom tabl. sa mi to zlepsilo.

mataaa30
26. feb 2013

ahojte a čo je to ta maca???

raven11
26. feb 2013

@jankaknm aha tak ja neviem aj mne radili uzivat anopyrin ale to len jedna znama ze sa to tak robievalo ked mala zena "hustú krv" no kedže mi to na hematologii otom nič nevraveli tak som neužívala.....a macu mas praškovú či v tabletkách.....

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
raven11
26. feb 2013

@tanickaskorokubikova a ako dlho si čakala na výsledky?..mne moj doktor ešte nerobil horm.profil...no chodila som po MA k endokrynologičke a tá robila testy na hormony štítnej žlazy no tam by asi nezistila ten prolaktin či?

raven11
26. feb 2013

@jankaknm ja som ho ešte neužívala tak sa poinformujem u hematologičky a uvidím...ďakujem za info.....a držím palceky