icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

ennynka
3. apr 2013

@lenusik123 a ta stitna zlaza to sa ti nijako neprejavovalo,myslim nejake priznaky choroby alebo nieco take?nic si na sebe nepozorovala?

lenusik123
4. apr 2013

@ennynka prejavovalo sa to, aj som chodila k lekárom asi od pätnástich a všade mi vraveli, že je to v pohode a nakoniec to vôbec v pohode nebolo 😠 v ľubochni ma naozaj poriadne vyšetrili a ďakujem bohu za nich, lebo inak by som asi nikdy neotehotnela a ak by aj predsalen nejakým zázrakom, tak by to bábätko určite nebolo v poriadku... štítna je mrcha a s veľa vecami v tele súvisí a zvlášť s počatím, aj keď mnohí to ani netušia...

luckysun17
23. apr 2013

@elje Ahoj, je mi luto, ze nepomohlo.. a ako dlho si ju brala? Lebo my sme s manzelom nastupili najprv na ocistnu kuru a az potom chceme prejst na Macu. Poradila mi to kamoska, vraj sa tie ucinne latky nevstrebavaju tak, ako maju.. Tak skusame cinsku medicinu tianshi a musim uznat, ze sa citim lepsie.. mam viac energie a to po dvoch tyzdnoch.. tak snad sa podari aj otehotniet 🙂

elje
23. apr 2013

@luckysun17 Ahoj, ja som ju brala vyse 2 mesiace (kym som nespapala to jedno balenie) 😀 ale dalsie som si uz nekupovala, mne bohuzial nepomohla, snad pomoze inym.... Ja som sa nevedela preniest cez ten zapach, uz vecer som mala obavy z ranajok, lebo som vedela, ze to zas budeme musiet pit 😝 Cinska medicina je trosku o inom, drzim palce 😉

luckysun17
23. apr 2013

jj, aj manzel kupil ten prasok a neviem si predstavit, ze to mam jest..ale su aj tabletky, tak uvidime, ci neskusim potom radsej tie.. No od Tianshi je tam normalne taka kura.. Mam ju od kamosky a konzultovala som ju s lekarkou, tak vraj su to vsetko len vitaminy, ze by to mohlo pomoct..kazdopadne by nemalo (aspon podla zlozenia) uskodit. Zakladom je to, ze najprv sa organizmus ocisti a az potom sa podavaju vitaminy na otehotnenie.. Kedze kamoske to vyslo, tak skusam aj ja 🙂

tinnky
20. máj 2013

caute baby, neda mi neprispiet sem opat. macu som pouzila 2 mesiaci, vzdy od prveho dna cyklu az po uvulaciu. Prvy mesiac som citila zmeny , mala som viac krt krce ako ked mam menzes, citila som ze sa nieco deje s vajcnikmi. OKrem maci som pravidelne pila alchemilku, brala som Chlorelu na precistenie organizmu, kyselinu listovu a vitamin E. Maca mi urvcite velmi pomohla aj 1. menzes som mala silnejsi a druhu MS som uz nedostala a dnes sa mozem tesit z pozitivneho tehu testu (vid moj album)..najdolezitejsie je urcite, aby obidvaja z partnerov boli zdravi, to je zaklad, a vitaminikmi a ovu testami si uz len pomozete

ennynka
20. máj 2013

@tinnky blahozelam.a ako dlho ste sa celkovo dokopy snazili kym sa to podarilo?

tinnky
20. máj 2013

@ennynka snazili sme sa iba 2. cyklus a 1x to nevyslo, lebo este ucinkovala antikoncepcia, ktoru som vysadila mesiac pred tym.

ennynka
20. máj 2013

@tinnky aha.tak to je nic,to aj keby ste nic nebrali tak mozno otehotnies.ja ze dlho-niekolko mesiacov,pripadne rokov...

blue99
20. máj 2013
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
blue99
20. máj 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

sorry

blue99
20. máj 2013
rozvod
21. máj 2013

Ahojte všetci, práve som na internete natrafila na MACU. Nakoľko mám problém s úzkosťou a nechuťou k milovaniu, tým pádom nemôžem dosiahnuť ani orgazmus - chcela som sa spýtať, či MACA účinkuje aj ako afrodiziakum pre ženy, či to naozaj zaberá. Ak ano, tak ktorý typ si mám vlastne kúpiť, či mi neviete poradiť, či prášok, tabletky atď...... Lebo je tu toho dosť popísané a neviem vlastne, čo si mám vybrať.

No a ešte by som sa chcela spýtať na priateľa, má zlý spermiogram, ak by to začal užívať aj on, môže užívať ten istý typ MACI ako aj ja ?

Ďakujem pekne za odpovede. Pekný deň 🙂

rozvod
22. máj 2013

@katka1906
Ďakujem 🙂 , ešte sa chcem spýtať, je tam písané, že to podporuje rast svalovej hmoty - nebudem z toho ako Rambo ? 🙂))))))))) 😀

katka1906
23. máj 2013

to asi tazko 😀

rozvod
24. máj 2013

Čo tu čítam všetky tie príspevky od začiatku, tak väčšinou to ženy berú kvôli otehotneniu, ale ani jedna tu nespomenula, či im to účinkovalo aj ako zvýšená chuť k sexu, myslím tým ženy. Lebo v tom letáčiku sa píše, že to povzbudzuje chuť k milovaniu aj u žien aj u mužov, ale žiadna sa tu k tomu nevyjadrila. Mám nejaké problémy v poslednej dobe, úzkosť .... a úplne som stratila chuť k milovaniu, k nežnostiam........ Nič ma nebaví. Že či to teda pomôže aj psychicky aj sexuálne 🙂

uankab
24. máj 2013

baby, odporucate prasok alebo radsej tabletky? a ako casto sa to uziva? uz dva roky sa pokusame o babo, prvy krat mi pomohol agnus castus, potom pupalkovy olej (ale o babo sme prisli), tak mozno toto zaberie... vdaka!

katka1906
25. máj 2013

Takze my sme to skusali a funguje to prefektne 🙂 myslim tym zvysenu chut k sexu....... doporucovala by som tablety tie su v koncentrovanejsej forme...... http://www.hanojushop.sk/detail-produktu/99
ci to pomoze na otehotnenie, to je tazko povedat ale pomoze to spermiam..... ak sa nedari treba patrat aj po inej pricine, ale ak viete ze ste zdravotne ok a neni ziaden problem, myslim ze by to malo zabrat..... len kazde telo je inak nastavene, cize to treba v kazdom pripade vyskusat..... dalsia vec je DHEA, kyselina listova, vitamin D3 a vitamin E. A samozrejme si treba byt ista ci su priechodne vajcovody a spermiogram v poriadku. Pekny den 🙂

misa111
4. jún 2013

ahojte mne Maca nepomohla, a zistili mi dokonca problem s hrubym crevom takze idem po antibiotika

lentilka_50
2. júl 2013

Ahojte, myslite , ze mozem uzivat spolu s Macou (2xdenne) aj Femibion 800? Dakujem.

renie77
4. júl 2013

mne maca zda sa ze pomohla, nakolko som po dvoch neuspesnych IVF otehotnela prirodzene, brali sme ju aj s partnerom, on mal po poslednom vysetreni diagnostikovanu teratozoospermiu a k maci bral aj tribulus...a.... zadarilo sa...takze mozem len odporucat...inak, zvysila mi polka balenia maci so zensenom v kasuliach, keby niekto mal zaujem, piste do IP....

s0nicka
9. júl 2013

kočky predám za 5€+pošta MACA dovezenú z U.S.A, v kapsuliach 100ks 500mg, zostalo mi posledné balenie, veľmi mi pomohla

sarafortuna
10. júl 2013

@uankab radšej tabletky - jednoduchšie, chutnejšie a cenovo možno aj dosť rovnaké

jajka1980
11. júl 2013

@s0nicka Ahoj..Mala by som vážny záujem, ak ju teda ešte máš..a som rada, že vám pomohla..

happy8051
Odpoveď bola odstránená
55alexandra55
23. júl 2013

@lucinocka akú macu sa používala?????

55alexandra55
23. júl 2013

@iwik273 kde si zohnala tu macu????

iwik273
23. júl 2013

@55alexandra55 ja som Macu kupila v Bioobchode v Kosiciach. Maju aj internetovy obchod http://www.biocentral.sk/produkt-speciality-z-c... . Ale videla som ju aj v lekarni, akurat tam to vyslo drahsie.