Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
baby ktore ste snazilky mozete mrknut do mojej skupiny NK bunky vitaminy a ivf
je tam dost clankov o vitaminoch a kadecom moznom
je to prelozene len cez google lebo je toho vela ale mozno dakomu pomoze nejaky clanok 🙂
nediskutuje sa tam velmi , skor len prikladam clanky co najdem a co mi pridu zaujimave
tak ste vitane, mozno dakomu teiz pomozu na otehu 🙂
@katuska284 hahahaha :D ja opadnem!sa cudujem lebo to je take hnusne ze to podla mna nic nezakryje,iba mu tym znechutis jedlo a uz ani jest nebude 😀
@vanilka83 od dnes som zacala uzivat, tak som zvedava. kolko vam vydrzi to 100g balenie? ja mam pocit, ze to nie je ani na mesiac.
@tharabaska ahoj no neviem presne my to uzivame s manzelom obaja tak my to miname asi rychlejsie,ale ja nelutujem ani jedno euro a planujem to uzivat uz stale vsetky vitaminy zensen chlorella chia semienka lan goji vceli pel mozu ist oproti tomuto do kelu.
@tharabaska a kde si objednala??
@zibi objednala som z tejto stranky
http://www.vitaline.sk/eshop/action/productdeta...
@zibi vlastne nakoniec z tejto, lacnejsie postovne http://www.bohatstvo-prirody.sk/svaly/maca-kore...
@tharabaska dakujem 😵
inak mne zatial nepomohol :( po folikule ani stopy.
Ahojte. My s manželom užívame macu v prášku uz asi 2 týždne. Počas toho som dostala menštruáciu, ktorú za iných okolnosti mám dosť bolestivú, ale tentokrát nic, ani som nevedela, ze ide. A hlavne to bolo aj bez toho, aby som dva dni pred pohrýzla všetkých dookola. 😉 Manžel sa tiež cíti lepsie, menej unavený a o iných kladoch ani nehovorím. Takze ja som s ňou spokojná. Ak mi to pomôže aj s problémom s hormónmi, tak ju vrelo odporučím každému.
@lolina24 mne to takisto naramne pomohlo...ziadny predmenstruacny syndrom bolesti nic....chodi pravidelne a dokonca ju uz nemavam 7 dni ako vzdy ale teraz uz len 5!naladovost unava a nervozita uplne zmizli a travi mi dokonale a schudla som a citim sa ako keby som mala 17! :D moj muz si ju tiez nevie vynachvalit problemy s erekciou uplne zmizli a sex je omnoho lepsi
Ahojte, chcem sa spýtať tých čo úžívate macu extrakt od Zelený život, akú farbu má vaša maca v prášku? Ja som objednala tri balenia a v tom poslednom je prášok úplne iný, je taký do žlta, nemá žiadny pach a je strašne horký.
Ja som mala v predchádzajúcich dvoch baleniach macu tmavohnedú, nebola taká horká a mala silnú vôňu.
Pripajam aj fotku tej zltej maci, neviem či to môžme užívať, je to také horké, že sa to nedá ani vypiť a či je to vobec maca. Ďakujem
@tharabaska tak to reklamuj ...podla mna mozno je po zaruke alebo chyba vo vyrobe..argumentuj, ze si predtym dostala iny vyrobok ako mas ten a nech ti to vymenia ..
@tharabaska ahoj mne sa stalo to iste ale nic sa nedeje....ja som uzivala stale len tu extra horku prave ta mi pomahala potom mi prislo jedno balenie tej tmavej bez chuti uz som to riesila s predajcom aj vyrobcom....nemusis sa bat vsetko je ok praveze mne ta horka najviac pomahala a aj manzelovi tu tmavu bez chuti sme normalne vratili a vymenili nam ju bez problemov.
@vanilka83 tak super, vyskusame teda aj tuto macu. Napisala som aj do obchodu kde som ju kupila a odpisali mi, ze zistia u vyrobcu co je vo veci 🙂 mne ta hneda po mesiaci velmi pomohla, konecne som mala ovulku.
Ahojte poradíte mi prosim? Chcem si objednať macu len hľadám na nete a som z toho jeleň...napíšete mi prosim link kde ju objednam? Lebo mne povedali, ze to stojí od 100 EUR vyššie, ak chcem naozaj kvalitu a nie placebo.. Tam teraz fakt neviem... Dakujem moc kocky
@adrika25 normalne ju kupujem za 15 eur maca zeleny zivot kupis ju asi v 5 eshopoch....staci dat do googla aj hore mas z nej obrazok je to cisty etanolovy extrakt teda omnoho silnejsi ako len pomlety suseny koren mne pomaha velmi velmi....je vyborna na detox imunitu ovulaciu menstruacne problemy,problemy pre muzov s erekciou a zlepsuje vydrz aj libido a po dvoch tyz.som sa citila vazne asi na 17!lahka schudnuta s lepsou naladou a hlavne menej unavena a je dobra aj ked mas problemy so spankom len ju musis naozaj brat poctivo pravidelne
@tharabaska este som sa chcela spytat ako vies ze si mala ovulaciu?kupujes si nejake testy alebo ti povedal doktor?vdaka.
@vanilka83 mala som ten ovulacny hlien (ciry, taky natahovaci) a potom mi to potvrdil aj lekar na zaklade vysledkov z hormonalneho profilu, krv mi brali posledny den cyklu. ked som mala ten hlien, tak som si robila aj ovulacne testy, ale boli negativne, takze vobec sa neda na ne spolahnut.
@tharabaska ved prave ja mam tiez tie testy su drahe jak slak ale nejak im moc neverim...sice raz som ho mala pozitivny 13. den cyklu ale neviem ci to bola pravda...ja sa v tych hlienoch nejak nevyznam mne sa zda stale rovnaky...a meni sa mi len po styku alebo ked som nachladnuta alebo po strese....takze fakt uz neviem ako to mam rozoznat :/ inak ked mas v nejaky den cyklu ovulku mas ju vzdy v ten isty den alebo nie?nevies nahodou?diky
@vanilka83 mne aj lekar povedal, ze nie su spolahlive. Ten hlien, to som uplne nahodou zbadala, nie na nohavickach, ale ako sa tiahne skoro az po kolena ked som bola na vecku. Inak by som to nespoznala a tento mesiac vobec neviem ci som mala ovulku. Takze ani neviem ci chodi ten isty den, lebo len raz som ju odsledovala. Po ovulacii som mala ovela silnejsiu menstruaciu ako predtym ked som mala cykly bez ovulacie. Ak chces na 100% vediet ci mas ovulku, tak chod k doktorovi 13DC, na sone to musi byt vidiet alebo si daj spravit hormonalny profil.
Ahojte kočky, som nejako natrafila na túto tému a dosť ma zaujala, my sa snažíme už 14 mesiacov a zatiaľ nič, asi 2 mesiac skúšam aj ovu testy a tiež nič, tak som premýšlala že by som vyskúšala aj ja tu macu, viete poradiť kde by som to objednala ale asi v tbl forme a ktoré sú dobré ? a užívate to len do ovu ? alebo celý cyklus ?
@dohna ahoj uzivam maca extrakt v prasku zeleny zivot jednu kavovu lyzicku denne rozmiesas v pohary...cez menzes to neuzivam lebo som sa cela z nej vtedy vyhadzala-uuuuuplne tak cez menzes uz radsej nie ale inak som velmi spokojna upravil sa mi hlien ovulka cely cyklus a hlavne je super ze sa mi upravilo konecne travenie a imunita a tie strasne ukrutne bolesti pri menzese su prec.Takze ja len odporucam, este som z nej neotehotnela ale urcite ti to neublizi len pomoze obsahuje vsetky ziviny mineraly a vitaminy ktore potrebujes ked chces otehotniet tak vyhod vsetky vitaminove doplnky a uzivaj len macu ta ti uplne staci a je vyborna proti unave.
@tharabaska ako si dopadla so tou macou? co ti povedali ked si ju reklamovala??
@zibi ahoj, vyrobca mi napisal taketo vyjadrenie
"Chuť aj farba extraktu, teda výťažku sa môžu líšiť v každej výrobnej dávke (šarže), keďže sa jedná o prírodný produkt, ktorý nie je štandardizovaný na účinnú látku ale na pomer extrakcie.
Skúsim to vysvetliť:
Je to vodno-etanolový(alkoholový) extrakt/výťažok, teda obsahuje všetky látky rozpustné v zmesi vody a alkoholu vo vysoko koncentrovanej a sušenej forme.
Väčšinou tieto extrakty sú horkasté. Ale chuť aj farba sa menia v závislosti od toho koľko je v droge (v použitej rastlinnej časti) jednotlivých účinných látok. Daný je vždy len extrakčný pomer napr. 10:1, teda koľko kilogramov koreňa sa použije na prípravu 1kg sušeného extraktu Maca.
Všetky naše suroviny sú potravinárskej alebo farmaceutickej kvality a dostaneme ich vždy tzv. CoA (certifkát analýzy), kde je zadefinovaná materská rastlina, fyzikálno-chemické parametre atď."
Vyskusali sme teda aj zltu macu, nepostrehla som rozdiel. Ked som najnovsie objednavala, tak mi poslali vsetky hnede, tak mozno ta zlta uz nie je dostupna.
@dohna ja som tiez zacala s tabletkami a ak ti mozem poradit, nerob rovnaku chybu. to su vyhodene peniaze, prasok je ovela ucinnejsi, ja odporucam Maca extrakt od Zeleny zivot.
@tharabaska a ak sa môžem spýtať ako dlho to užívaš ?
@dohna uzivame to obidvaja, uz je to viac ako 3 mesiace.

@katuska284 http://www.tee.sk/tee/eshop/21-1-AMAZONSKE-CAJE...
A este som pila taky cajik od kamosky, vraj na precistenie zenskych organov a davala si kyselinu listovu (ale nie pravidelne, iba ked som si spomenula). Ale co z toho pomohlo neviem 😀 Moznoze to ze som to prestala vnutorne riesit ze chcem otehotniet 🙂