Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
@vanilka83 my to bereme vkuse poctivo, ale stale nic... som rozmyslala, ze poslem manzela na spermiogram, aby sme si boli isty ze je v poriadku.
@tharabaska no chodte my sme boli muco je ok len ma zly tvar spermii tak sa tazko dostavaju do vajicka za 2tyzdne idem uzaj ja do heliosu v martine na vysetrenia dam vediet ale snazime sa furt aj vy sa snazte kup si ovu testy
@tharabaska no chodte my sme boli muco je ok len ma zly tvar spermii tak sa tazko dostavaju do vajicka za 2tyzdne idem uzaj ja do heliosu v martine na vysetrenia dam vediet ale snazime sa furt aj vy sa snazte kup si ovu testy
@vanilka83 a isli ste spolu do tej miestnosti alebo ste to doniesli z domu? Moj to bere hrozne tragicky, ze ma ist na spermiogram.
@tharabaska nie mojko on bol sam tam ja som bola v praci no viem nie je to ziadnemu chlapovi prijemne ale jemne chod nan ho ziadne ultimata vycitky proste mu naznac ze ked uz chcete babo mal by ist my zeny mame omnoho komplikovanejsie a zdlhavejsie my podstupujeme omnoho viac vysetreni a tiez nie su vzdy prijemne ;) drzim palce
@vanilka83 dakujem aj ja drzim palce 🙂 helios v Martine je no.1 spomedzi vcetkych CAR, urcite ti pomozu a bude sa ti pacit aj ich pristup. Ja este zvazujem ci pojdem, kedze je to zatial len 7 mesiacov co sa snazime.
Ak by ste mali záujem, ja mam na predaj macu...
@vanilka83 😀 😀 😀 😀 😀 😀 očividne 😀
@vanilka83 no reprofit je ceske centru, kde chodi vela sloveniek lebo robia soft cykly to znamena minimalna davka hormonov a dorzat na kvalitu a nie kvantitu - cize stimulujes bud len clostylbegydom alebo pripadne podla amh hormonu dopichavas napr. merional ,a vacsinou davaju kratke cykly a odoberu tych par vajkcok a tie aj oplodnia...v celkovom aspekte maju soft cykly ivela lepsiu uspesnost ako klasicke ivf cykly ..vela bab ktore maju za sebou ivf s kvantami hormonov presli na tie soft ivf a podarilo sa..nie je to zataz pre telo
a kde ste objendani? v heliose alebo iscare
ako helios ide po prachoch a dost nahanuju baby do ivf...do zbytocnych a drahych spermiogramov a tak ..ved chod a urobi si nazor..mozno budete mat stastie...este mozno culbova- ona presla z iscare ale ani ona nie je uz to co byvala
@zibi no do iscare sme objednani uz....mam z toho trosku strach a tremu...u mna to asi nebude take jednoduche a lahke som epi pacientka...vsak uvidime mdolim sa kazdy den aby sa podarilo snazim sa mysliet pozitivne a verim ze vsetko bude dobre ty si normalne profi odbornik uz ty vole....take terminy a rozbory davas, ze cumim... 😀 tak ty si si uz asi tiez preskakala co?ja to nejak neriesim zatim...nemam este ani ten debilny bazalny teplomer kupeny....haha co mi moj muz stale dava najavo...som v tom trosku lajdak no
@vanilka83 no tak som preskalala kadeco...mam aj skupknu na doplnky vitaminy ved mrkni 😉
aka si pacientka epi?
neboj iscare je dobra volba..ja som tam bola spokojna
ked nemas vaznejsie zdrvotne preoblemy problemy s imunitou a tak malo by ti ivf vyjst
aj ked ti z vlasntej skusenosti radim si zajst pred ivf na hematologiu a reprodukcnu imunologiu , lebo casto sa stava ze nevychadzaju vklady a zisti sa pricina v krvi alebo imunite....a radsej dopredu si porobit ako potom reisit ze to a to som mohla spravit a nespravila
epi = epilepsia...no ja asi nepojdem pred tym nikde...moj gyndos ma tam asi tazko posle...je to cirkevny gynekolog a mal problem mi spravit hocijake vysetrenia tlaci ma len aby som si sledovala hlien atd...neviem aky to ma zmysel vzdy sa snazime totiz v celom tom obdobi...od 10.-20. dna takze mne je to na dve veci...uz som si kupila aj ovu testy a ked mi nemerali ovu snazili sme sa a nic ale aj moj muz ma problemy ma zly tvar spermii takze tam mi moj gyndos nepomoze...uz uzivame macu muz aj folandrol a ja sa dopujem antioxidantmi prirodnymi takze na tu hematologiu a repro imuno ma musia poslat z iscare lebo menit gyndosa sa mi vazne vobec nechce len teraz som pred par mesiacmi k nemu prisla a nie je zly praveze mi velmi pomohol s mojimi zapalmi a neustalymi kvasinkami viem ze ho budem musiet zmenit ale neviem aj tak ku komu by som sla v ziline su vsetci dobri obsadeni a neberu nove vsak v centre sa dohodneme co a ako....
prosim vas, zacala som uzivat macu, ale neviem ci to mam uzivat cely cyklus alebo staci len do ovulky?
@bejby212 ahoj ja to uzivam nonstop cely cyklus ale pocas menzesu to vynechavam...prvy raz som to pila aj cez menzes ale strasne som sa vysypala cela na tvari,neviem preco ale druhy menzes som nepila a bola som v pohode...nejak sa to asi spolu bije...vtedy sa vlastne menia vsetky hormony v tele a cisti sa ti telo a ked das do toho este nejaky detoxikacny pripravok tak je to na to telo uy asi moc 😀
@bejby212 ja by som ti odporucila to brat od zaciatku menstruacie, ak nebudes mat ziadne problemy, lebo to je zaciatok cyklu... vtedy uz zacina rast folikul, ak mas nahodou problemy s anovulacnymi cyklami, tak uzivanie maci po menzese od siedmeho dna cyklu uz moze byt neskoro aby narastol folikul. Ja ju skor neuzivam po ovulaci do menstruacie, lebo mozno keby som bola nahodou tehotna, tak by maca uzivat nemala.
@tharabaska ahooj, presne ako vravis, ja som ju zacala uzivat 1DC a budem ju alebo teda chcem ju uzivat len do ovulacie a potom uvidim, bola by som rada keby zabrala hned 🙂 ale neviem ci sa toho niekedy vobec dockam...ty ju uzivas uz dlho? uziva ju aj tvoj manzel?
@bejby212 ani neviem presne, uz je to mozno aj 5 mesiacov. Uzivam aj inofolic popritom... ano, uzivame ju obidvaja. zatial sa nam nepodarilo otehotniet, ale stale verim v jej zazracne ucinky 🙂
@tharabaska no ja tiez verim v jej zazracne ucinky...nic ine nezabralo toto je posledna taka sanca 🙂 manzel ma velmi zly spermiogram tak hadam sa mu aspon trosicku po mace zlepsi
@bejby212 tak to sa mu urcite zlepsi, vravi sa, ze po troch mesiacoch uzivania, ale mozno aj skor.
inak mne tiez posobi zle na plet. ale da sa s tym zit...
Mne robi zle na plet len cez menzes inak v pohode to lebo vylucuje z tela vsetky toxiny a jedy a v prvom rade sa to prejavi na pleti ale uz ju cez menzes neuzivam tak som spokojna
@vanilka83 ahoj, ako ste dopadli v iscare?
@tharabaska ahoj no konecne sme sa tam dostali! 😀 tak sme tam boli pred dvomi tyzdnami a mali sme prvu konzultaciu....zadara...boli sme obaja s manzelom u jednej straaaaasne milej sympatickej doktorky,pokecali sme aby si urobila anamnezu-celkovy obraz o nasom stave co a ako a potom ma vysetrila-akurat som bola 6.den menzesu teda zaciatok cyklu a hned videla na lavom vajecniku 12 mm folikul a hned mi vypocitala ze kedy budem mat plodne dni-no a potesila ma ze mam ovulacny cyklus a ze ovu mam 12. den cyklu ja som si to pocitala ze 13.ty tak som nebola daleko od pravdy 😉 no a potom mi brali krv 5 ampuliek....lenze neviem ako to dopadne kedze som vecer pred tym bola na oslave a pila som vino 😒 asi ma nepochvali no som blba ja viem ale nevedela som ze mi budu hned brat krv....no a zajtra volam po vysledky a hned si dohodneme dalsie rande....krv mi brali na kompletne vysetrenia-nepamatam si vsetko ale ze ako mi telo spracovava vitamin D a stitnu zlazu a imunitu celkovo aku mam hustu krv atd., no a inak su tam uplne uzasni...maju to tam krasne luxusne velke obrovsku recepciu a velmi mile sestry recepcnu aj doktorku, tu ti vyberu oni sami, no a ako sme kukali tak tam bolo dost vela parov...ta doktorka vlastne brala kazdu pol hodku novy par....vobec na mna netlacila a nenutila ma do umeleho ze zacneme uplne zlahka prirodzenou cestou a ak to nepojde tak mi skusia dat injekciu na vyvolanie ovu a v presny cas budeme sexovat a potom sa to skusa inseminaciou kde ti vlozia do maternice manzelove spermie, posledna moznost ktoru mozme ale nemusime skusit je umele...no a moj muz na vysetreni nebol,lebo bol tyz. a pol pn a bral troje antibio takze on moze ist na odber az po 5 tyzdnoch takze tak sme zatial pochodili moc sme sa nepohli ale aspon sme uz zacali :D vsak dam vediet potom ako co.
@vanilka83 Ahoooj, tak super, aspon vies na com si, ze ovu mas a z tej krvi ti zistia vsetky ostatne veci - protilatky proti spermiam, rezervu vajecnikov a podobne. Tiez som bola takomto komplexnom vysetreni a vsetko dobre dopadlo. My sme teraz nasadili aj manzelovi vitaminy, folandrol, macu a nechavame tomu volny priebeh, nebudeme si nic vyratavat ani sa stresovat.
kocky,
tiez som si kupila macu v prasku a nikde a sa neviem docitat,ze kolko sa ma uzivat.Smrdi mi z toho cela skrinka,le nevadi..... 😀

@dohna aj my ho uzivame obaja asi 3-4 mesiace ale s prestavkami,1. mesiac sme to brali ale poctivo kazdy den.