Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
:D ano ano pocula si dobre to je na tom ta druha najlepsia vec.... :D a zlepsuje aj kvalitu aj imunitu aj celkove zdravie mne to velmi pomohlo na PMS a aj na sialene bolesti pri menzese takze ja to len odporucam 😀
Ahojte...je tu niekto kto bral Macu a mal nepravidelný cyklus?tento cyklus som začala brať Macu a neviem kedy môžem očakávať ovuláciu...či to nejak pomôže lebo minulý cyklus som mala ovulaciu na 38DC...vdaka za odpovede
@kakatulik Kati, ty stale beries macu?
@senselinka ahoj moja. No ked md napadne tak beriem,ale som v tom velky lajdak. Musim sa polepsit.😰
@kakatulik ja som nam totiz s mm objednala vela vitaminov, tak neviem, ci ju brat este k tomu, ci nie... A este som sa docitala niekde, ze ked vymenis normalnu sol za morsku, ta vobec neobsahuje jod a tiez to moze byt problem...a ja uz dlhodobo pouzivam len morsku a himalajsku sol 😕
@senselinka aj pouzivam himalajsku sol.😀 viem ze existuje aj kys.listova s pridavkom jodu. Asi si to objednam.
Macou nic nepokazis. Je to pomlety koren a nibd viac. Inkovia zuvali kazdy den.Jam mam skor dilemu s tym inofolicom.
@kakatulik ja mam kyselinu listovu na predpis od hematologicky... A inofolic nemam, ale objednala som inositol, tiez som trochu na vazkach 😨
@senselinka hmmm noooo ja uvazujem,ze tento cyklus este ten inofolic doberiem a dam si pauzu od Alchemilky aj Inofolicu a budem brat iba macu a tu chlorelu.Ja beriem Inofolic prvy mesiac a okrem toho ze sa mi asi o den ci dva posunula ovulka dozadu sa nic svetoborne nedeje...som 25 den cyklu a uvidim ci pride mrska nacas....fak by som si nechcela rozhadzat cyklus,labo som mala relativne pravidelny.
@vanilka83 no som 17 DC a ovulka zatial nikde, tak dúfam, že to Maca trochu upraví...zatial ma velké pozitívum vo výkone v posteli,to sa nemôžem sťažovať,obaja si to viac užijeme 😀 ja som brala inofolic spolu s duphastonom,cyklus sa upravil aj ovulka sa objavila ale už nechcem brať duphaston tak dúfam, že Maca pomôže
Beriem macu asi tyzden a pol a zacala ma boliet hlava. Nikdy predtym ma nebolela. Zo zaciatku som mala pocit, ze mam viac energie a tak, ale cim dalej tym viac ma boli ta hlava. Mam uz len 5dni do ovu, tak skoda, ale asi to prestanem brat. Davam si pol cajovej lyzicky rano s grepovou stavou nalacno.
Baby zacala som uzivat vcera macu praskovu a teraz moj problem mam tam napisane ze do 2 dcl vody a pre mna je to velke mnozstvo vody s macou napina ma s toho...mozem si dat tu macu napriklad do 0,5dcl vody 1 kavovu lyzicku alebo to nude velka chyba?
@mentolka12 daj tak ako pises a zapi cistou vodou a i uz 🙂 nemusi byt maca rozmiesana v takom mnozstve, ved v zaludku sa Ti to zmiesa
@mentolka12 jasne,zamiesaj v malom mnozstve a potom zap4
@mentolka12 inak ja si ju davam do grepovej stavy a potom zapijem este poharom cistej vody 🙂 rano nalacno
@zuzuzuzka a ja ze to musi ist do cistej cody tak toto je este lepsie zrejme az tak necitit jej chut ked je v tom grepe kedze ten je horky 🙂 dakujem za tip
@zuzuzuzka uz som tiez pocula o tom ze mali zeny aj muzi niektori z maci vedlajsie ucinky...treba ale vydrzat najhorsie su prve dva tyz. telo sa cisti a detoxikuje...ja som mala prve dva tyzdne casto prehanky na wc...a mala som mierny vysyp na tvari-taku krupicku a podrazdenu cervenu plet, ale to je len dokaz toho ze to naozaj pomaha a ze ta detoxikuje mne to potom preslo vsetko po dvoch tyzdnoch a som strasne rada ze mi pomohla aj s travenim a teraz mam plet krasnu cistu takze problemy sa na zaciatku vyskytnu asi tam kde mas najvacsi problem ty...ja som mala v crevach a v pleti a ty mozno mas problem s nervovym systemom alebo hormonmi preto ta hlava ja si davam rano na lacno jednu kavovu lyz.do 1 dcl vody.
to ako fakt funguje??

@kakatulik ak nemas na nej priamo napisane, tak ja uzivam 1 kavovu lyzicku hned rano rozmiesanu vo vode to by malo bohate stacit, ale mozes aj poobede este jednu podla toho aku mas macu...