icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

vanilka83
13. jan 2016

@kakatulik nie je to podmienka...ja ked som uzivala chlorelu tak to hocikedy pocas dna....inak mne sa teraz cez vianoce viete co stalo?mali sme na prvy sviatok vianocny 25.12. pecenu hus na obed taku riadnu mastnu lokse kapustu...riadne schuti som sa najedla dala si ako vzdy kavu potom poobede kolacik vianocny...no a nic vsetko ok potom som si dala macu lebo rano som zabudla...vsetko bolo v pohode ale vecer sme boli este pozret svokru dala som si kapustnicu u nej riadnu kyslu a vracala som jak blazon celu noc!!!!ja si myslim ze to bolo z tej maci lebo toto sa mi este nikdy nestalo a ani poobede mi nebolo nic az ked som vlastne na tu macu a na to tazke jedlo slahla tu kyslu kapustu...bolo mi zle dva dni, takze odvtedy macu len na lacno pijem alebo aspon hodinu dve po nej nic nejem lebo ona je sama o sebe hnusna a moze byt tazka na zaludku ale tu chlorelu normalne pocas dna hocikedy podla mna mozes...ja som ju uzivala v tabletkach 3x denne po 3 tabl. a v pohode

zuzuzuzka
13. jan 2016

@vierka74 tak pisali zeny, ze po mesiaci - dvoch otehotneli 🙂 za skusku nic nedas a dufam, ze aj ja cochvila napisem pozitivnu skusenost

vanilka83
13. jan 2016

@zuzuzuzka ja cely cyklus beriem macu bez prestavky

zuzuzuzka
13. jan 2016

@vanilka83 no len, ci to nevadi ak by si bola tehotna...rozmyslam, ze po ovu zacnem brat kyselinu listovu a macu vysadim pre istotu

kakatulik
13. jan 2016

@vanilka83 mne je z maci zle praveze nalacno,ked to vypijem po jedle,tak nic....ja si mysli,ze zle ti bolo,lebo si vela domiesla....sladke,mastne kysle....atd...to sa aj mne stava.. 🙂

vanilka83
13. jan 2016

@zuzuzuzka vobec sa tym netrapim ked budem tak budem prve dva tyzdne to vobec nevadi...plod si este necerpa z tvojho krvneho obehu nic iba z plodovej vody tak som to pocula od doktorov....takisto aj zeny co boli tehotne a nevedeli vobec o tom a normalne pili alkohol fajcili prve da tyzdne sa nic nemoze stat...a ja mace verim je cisto prirodna a pomaha mi tak neverim ze moze mat nejake negativne ucinky na plod a ano ja berem popri nej kys.listovu-femibion jeden denne.

kakatulik
13. jan 2016

@zuzuzuzka maca je pomlety koren a mozes ju uzivat cely mesiac bez prestavky a nic...to iba doplni rozne vitaminy a stoppve prvky,cim sa upravia mnohe procesy v tele....a kyselinu listovu tiez kotinualne uzivat....ta zabezpeci aby bola nervova sustava babatka okaaaaa...

zuzuzuzka
13. jan 2016

@vanilka83
@kakatulik ok, tak dakujem za info ;) budem pokracovat plus pridam tu kys.listovu

butterfly333
13. jan 2016

@kakatulik my s mm berieme macu obaja ale tabletky.

kakatulik
13. jan 2016

@butterfly333 ved aj ja rozmyslam,ze ked dobreim prasok,ze zacnem s tabletkami,alebo este aj v kapsuliach som to videla 😀

butterfly333
13. jan 2016

@kakatulik ja som to kupila na stranke namaximum tam maju vela dobrých vecí teda vitamíny všetko možne Bio a za dobre ceny.

kakatulik
13. jan 2016

@butterfly333 ok dakujem,kuknem 😀

vanilka83
13. jan 2016

@butterfly333 bio macu?to je iny nezmysel to je iba tah na kupujucich lebo "BIO" oznacene potraviny sa lepsie predavaju...si nieco o tom precitajte, bio maca?ved ina maca ani neexistuje len bio! ved sa pestuje len v Peru vo vysokohorskych poliach kde rastie na divoko v prirode bez zasahu ludi a maca ktora sa vyraba priemyselne nie je ani maca len nejaka nahrazka...a tabletky maca? to je uz zasah do maci ako takej vsak ten obal kapsule je cista chemia...jednoznacne maca jedine v prirodnej forme teda ako koren alebo v prasku v Juz.Amerike si krajaju koren maci normalne ako koreninu do jedal a jedia ju denne to ze ju nejaky farmaceuticky gigant kupi a urobi z nej chemicke tabletky sa nemoze volat bio!

butterfly333
13. jan 2016

@vanilka83 to mi hovorit nemusíš ja som nenarážala konkrétne na macu ale naostatne výrobky ktoré tam predávaju.O mace viem toho dost,viem že je to len obchodný tah tak ako všetko.A ja som nenapísala nič o Bio mace.

nikusik0107
14. jan 2016

caute baby cchela by som sa opytat...chela by som zacat uzivat tu macu...a aj priatel..ale mne bol zvyseny prolaktin a berem na to tabletkz parloder...tak sa chcem opytat ci to nemoze nejako uskodit ?

kakatulik
14. jan 2016

@nikusik0107 urcite mozes. 🙂

mentolka12
14. jan 2016

kočky podľa Vás má zmysel kombinovať macu a femi kvapky? či radšej si jedno s toho vybrať a brať iba to?

vanilka83
14. jan 2016

@nikusik0107 mozes jednoznacne ja beriem lieky na epilepsiu a uzivam macu aj kys.listovu...maca je len pomlety koren-bylina vitamin je to cisto prirodne nie je to ziadny liek

vanilka83
14. jan 2016

@mentolka12 ja by som si vybrala jedno max dve veci...alebo to striedaj skus dva mesiace brat macu a dva mesiace tie kvapky...

mentolka12
14. jan 2016

@vanilka83 no to,su dve maca a kvapky tak asi vyskusam mesiac to a mesiac to

vanilka83
14. jan 2016

@mentolka12 Jasne

nikusik0107
15. jan 2016

a chcem sa este opytat na baleni pise 2 kapsuly 2 x denne...mozem zobrat aj rano naraz 2??

vanilka83
15. jan 2016

@nikusik0107 jasne ze mozes napr. ked som uzivala kedysi chlorelu tak to som jedla az tri tabl. naraz tri krat denne!

nikusik0107
20. jan 2016

ahojre...no tak dnes som bola za lekarom povedala som mu ze mi je zle s tych tabletok perloder..brala som ho koli vraj vysiemu prolaktinu... tak mi predpisal a medocriptine myslite ze je to lepsie??? no a objednala som si tabletky maca...ja chcem brat jednu rano a priatelovi dam 2 rano...? staci to ...a pijem este alchemiku plus jem kyselinu..nie je toho uz moc??? co myslite nejake rady alebo co? nechcem sa zase predavkovat tabletkamy?hmmm velmi sa snaziem o babo uz skoro rok a stale nic... emoticon

kojanusa
20. jan 2016
Používateľ kojanusa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kojanusa.

@nikusik107 fuu to aj vela tabletiek si ides davat..

vanilka83
20. jan 2016

@nikusik0107 ahoj ja som tu uz pisala ze ja beriem lieky na epilepsiu plus jem kyselinu listovu jednu tabl. denne a pijem aj macu v prasku jeden krat denne,beriem euthyrox tabletky na stitnu zlazu a pijem sem tam aj nejaky ten cajik ked nezabudnem...mozno mas v hlave ze je toho asi moc ale nie je je to uplne v pohode...lieky ktore ti lekar predpisal musis brat s tym nic neurobis,alchemilka je bylinka-caj-nie liek, maca to iste a kyselinu listovu brat musis ked chces otehotniet kvoli tomu aby sa plod vyvijal spravne a bez komplikacii,ked zisis ze si tehotna vsetko vylucis okrem tabletiek ktore ti predpisal lekar nie je sa coho bat vazne,myslim ze ja som na to este horsie ako ty a naozaj sa nebojim musis byt hlavne v pohode a nemysliet furt na to 😉

kamila.k.
20. jan 2016

Ahojte 🙂 nemam zial cas citat celu diskusiu. Ale su ozaj nejake pripady, ze to pomohlo? vdaka za odpovede 😉

kakatulik
20. jan 2016

@vanilka83 presne ako pises,alchemilka a maca su prirodne produkty ako ine potraviny a k,listova je vitamin B a tiez sa neda velmi ratat za liek...akurát by sa mala este v prvom trimestri brat dalej,aby sa vsetko vyvinulo ako ma.

kakatulik
20. jan 2016

@kamila.k. no vies,to ti nikto nezaruci.Ale maca dobre posobi na cele telo a upravuje rozne pochody v organizme 😉

dominikav123
20. jan 2016

@kamila.k. maca je obycajne kakao 🙂 ale za to chuti dobre 🙂