icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

vanilka83
18. nov 2015

@kakatulik ak nemas na nej priamo napisane, tak ja uzivam 1 kavovu lyzicku hned rano rozmiesanu vo vode to by malo bohate stacit, ale mozes aj poobede este jednu podla toho aku mas macu...

kakatulik
18. nov 2015

@vanilka83 ahaaa,dakujem krasne. Inak ocvajte,vsade pisu,ze zvysuje libido ta maca. To my velmi ani nepotrebujeme. Nam ide o zlepsenie kvality materialu😀

vanilka83
19. nov 2015

:D ano ano pocula si dobre to je na tom ta druha najlepsia vec.... :D a zlepsuje aj kvalitu aj imunitu aj celkove zdravie mne to velmi pomohlo na PMS a aj na sialene bolesti pri menzese takze ja to len odporucam 😀

rozvod
15. dec 2015

@vanilka83 Ahojček, prosím Ta, čo sa týka tej Maci, pomohla aj tebe ohľadne sexu - myslím tým chuť na sex a podobne.......... Alebo to účinkuje len na mužov ? 🙂

vanilka83
15. dec 2015

@rozvod ahoj mne pomahat moc nemusela ja mam apetit az az 😀 asi sto krat vacsi ako moj drahy ale ano...stimuluje teda aj pocas pracovneho tyzdna mas chut...a na draheho to ucinkuje brutalne a hlavne velmi rychlo 😀

vikina6
30. dec 2015

Ahojte...je tu niekto kto bral Macu a mal nepravidelný cyklus?tento cyklus som začala brať Macu a neviem kedy môžem očakávať ovuláciu...či to nejak pomôže lebo minulý cyklus som mala ovulaciu na 38DC...vdaka za odpovede

vanilka83
1. jan 2016

@vikina6 praveze maca ti pomoze v tom ze budes mat pravidelny cyklus ovu a super hlien teda mne pomaha fakt velmi inofolic mo rozbural cely cyklus meskali mi co mne nikdy a vobec som nevedela kedy mam ovu ale zas ze pomaha babam co maju anovulacny cyklus a PCO...

senselinka
1. jan 2016

@kakatulik Kati, ty stale beries macu?

kakatulik
1. jan 2016

@senselinka ahoj moja. No ked md napadne tak beriem,ale som v tom velky lajdak. Musim sa polepsit.😰

senselinka
1. jan 2016

@kakatulik ja som nam totiz s mm objednala vela vitaminov, tak neviem, ci ju brat este k tomu, ci nie... A este som sa docitala niekde, ze ked vymenis normalnu sol za morsku, ta vobec neobsahuje jod a tiez to moze byt problem...a ja uz dlhodobo pouzivam len morsku a himalajsku sol 😕

kakatulik
1. jan 2016

@senselinka aj pouzivam himalajsku sol.😀 viem ze existuje aj kys.listova s pridavkom jodu. Asi si to objednam.
Macou nic nepokazis. Je to pomlety koren a nibd viac. Inkovia zuvali kazdy den.Jam mam skor dilemu s tym inofolicom.

senselinka
1. jan 2016

@kakatulik ja mam kyselinu listovu na predpis od hematologicky... A inofolic nemam, ale objednala som inositol, tiez som trochu na vazkach 😨

kakatulik
1. jan 2016

@senselinka hmmm noooo ja uvazujem,ze tento cyklus este ten inofolic doberiem a dam si pauzu od Alchemilky aj Inofolicu a budem brat iba macu a tu chlorelu.Ja beriem Inofolic prvy mesiac a okrem toho ze sa mi asi o den ci dva posunula ovulka dozadu sa nic svetoborne nedeje...som 25 den cyklu a uvidim ci pride mrska nacas....fak by som si nechcela rozhadzat cyklus,labo som mala relativne pravidelny.

vikina6
1. jan 2016

@vanilka83 no som 17 DC a ovulka zatial nikde, tak dúfam, že to Maca trochu upraví...zatial ma velké pozitívum vo výkone v posteli,to sa nemôžem sťažovať,obaja si to viac užijeme 😀 ja som brala inofolic spolu s duphastonom,cyklus sa upravil aj ovulka sa objavila ale už nechcem brať duphaston tak dúfam, že Maca pomôže

vanilka83
3. jan 2016

@vikina6 no ak nemas problem s PCO a anovulacnym cyklom mala by ti pomoct mne velmi hlavne od menstruac.bolesti je super aj PMS je ovela znesitelnejsi ale musis to uzivat pravidelne aspon mesiac dva ano je to silne afrodiziakum pre oboch tie som z toho potesena 🙂

zuzuzuzka
11. jan 2016

Beriem macu asi tyzden a pol a zacala ma boliet hlava. Nikdy predtym ma nebolela. Zo zaciatku som mala pocit, ze mam viac energie a tak, ale cim dalej tym viac ma boli ta hlava. Mam uz len 5dni do ovu, tak skoda, ale asi to prestanem brat. Davam si pol cajovej lyzicky rano s grepovou stavou nalacno.

kakatulik
11. jan 2016

@zuzuzuzka to sa mi nezda,zeby maca sposobovala bolesti hlavy.Moze ale byt,ze sa pomaly detoxikujes a to ti totsposobuje .Skus viac pit tekutin. Mozno to prejde.

zuzuzuzka
11. jan 2016

@kakatulik tiez mi to pride take zvlastne, ved su to bylinky a pomahaju aj na migrenu. A tekutiny pijem cca 2l denne. A ked cvicim tak este taky liter plus k tomu.

mentolka12
12. jan 2016

Baby zacala som uzivat vcera macu praskovu a teraz moj problem mam tam napisane ze do 2 dcl vody a pre mna je to velke mnozstvo vody s macou napina ma s toho...mozem si dat tu macu napriklad do 0,5dcl vody 1 kavovu lyzicku alebo to nude velka chyba?

zuzuzuzka
12. jan 2016

@mentolka12 daj tak ako pises a zapi cistou vodou a i uz 🙂 nemusi byt maca rozmiesana v takom mnozstve, ved v zaludku sa Ti to zmiesa

kakatulik
12. jan 2016

@mentolka12 jasne,zamiesaj v malom mnozstve a potom zap4

mentolka12
12. jan 2016

@zuzuzuzka
@kakatulik

Dakujem baby prave ste ma zachraniki tie 2 dcl boli pre mna trapenie az som vstavat nechcela pri pomysleni co ma caka 🙂 dakujem

zuzuzuzka
12. jan 2016

@mentolka12 inak ja si ju davam do grepovej stavy a potom zapijem este poharom cistej vody 🙂 rano nalacno

mentolka12
12. jan 2016

@zuzuzuzka a ja ze to musi ist do cistej cody tak toto je este lepsie zrejme az tak necitit jej chut ked je v tom grepe kedze ten je horky 🙂 dakujem za tip

vanilka83
13. jan 2016

@zuzuzuzka uz som tiez pocula o tom ze mali zeny aj muzi niektori z maci vedlajsie ucinky...treba ale vydrzat najhorsie su prve dva tyz. telo sa cisti a detoxikuje...ja som mala prve dva tyzdne casto prehanky na wc...a mala som mierny vysyp na tvari-taku krupicku a podrazdenu cervenu plet, ale to je len dokaz toho ze to naozaj pomaha a ze ta detoxikuje mne to potom preslo vsetko po dvoch tyzdnoch a som strasne rada ze mi pomohla aj s travenim a teraz mam plet krasnu cistu takze problemy sa na zaciatku vyskytnu asi tam kde mas najvacsi problem ty...ja som mala v crevach a v pleti a ty mozno mas problem s nervovym systemom alebo hormonmi preto ta hlava ja si davam rano na lacno jednu kavovu lyz.do 1 dcl vody.

kakatulik
13. jan 2016

@vanilka83 treba nalacno?...lebo ja si davam nalacno aj chlorelu a ked este aj macu dam,tak mi nie je dobre od zaludka. ☹

zuzuzuzka
13. jan 2016

@vanilka83 no mozno to bolo len pocasim, lebo akurat aa zhrosilo, co ja viem..a mozno mas pravdu, kazdopadne ma uz tie bolesti presli a vcera som mala ovulaciu 🙂 dnes cakam na hlien a sup ideme snazilkovat.
Beries macu aj po ovu ?

zuzuzuzka
13. jan 2016

@kakatulik urcite netreba. Na krabicke pise, ze macu zapit pocas jedla 🙂 ja ranajkujem az v praci, tak mi to nepasuje. Zeby som tam aj grepy tlacila 🙂

kakatulik
13. jan 2016

@zuzuzuzka ahhaa tak to je potom fajn 🙂

vierka74
13. jan 2016
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

to ako fakt funguje??