Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
tak prvy mesiac uzivania macy za nami a dnes 5 tt 🙂
kocky ako sa pije maca?cely cyklus ci?a davkovanie?pomohla vam?
Ahojte,my ju uzivame asi druhy tyzden.. Tak uvidime, ci pomoze.. Ale mozem povedat, ze ja sa citim lepsie, som kludnejsia a vyrovnanejsia a upravuje sa mi plet, co ma najviac tesi, kedze po vysadeni antisi sa mi vyrazne zhorsila.. Manzel vraj neciti nijaku zmenu. A co vy?
no super dostala som mrchu,macu beriem mesiac,a zatial mi poohla jedine upravit ciklus z 33dny na 28dnovy 🙂 ,to ma tesi ale som hrozne smutna ze niesom tehu ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte baby,citam tu same chvaly na macu,ja idem stvrtok na hysteroskopiu.rok nemam menzes po kyrete.som zvedava co zistia.ale super tema.asi ju kupim tiez.;).uvidim co dr povedia po zakroku
kočky, pomohla niekomu aj k úprave cyklu - ja mám problém s ovulkou, robia sa mi asi cysty, tak či spraví Maca aj taký zázrak... 😅 😅
???
@sarafortuna no mne upravila ciklus hned, rok som mala vzdy 33dnovi ciklus a teraz som dostala na 28den tak urcite upravi.
pravdu povedat ja si netestujem ovulaciu zdalo sa mi to zbytocne lebo s priatelom sa milujeme viac menej kazdy druhy den,ale myslim ze tak v strede ciklu som pocitovala take tie ovulacne bolesti vajecnkou a pichanie,ale rozmyslam ze tento mesiac by som mohla aspon zo zvedavosti vyskusat.
ahojte. tak sa tiež pripájam k vám. Po 1/2r snaženia som tiež objednala macu, ktorú papáme obaja cca 3 týždne, som týždeň pred MS a mám čisto PMS príznaky,bolesti prs a podbruška, lenže prvý krát sa u mňa objavili krčove bolesti nôh a strašna bolesť v krížovej oblasti. Máte niekto takúto skúsenosť? Veľa krát som počula, že PMS = príznakom tehotenstva. Dúfam, že nám maca zaberie všetkým.
@mimonka77 , no PMS a bolesti krížov vyzerajú tehulkovsky... 😉 ALE nemusia... 3 dni pred očakávanou MS už môžeš spraviť 10tkový test... držím palce, a daj vedieť... 😉
sarafortuna- Ďakujem, kiežby to bola pravda, strašne by sme sa tešili 🙂 . Určite dám vedieť. Dúfam, že maca nesklame. Vy sa koľko snažíte? Tiež berieš macu?
@sarafortuna Ďakujem, kiežby to bola pravda, strašne by sme sa tešili . Určite dám vedieť. Dúfam, že maca nesklame. Vy sa koľko snažíte? Tiež berieš macu?
@mimonka77 ja som 2 roky od potratu - MA 9tt - a stále je to s mojim telom horšie a horšie...
@sarafortuna prečo horšie a horšie? Neboj sa, raz nám to určite všetkým vyjde, netreba prestať dúfať. Hlavu hore a pekne papaj macu, má zazračné účinky 😉
@mimonka77 , stále vybehne nejaký problém, ktorý vidím iba ja a moja dr. NIE... rok po kyrete som mala veľmi málo ovuliek a špinila a slabo krvácala som od 13.dc, až teraz v septembri sa mi to ako tak napravilo - užívala som Sarapis, no od nového roku mám cystu... a blbne mi celý cyklus... 😒 😒 😒
folikuly rastú a neprasknú... dr. mi vravela, že už mám byť podľa utz po ovulke, no vôbec sa tak necítim a ani bazalka tomu nenasvedčuje...
Ale Mace verím.... už keď je taká hnusná, tak určite pomôže... A smrdí mi čoraz menej 😉 😉
ahojte babule, tak aj ja sa k vám pridávam 🙂 minulý týždeň som objednala dve balenia MACA tabletiek z tejto stránky http://biocare.sk/eshop/produkt/maca-oro-verde
prišli mi v piatok a začali sme ich papať hneď v ten deň spolu s manželom dve tablety denne... zatiaľ nepociťujeme žiadne zmeny, veď je to dnes len tretí deň, ale dúfame, že zaberú 🙂 snažíme sa od augusta a zatiaľ sa nám nepodarilo otehotnieť, no dúfam, že čoskoro sa dočkáme... minulý mesiac som mala aj pozitívny ovu test, ale nepodarilo sa a teraz som to asi prepískla, lebo v deň, keď mala byť ovu som si urobila test, ale čiarka iba jedna... mám pocit, že manžel má hrozne hustý ejakulát, tak som mu naordinovlala MACU, nech sú malé šibalky rýchle a silné a s tým, že pre neho je toto prijateľnejšie ako nejaký spermiogram alebo behanie po doktoroch 😀
držím palce, aby nám to všetkým konečne vyšlo 🙂 ja dám určite potom vedieť ako sme pochodili 🙂
@sarafortuna ja našťastie papám teblety maca. Musíš tomu veriť, už maca mnohým ženám pomohla, veď je tam dokonca napísané, že lieči aj neplodnosť. Uvidíš, papaj a všetko sa upraví. Ja tomu verím, že každá z nás sa dočká 🙂

@kemonka Ahojky,,, no ja som si ju nestihla kupit 🙂 uz som sa chystala a uz netrebalo 😉