icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

uci82
3. feb 2012

@kemonka Ahojky,,, no ja som si ju nestihla kupit 🙂 uz som sa chystala a uz netrebalo 😉

lucinocka
3. feb 2012

tak prvy mesiac uzivania macy za nami a dnes 5 tt 🙂

kemonka
3. feb 2012

@lucinocka waaw gratulácia, takže maca opäť pomohla 😉

saskaz
3. feb 2012

kocky ako sa pije maca?cely cyklus ci?a davkovanie?pomohla vam?

saskaz
3. feb 2012

@lucinocka pomohla ti k otehu?pila si ju cely cyklus?

saskaz
3. feb 2012

@uci82 superik,ze sa zadarilo,ja uz neviem co od radosti kupit🙂

lucinocka
3. feb 2012

@saskaz ja som nepila, len mm..bral tabletky asi tyzden pred ovulkou len 🙂

cicussa21
3. feb 2012

Ahojte,my ju uzivame asi druhy tyzden.. Tak uvidime, ci pomoze.. Ale mozem povedat, ze ja sa citim lepsie, som kludnejsia a vyrovnanejsia a upravuje sa mi plet, co ma najviac tesi, kedze po vysadeni antisi sa mi vyrazne zhorsila.. Manzel vraj neciti nijaku zmenu. A co vy?

kemonka
3. feb 2012

@cicussa21 a čo máte tabletky? Či ten prášok?

cicussa21
3. feb 2012

@kemonka mame tabletky

made
4. feb 2012

no super dostala som mrchu,macu beriem mesiac,a zatial mi poohla jedine upravit ciklus z 33dny na 28dnovy 🙂 ,to ma tesi ale som hrozne smutna ze niesom tehu ☹ ☹ ☹ ☹

cicussa21
4. feb 2012

@made nezufaj.. ajto je pozitivum, ze sa ti upravil cyklus.. a niektore baby stejne pisali, ze ostali tehu az na druhy cyklus po uzivani..

made
4. feb 2012

@cicussa21 ved to tak hadam bude posledna 😒 😒 😒

mishhel
4. feb 2012

@manamani1 3 mesiace,bral ju iba priatel koli zlemu spermiogramu ,bol katastofalny,a predsa sa podarilo teraz som v druhom mesiaci.

manamani1
4. feb 2012

@mishhel takze bral ju len priatel, a pomohla? ako dlho ju bral, kym si otehotnela?

kacena85
4. feb 2012

Ahojte baby,citam tu same chvaly na macu,ja idem stvrtok na hysteroskopiu.rok nemam menzes po kyrete.som zvedava co zistia.ale super tema.asi ju kupim tiez.;).uvidim co dr povedia po zakroku

sarafortuna
4. feb 2012

kočky, pomohla niekomu aj k úprave cyklu - ja mám problém s ovulkou, robia sa mi asi cysty, tak či spraví Maca aj taký zázrak... 😅 😅
???

made
4. feb 2012

@sarafortuna no mne upravila ciklus hned, rok som mala vzdy 33dnovi ciklus a teraz som dostala na 28den tak urcite upravi.

cicussa21
4. feb 2012

@made a ovulku si mala ako? Lebo ja teraz neviem ako budem mat ovulku.. Ci skor alebo normalne..

made
4. feb 2012

pravdu povedat ja si netestujem ovulaciu zdalo sa mi to zbytocne lebo s priatelom sa milujeme viac menej kazdy druhy den,ale myslim ze tak v strede ciklu som pocitovala take tie ovulacne bolesti vajecnkou a pichanie,ale rozmyslam ze tento mesiac by som mohla aspon zo zvedavosti vyskusat.

mimonka77
4. feb 2012

ahojte. tak sa tiež pripájam k vám. Po 1/2r snaženia som tiež objednala macu, ktorú papáme obaja cca 3 týždne, som týždeň pred MS a mám čisto PMS príznaky,bolesti prs a podbruška, lenže prvý krát sa u mňa objavili krčove bolesti nôh a strašna bolesť v krížovej oblasti. Máte niekto takúto skúsenosť? Veľa krát som počula, že PMS = príznakom tehotenstva. Dúfam, že nám maca zaberie všetkým.

manamani1
4. feb 2012

@lucinocka tebe pomohla maca?

sarafortuna
4. feb 2012

@mimonka77 , no PMS a bolesti krížov vyzerajú tehulkovsky... 😉 ALE nemusia... 3 dni pred očakávanou MS už môžeš spraviť 10tkový test... držím palce, a daj vedieť... 😉

mimonka77
4. feb 2012

sarafortuna- Ďakujem, kiežby to bola pravda, strašne by sme sa tešili 🙂 . Určite dám vedieť. Dúfam, že maca nesklame. Vy sa koľko snažíte? Tiež berieš macu?

mimonka77
4. feb 2012

@sarafortuna Ďakujem, kiežby to bola pravda, strašne by sme sa tešili . Určite dám vedieť. Dúfam, že maca nesklame. Vy sa koľko snažíte? Tiež berieš macu?

sarafortuna
5. feb 2012

@mimonka77 ja som 2 roky od potratu - MA 9tt - a stále je to s mojim telom horšie a horšie...

mimonka77
5. feb 2012

@sarafortuna prečo horšie a horšie? Neboj sa, raz nám to určite všetkým vyjde, netreba prestať dúfať. Hlavu hore a pekne papaj macu, má zazračné účinky 😉

sarafortuna
5. feb 2012

@mimonka77 , stále vybehne nejaký problém, ktorý vidím iba ja a moja dr. NIE... rok po kyrete som mala veľmi málo ovuliek a špinila a slabo krvácala som od 13.dc, až teraz v septembri sa mi to ako tak napravilo - užívala som Sarapis, no od nového roku mám cystu... a blbne mi celý cyklus... 😒 😒 😒
folikuly rastú a neprasknú... dr. mi vravela, že už mám byť podľa utz po ovulke, no vôbec sa tak necítim a ani bazalka tomu nenasvedčuje...

Ale Mace verím.... už keď je taká hnusná, tak určite pomôže... A smrdí mi čoraz menej 😉 😉

lenusik123
5. feb 2012

ahojte babule, tak aj ja sa k vám pridávam 🙂 minulý týždeň som objednala dve balenia MACA tabletiek z tejto stránky http://biocare.sk/eshop/produkt/maca-oro-verde
prišli mi v piatok a začali sme ich papať hneď v ten deň spolu s manželom dve tablety denne... zatiaľ nepociťujeme žiadne zmeny, veď je to dnes len tretí deň, ale dúfame, že zaberú 🙂 snažíme sa od augusta a zatiaľ sa nám nepodarilo otehotnieť, no dúfam, že čoskoro sa dočkáme... minulý mesiac som mala aj pozitívny ovu test, ale nepodarilo sa a teraz som to asi prepískla, lebo v deň, keď mala byť ovu som si urobila test, ale čiarka iba jedna... mám pocit, že manžel má hrozne hustý ejakulát, tak som mu naordinovlala MACU, nech sú malé šibalky rýchle a silné a s tým, že pre neho je toto prijateľnejšie ako nejaký spermiogram alebo behanie po doktoroch 😀
držím palce, aby nám to všetkým konečne vyšlo 🙂 ja dám určite potom vedieť ako sme pochodili 🙂

mimonka77
6. feb 2012

@sarafortuna ja našťastie papám teblety maca. Musíš tomu veriť, už maca mnohým ženám pomohla, veď je tam dokonca napísané, že lieči aj neplodnosť. Uvidíš, papaj a všetko sa upraví. Ja tomu verím, že každá z nás sa dočká 🙂