icon

Mamičky, ktoré stále koja a chcú byť znova tehuľky

zvonkohra
29. okt 2011

Ahojte mamicky...otavaram temu ktora tu este zrejme nie.... 😉 prida sa niekto?ide o to ze s manzelom sa snazime o dalsie babo ale neviem ci to este ma zmysel ked kojim...niekde citam ze ano inde ze nie co si myslite vy....

Strana
z2
zvonkohra
autor
31. okt 2011

@vejula ajoj anjelik to o tych vajecnikoch som este nepocula ja tiez nechcem lalu obrat o mliecko aj ked dakedy na odpadnutie ale da sa

vejula
31. okt 2011

@zvonkohra on to videl na sone a povedal že necvh mrchu ešte v najbližšich dnoch ani neočakavam. No čo už, na niekoho tie hormony pôsobia viac na ineho menej, a teda dominko je na mne ešte vela nacucnuty.... A mala ti tiež pije často? a v noci sa ešte budi na cici?

zvonkohra
autor
31. okt 2011

@vejula no jo v noci sme na cici casto-blby zvyk

strapco13
31. okt 2011

@zvonkohra ja som v tehu kojila len do 20tt ☹ akoo sa zacalo tvorit kolostrum pre babatko v brusku tak sa mi maly rychlo odsatvil..ale cele tehu chodil ochutnavat, ci som nespustila vyrobu 😀 😀 😀 a asi mesiac po porode sa vratil k dojceniu
ale su baby co kojili v pohode cele tehu..ako napr @prsky

zvonkohra
autor
1. nov 2011

@strapco13 a ty si laktacna poradkyna ci nie?

strapco13
1. nov 2011

@zvonkohra hej som

zvonkohra
autor
1. nov 2011

@strapco13 noo tak mi povedz pri akych problemoch v tehu sa nemoze dojcit druhe babo hmmm a preco niektore gynek to vyhradne zakazuju

hanca82
1. nov 2011

@strapco13 Ahoj, a ako to vlastne funguje, ked sa v 20 tt zacne tvorit kolostrum a dalej kojis, tak babo vlastne pije kolostr um cely cas az do porodu, ci ako?

stvura
Odpoveď bola odstránená
zvonkohra
autor
1. nov 2011

@stvura ahaaa ale niekde sa pise ze sa moze potratit ak si tehe a zaroven kojis 😕

zvonkohra
autor
1. nov 2011

@hanca82 a ty sa tiez snazis?

stvura
Odpoveď bola odstránená
zvonkohra
autor
1. nov 2011

@stura pocas tehu ani dojcenia nie,bola som na rizikovom len kvoli tym 2 potratom

zuzanka.j
1. nov 2011

ahojte. pridam svoju skusenost. ja som plne dojcila a mrcha prisla 10 tyzdnov od porodu. v celku mi to prislo divne... a ked mal maly 9 mes som necakane otehotnela 😀 pricom som este dojcila... 😉

zvonkohra
autor
2. nov 2011

@zuzanka.j jaj tak super ne?tak vidim ze sa da otehu aj pocas dojcenia,parada

Strana
z2