Manžel má pri mne problém s erekciou. Čo robiť?
Bola by som rada ak by mi niekto mohol poradit s problemom,ktory trva uz 5 mesiacov.S manzelom sme od porodu mali len 2 krat styk a zakazdym sa to skoncilo rovnako.Tvrdi mi,ze sa mu zdam byt priliz siroka a erekcia po minute opadne.Jedina poloha pri ktorej troska nieco citi je ked som ja hore....ale tam zas zlyhava to,ze si tempo nemoze urcit sam a mojim tempom mu to zas nejde.Uz som myslela aj na operaciu vaginy,ale to berem naozaj ako poslednu moznost.
@hena6 už si sa dlho neozvalo no ako to dopadlo zabralo to či?
baby toto bol super vikend ono to zabralo aj manzel pochopil ze mu nechcem zle 🙂 ten yellow vital je fakt pecka a na prirodnej baze tak ze som spokojna a nemam vycitky svedomia ze do neho pcham chemikalie, vedela som ze ked je medzi nami vacsi vekovy rozdiel tak to raz pride ale aj tak ho milujem 🙂
@hena6 tak pred sa vyzivovy doplnok zabral to som rada 🙂
áno zabral a bola som prekvapena ze ako dlho ucinkuje 🙂 konecne je to u nas doma ako ma byt 🙂
@hena6 a tak to som rada ze fungujete dalej a co to zabralo?
Ahojte baby po dlhej dobe som sa sem prihlasila a stale bez babatka :( ale teraz mam horsi problem moj manzel sa ma strani hlavne co sa tyka intymnych veci a ja neviem co mam robit uz aj ked k niecomu dojde tak on skratka nemoze hoci by aj chcel :/
@dinna4 neberie nejake lieky (napr. antidep.) a ide o vedlajsi ucinok ?
nie je len pod tlakom ze chcete dieta a nedari sa vam? Kamaratka mala podobny problem jej muz bral tak ze kvoli nemu nemozu mat dieta a skratka ked uz k niecomu malo dojst tak nemohol.
My sme sa tiez dlho snazili ale moj byvaly uz nemohol skratka erekcia nula bodov bol aj u sexuolofa a urologa no je ok tak neviem kde bola chyba ale skusili sme vyzivoy doplnok na potenciu a to zabralo a hádam sa nam uz aj podarilo pocat drobca 🙂
baby prosim poradte mi moj manzel ma 40 a zacal mat problemy s erekciou a ja neviem co s tym u doktora bol v piatok ale vysledky budu az v utorok
@flipflopi moj manzel je tiez v takom veku a pomohol nam len vyzivovy doplnok
@flipflopi no tiez by som po vysetreni skusila ten vyzivovy doplnok a uvidis
No doktor mu odporucil výživový doplnok len teraz vybrať že ktorý :/
@flipflopi skus nájst nieco na prirodnej baze 🙂
@flipflopi odporucil vam nieco doktor?
Odporucil viagru ale 150€ za tabletku?! to je trosšku veľa snažíme sa nájsť lacnejsie riešenie
Kolko??? Ved u niekoho je to polovica výplaty !
Naozaj skús tie cviky, určite pomôžu, sťahuj svaly tak často ako môžeš, nielen pri sexe či močení... pomôžu :D
čo maju spolocne svaly s tym ze chlap ma problem s erekciou? tieto cviky sa pouzivaju ked ma zena problemy s inkontinenciou alebo po porode kvoli panvovemu dnu. na potenciu su vyzivove doplnku a nie cviky
Tak čo ja viem, najlepšie to je riešiť LIEKMI na predpis a nie výživovými doplnkami na podporu erekcie...ale keď tvrdíte, že pomohli aj výživové doplnky, na tejto stránke http://www.impotent.sk máte prehľadnú tabuľku s hodnotením jednotlivých výživových doplnkov 😉
@flipflopi prisli ste uz na nieco? kamoska ma podobny problem s manzelom ale ten ani za svet nechce ist k urologovi ani sexuologovi
@ali223 no nasli sme na prirodnej baze výživový doplnok tak ho chceme vyskusat už sme ho objednali
@flipflopi a ako sa volá? nech viem povedat kamoske
@ali223 volá sa to yellow vital už sme to objednali a zajtra by to malo prísť tak uvidime urcite je to lacnejsie riesenie
@flipflopi a to sa dá kupit len na internete? no neviem ci by do toho sla :/
@ali223 dá sa to kúpit aj v lekárni aj na internete 🙂

@agnes9 skúste radšej vyhľadať ženu-urologičku 😉