icon

Manžel má pri mne problém s erekciou. Čo robiť?

cmulinko
30. nov 2009

Bola by som rada ak by mi niekto mohol poradit s problemom,ktory trva uz 5 mesiacov.S manzelom sme od porodu mali len 2 krat styk a zakazdym sa to skoncilo rovnako.Tvrdi mi,ze sa mu zdam byt priliz siroka a erekcia po minute opadne.Jedina poloha pri ktorej troska nieco citi je ked som ja hore....ale tam zas zlyhava to,ze si tempo nemoze urcit sam a mojim tempom mu to zas nejde.Uz som myslela aj na operaciu vaginy,ale to berem naozaj ako poslednu moznost.

velkacica
23. jan 2015

@agnes9 skúste radšej vyhľadať ženu-urologičku 😉

pekkka
Odpoveď bola odstránená
moniciatko9
26. jan 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

@hena6 už si sa dlho neozvalo no ako to dopadlo zabralo to či?

hena6
26. jan 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

baby toto bol super vikend ono to zabralo aj manzel pochopil ze mu nechcem zle 🙂 ten yellow vital je fakt pecka a na prirodnej baze tak ze som spokojna a nemam vycitky svedomia ze do neho pcham chemikalie, vedela som ze ked je medzi nami vacsi vekovy rozdiel tak to raz pride ale aj tak ho milujem 🙂

jarmila64
27. jan 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

@hena6 tak pred sa vyzivovy doplnok zabral to som rada 🙂

hena6
28. jan 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

áno zabral a bola som prekvapena ze ako dlho ucinkuje 🙂 konecne je to u nas doma ako ma byt 🙂

drahusa2
2. feb 2015
Používateľ drahusa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drahusa2.

@hena6 a tak to som rada ze fungujete dalej a co to zabralo?

dinna4
9. feb 2015

Ahojte baby po dlhej dobe som sa sem prihlasila a stale bez babatka :( ale teraz mam horsi problem moj manzel sa ma strani hlavne co sa tyka intymnych veci a ja neviem co mam robit uz aj ked k niecomu dojde tak on skratka nemoze hoci by aj chcel :/

zuzkag2
9. feb 2015

@dinna4 nech si da spravit krvne testy na hladinu testosteronu v krvi. je mozne ze ma velmi nizku hladinu. su na to aj rozne vitaminy, vyzivove doplne, nemyslim viagru.

zuzankaa0102
9. feb 2015

@dinna4 neberie nejake lieky (napr. antidep.) a ide o vedlajsi ucinok ?

mamickajanka
10. feb 2015
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

nie je len pod tlakom ze chcete dieta a nedari sa vam? Kamaratka mala podobny problem jej muz bral tak ze kvoli nemu nemozu mat dieta a skratka ked uz k niecomu malo dojst tak nemohol.

darinas2
12. feb 2015
Používateľ darinas2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

My sme sa tiez dlho snazili ale moj byvaly uz nemohol skratka erekcia nula bodov bol aj u sexuolofa a urologa no je ok tak neviem kde bola chyba ale skusili sme vyzivoy doplnok na potenciu a to zabralo a hádam sa nam uz aj podarilo pocat drobca 🙂

flipflopi
14. feb 2015
Používateľ flipflopi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

baby prosim poradte mi moj manzel ma 40 a zacal mat problemy s erekciou a ja neviem co s tym u doktora bol v piatok ale vysledky budu az v utorok

hena6
15. feb 2015

@flipflopi moj manzel je tiez v takom veku a pomohol nam len vyzivovy doplnok

zanet63
16. feb 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@flipflopi no tiez by som po vysetreni skusila ten vyzivovy doplnok a uvidis

flipflopi
18. feb 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

No doktor mu odporucil výživový doplnok len teraz vybrať že ktorý :/

darinas2
20. feb 2015
Používateľ darinas2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

@flipflopi skus nájst nieco na prirodnej baze 🙂

hena6
23. feb 2015

@flipflopi odporucil vam nieco doktor?

flipflopi
24. feb 2015

Odporucil viagru ale 150€ za tabletku?! to je trosšku veľa snažíme sa nájsť lacnejsie riešenie

drahusa2
25. feb 2015
Používateľ drahusa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drahusa2.

Kolko??? Ved u niekoho je to polovica výplaty !

luciferkax
25. feb 2015

Naozaj skús tie cviky, určite pomôžu, sťahuj svaly tak často ako môžeš, nielen pri sexe či močení... pomôžu :D

moniciatko9
25. feb 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

čo maju spolocne svaly s tym ze chlap ma problem s erekciou? tieto cviky sa pouzivaju ked ma zena problemy s inkontinenciou alebo po porode kvoli panvovemu dnu. na potenciu su vyzivove doplnku a nie cviky

tableta2
25. feb 2015

Tak čo ja viem, najlepšie to je riešiť LIEKMI na predpis a nie výživovými doplnkami na podporu erekcie...ale keď tvrdíte, že pomohli aj výživové doplnky, na tejto stránke http://www.impotent.sk máte prehľadnú tabuľku s hodnotením jednotlivých výživových doplnkov 😉

ali223
27. feb 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@flipflopi prisli ste uz na nieco? kamoska ma podobny problem s manzelom ale ten ani za svet nechce ist k urologovi ani sexuologovi

flipflopi
2. mar 2015

@ali223 no nasli sme na prirodnej baze výživový doplnok tak ho chceme vyskusat už sme ho objednali

ali223
3. mar 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@flipflopi a ako sa volá? nech viem povedat kamoske

flipflopi
5. mar 2015

@ali223 volá sa to yellow vital už sme to objednali a zajtra by to malo prísť tak uvidime urcite je to lacnejsie riesenie

ali223
6. mar 2015

@flipflopi a to sa dá kupit len na internete? no neviem ci by do toho sla :/

moonshine1
8. mar 2015
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@ali223 dá sa to kúpit aj v lekárni aj na internete 🙂

milan_32
Odpoveď bola odstránená