Máte "recept" ako na chlapca?
Maminky mate recept ako na chlapca?
pohlavie zalezi jedine od muzovej spermie,myslim ze ty to urcite nijak neovplyvnis
No ja som s manzelom pomalik 16 rokov a mame spolocne 2 dcerky,Teraz cakame nasho vytuzeneho chlapceka ktoremu sa nechce a nechce von s bruska tahame 41tt,zajtra poradna.A to sme isli takmer na potrat 😀 Recept neegzistuje,priroda sa rozhodne co to bude.Ale vraj egzistuju tsty edy su viac funkcne hormony zenske alebo muzske.
@peta1510 už som sa zlakla že vymeniť chlapov 😀 😀 😀
@soldi manzel ma dobre spermie a ty vydatny a kvalitny hlien, ktory ich dlho udrzi pri zivote 🙂 ak si otehotnela vzdy hned prvy mesiac, tak to len potvrdzuje.
vtedy treba este dlhsie pred ovulaciou (pre dievca). aj 3-4 dni. u nas to tak tiez bolo, dievca 3 dni pred ovulaciou.
je to velmi individualne, ale vo vseobecnosti mne sa lahsie nastavovalo dievca ako chlapec. hoci to vyslo ako malo 🙂
treba sa naucit odhadnut, ake je dlhe plodne obdobie pred ovulaciou a dievca hned na zaciatku. pri chlapcovi, je podla mna vacsie riziko, ze v den ovulacie ho teoreticky mozu predbehnut spermie Xkove 🙂 to je len cista moja spekulacia, zial nevidela som, co sa tam odohrava 🙂
Podla mna neexistuje metoda, kt. by zarucila pohlavie, ake si zelame, podla mna su to len povery.
@andrejka1983 Jedine az ako krajnu moznost:DDD
@andrejka1983 Napriklad ja mam dceru a som najstastnejsia na svete ze je zdrava pretoze bolo na 50% ze moze zdedit po manzelovi osteogenezu (maminky ktore vedia o com hovorim ma urctie chapu), milujeme ju viac nez cokolvek na svete..... ale preco by som nemohla tuzit aj po synovi? Proste chceme synculicka a ked sa mozem tu spytat mamiciek na to ci nevedia o nejakej "metode " 🙂 ako na syna, preco nie? Nemas sa preco rozculovat........
@mart1na26 ja sa vobec nerozčuľujem nad tebou, mne je to úprimne jedno 🙂 a prajem ti ,nech maš synčeka...ja som tak chcela strašne dievčatko a mám ho....to bolo myslene vo všeobecnosti, že častokrat mamičky su sklamane ked sa im narodí dievčatko, aj všetky susedky ci kamaratky a ked trepnú taku somarinu : že nevadi však druhé sa hádam podarí chlapec,...akoby dievčatka boli niečo menejcenne čo už treba vychovať ked sa to už narodilo 🤐 ...a ked budeš mať zase dievčatko???,budeš sklamana?? lebo tak mi to príde, ved je normálne ked niečo strašne chceš a snažíš sa o to, a nakoniec to nevyjde ako si si predstavovala tak prichádza sklamanie,,,ci nie?....len mi príde "choré" u niektorých ludí ( tým nemyslím teba) pracovať výlučne na synovi, alebo my chceme len syna...a potom tie reči že: máte dievku? čo už, nevadí možno nabudúce sa podarí chlapec.... 🙂 🙂 chápeš čo ma vie rozčúlit?, také hlúpe názory a reči
PS: poznám jednu mamičku ( taká bohatá rodinka) z mojho okolia ktorá mala ť dievčat lebo tiež stále túžila po chlapčekovi, 6 bolo dievčatko ( ale to zomrelo) a až 7 sa podaril chlapec 😉 ....takže asi treba len skúšať skúšať až sa možno zadarí 😀
....lebo tu ti URCITE NIKTO NEDA recept ako si na 100% spravit syna...ved to je smiešne, absurdne a nemožne,beriem to iba tu tvoju otázku iba ako pobavenie a odlahčenie a nie vážne....ved logicky a aj prakticky je to nemožneeeeeeeee 🙂
Trafit ovulaciu naplno 😀 1 pokus a zarobene 😀 v brusku druhy chlap 😀 😀
Kazde tehu trafi ovulku, bez toho by to neslo, len starsie spermosky tam kludne cakaju aj tri dni a su to uz prevazne babske... cerstve spermosky chlapcenske... takze strielat az v den ovu a sanca je vyssia..
@andrejka1983 no jasne ze by som nebola skalamana aj ked by to bolo dievcatko 🙂 hlavne nech je to zdrave..... a mas pravdu , az teraz ked si to napisala druhy krat som ta pochopila 😉 deti su dar.... je jedno ake je to pohlavie.... 😅 smutna som skor z toho ze sa nam nejak nedari, Simonka bola na prvy sup 😀 a toto druhe nie a nie 😢
@mart1na26 neboj vyjde vám to, v ten správny čas, uvidíš....🙂 🙂 a držím Ti palce
chlapec sa robí po svetle. po tme dievčatá (pi.u vidíš, pi.u spravíš) 😕 😀 😀 😀
@mart1na26 - no ten cinsky nam vysiel 3x, ale to nic neznamena 😀 😀
@andrejka1983 a si vezmi, ze ja mam tie krasne dievcatka tri... a stale sa ma ludia pytaju, ci sa ideme este pokusat o syna....
a podla cinskeho kalendara a uja Jonasa mam mat 2 chlapcov :-d
vsetky baby sme urobili v ponozkach, mame v spalni poriadnu kosu 😀
@masinka 😀 😀 ....aj ja som z troch sestier, moja mamka to pri tretej babe tiež už vzdala 😀 😀 ...ale vždy vravela že sme to najlepšie čo v živote mala 🙂 .....he he ...už len preto, že vraj vždy je lepšie mat troch zatoch jak tri nevesty 😀 😀
@nanulik tak toto nemá chybu...pochopila som to asi až na tretí krat ,ale do teraz sa rehocem 😀 😀 😀 ....dobre vedieť 😀 😀
no mrcha sa nejako nehlasi...... uz ma 4ty den boli podbrusko. Dufam ze nebudem sklamana :(
Ja to nenam z praxe ale z roznych zdrojov. Jedna sa o to ze v spermii je dane ci je chlapcenska alebo dievcenska. A maju rozne vlastnosti a to je klucove. Chlapcenske su rychlejsie, maju radsej kysle prostredie a maju kratsiu zivotnost. Dievcenske su pomalsie, maju radsej zasadite prostredie a ziju dlhsie. Dievca sa idealne plodi 2-4 dni pred ovulaciou a idealne je aby zena nedosiahla orgazmus. Chlapec by sa mal plodit 1 den pred ovulaciou a zensky orgazmus by mal pomoct. Pri zenskom orgazme dochadza ku kyslemu prostrediu, ktorym sa zabijaju dievcenske spermie. Mohla by som o tom pisat do rana. Skuste vyguglit.

@mart1na26
Kdyz se nekdo pta meho muze jak dokazal takove 3 krasne holcicky..tak jim dava tento Recept:
- vybrat peclive pres cednik 😉
p.s. Mozna jde o fungujici recept i pro chlapecky... 😉