icon

Mimomaternicové tehotenstvo, odstránenie vajcovodu a snaženie sa

14. máj 2021

Ahojte, prosim vas tie co ste po mimomaternicovom tehotestve a odstraneni vajcovodu, kolko od operacie ste mali pohlavny styk a po akej dobe ste sa zacali snazit? Uzivali ste nejake vitaminy? Dakujem

veronikaa006
•
14. máj 2021

Čakali sme do prvej ms, ktorá prišla po mesiaci od operácie. Ak ti nebol robený kyret tak sa môžete snažiť po prvej ms.

autor
•
14. máj 2021

@veronikaa006 dakujem, lebo lekar co ma operoval tiez povedal, ze po ms sa mozme snazit no moj gynekolog, ze az za 6mesiacov..a podarilo sa vam?

veronikaa006
•
14. máj 2021

Operovali ťa laparoskopicky nie? Lebo ja som mala mimoternicove 2x a prvýkrát má operovali tak že normálne ma rezali a vtedy sme museli čakať 6 mes ale potom keď som mala mimoternicive druhý krát tak ma operovali laparo a to sme sa mohli snažiť po prvej ms.
Po prvom mimomaternicovom sa nám podarilo otehotniet až po 2rokoch a po druhom mimomaternicovom po 9 mesiacoch.

autor
•
14. máj 2021

@veronikaa006 ano laparoskopicky, kyret nerobili...ja chcem ist uz na umele tak snad nebudeme musiet tolko cakat...

veronikaa006
•
14. máj 2021

Tak to sa musíš poradiť v car, po akom čase môžeš ísť na umelé. Ako dlho sa už snažíte?

autor
•
14. máj 2021

@veronikaa006 uz cez tri roky....viem, ze na veku muza az tak nezalezi, ale priatel je starsi a nechceme dlhsie cakat...

veronikaa006
•
14. máj 2021

U nás to tiež trvalo 3 roky. Takže viem že 3 roky je dosť dlhá doba. Držím palce

mikasz
•
14. máj 2021

Po laparoskopii sa odporuca pockat 3-6mes, to mam informaciu priamo z car. Je blbost zacat sa snazit hned po ms, uz len z dovodu, ze si mala rez v brusnej dutine a aj tkaniva by sa mali dat do poriadku, lebo tehotenstvo samo o sebe je zataz pre organizmus

kkovacovak
•
14. máj 2021

Mimomaternicové mi operovali začiatkom augusta. Menštruáciu som dostala presne o 4 týždne. Vtedy sme sa už podľa dr mohli začať snažiť. Kvôli sťahovaniu a nakazení koronou sme sa ale začali až po novom roku. Otehotnela som vo februári

2helka20
•
14. máj 2021

Operovali ma laparoskopicky, robili aj kyret. Po 1.menštruácii som sa ukázala u gynekológa, ten povedal že je všetko v poriadku a môžeme sa snažiť, syn sa podaril mesiac na to ❤🙂