icon

Mole potravinové

karinaaaa
19. aug 2021

Vite mi niekto poradiť ako sa toho zbaviť? 🙄🙄🙄

karhu
19. aug 2021

vyhadzat vsetky potraviny, vycistit skrinku, nakupit nove z ineho obchodu ako bolo kupovane doteraz

klarissa25
19. aug 2021

Ja som vyhodila všetko otvorene a popozerala zatvorené sáčky ci tam nie sú larvy
.

viestta
Odpoveď bola odstránená
karinaaaa
autor
20. aug 2021

@karhu vyhodila som všetko používala crlu linku... aj tak sa mi niekde robia ... A to nemám doma už áno vegetu všetko sim pred týždňom zahodila. Už som zufala

bienennest
20. aug 2021

Ja mam v spajzi vzdy preventivne taketo naplaste-https://m.alza.cz/maxi/raid-proti-potravinovym-...
Zial mole su potvory, dostanu sa aj do uzavretej nadoby ci pohara (netusim ako ale dostanu). Pomoze len menej skladovat a ako dievcata spomenuli, vsetko napadnute hned vyhodit.

karhu
20. aug 2021

@karinaaaa tak uz len hladat odkial vyliezaju..🙈

qetka
20. aug 2021

@karinaaaa vies co, my sme tiez nevedeli prist na to, kde ostali. A nakoniec boli svine zakuklene v prazdnych otvoroch, kde sa davaju stuplicky na policky v linke. Tak hladaj, fakt debilne miesta si vedia najst

kamajka
20. aug 2021

@karinaaaa ja som tiež musela vyhádzať komplet celú špajzu. Potom sa mi ale stále liahli tak som si kúpila dve také nálepky čo obsahujú nejaké samičie feromóny či samčie (?) To už netuším ale tie zvyšné čo sa vyliahli sa tam nalepili..odvtedy mám pokoj je to už 4 roky.

gabika128
21. aug 2021

@karinaaaa mole majú vývinové štádium, od vajíčok po motýľa, cca 3 mesiace. Červíky vedia preliezť a zakukliť sa dosť ďaleko. Ja som ich mala za linkou a odtiaľ vylietavali. Naplaste sú super, mam ich v každej skrinke

karinaaaa
autor
21. aug 2021

@gabika128 tiež mam.pocit ze to už musi ist s poza linky.. pretože som už všetko vyhadzala mam skoro prázdnu linku🙄 no oni stále.. dnes som kúpila náplastia tak som zvedava..

slovakboy
21. aug 2021

@karinaaaa my sme objavili larvy v dierkach čo sú v nábytku pre zachytenie polohovanie poličiek. Decodom nám ich tam navŕtal na každých 5cm hrozne to vyzeralo a predstav si skoro v každej dierke bola zapúzdrená húsenica. Vyberal som ich pinzetou bolo ich asi 50