Môže Duphaston skresliť ovulačné testy ?
Ahojte 🙂 chcem sa opýtať, či mala niektorá Z Vás skúsenosť, že by užívanie duphastonu skresľovalo výsledok ovulačného testu?
Dnes som 15DC - ovulaciu potvrdila na 13DC lekárka a nasadila duphaston. No dnes ovulačný test opäť silnie a je takmer pozitívny opäť (včera už bol negatívny) .. som z toho pako.
Napíšte prosím Vaše skúsenosti s užívaním duphastonu, môžte pridať aj príspevky bazálna teplota a duphaston (ovplyvňuje? )
Ďakujem 🙂
@hennyinnsbruck vidím 🙂 už som len zvedavá na výsledok 🙈
@marinecka95 🙏🙏😉😉
@hennyinnsbruck ďakujem za podporu 🙂 vidím, že ty už drobca máš 🙂
@marinecka95 držím silno palce aby to klaplo...
Mam no, zajtra ma babulka 13 mes
Nebola to ľahká cesta, po roku snaženia s ex to skončilo biochemickym, s terajším sa podarilo hneď a zase biochemicke, potom na 4ty cyklus úspešne...
Takze chápem ženy co sa snažia o sto šesť, aj skore tehu testovanie..všetky chápem, Všetkým som si prešla....
@hennyinnsbruck ďakujem za povzbudivé slová 🙂 ja sa už v tomto ovládam a testujem až v termín MS 🙂
@marinecka95 super 👌👌👌😉😉
@hennyinnsbruck dnes zase takto 🙂 bledne každým dňom ... nemohlo sa jednať o posunutú ovulaciu? Trošku ma mätie doktorka, ktorá potvrdila ovu pred tým ako mi zase začali testy silnieť 🙅♀️
@marinecka95 neverím tomu ze ovulacia bola posunita lebo tie testy co si sem dala si nemala pozitívne!!! Chybalo im.. Ovu bola ako lekárka vravela
@hennyinnsbruck ja už neviem :D pozitívne testy som ale nemala ani keď mi Dr. potvrdila ovu ... boli tiež takto silné - iné cykly mám “riadny” pozitívny test, kde je čiarka dokonca oveľa silnejšia ako kontrolná ... no nič mi neostáva len čakať na termín MS 🙂 ak by to vyšlo tak mám najkrajší Vianočný darček 🥰
@marinecka95 môže sa stať že si zmeškala vrchol... Ktovie.. Ale ako som pisala, lekár je iste presnejši ako testy..
Tak to ti verím, dúfam budete mat ten najkrajší darček 🤩
@hennyinnsbruck áno Dr. dôverujem viac ako testom a tak už len čakám na výsledok 🙂 dnes som tým pádom len 5DPO 🙉 ale hádam to čakanie bude stať zato 🙂) ďakujem ešte raz za tvoje rady a povzbudivé slová 😊
@marinecka95 rado sa stalo 🤩🤩
@marinecka95 ahoj mne to moja doki vysvetlila takto: bezne ovulacia prebieha cca 13-15 den cyklu preto by sa mal duphaston uzivat az od 16teho dna lebo ak by si ho dala skor zabranuje ovulke takze nemyslim si ze by ti ovplyvnil ovulka tak ze by si ju mala dvakrat alebo by sa znovu objavovala
@katkaalexa no ja som práve mala ovulaciu potvrdenú na 13DC a preto som začala brať duphaston na 14DC .. pomiatli ma len tie ovulačné testy po ovulácii
@marinecka95 ako?
@hennyinnsbruck ahoj ;) som zmätená .. doužívala som duphaston a do 4 dni by mi mala prísť MS .. nestalo sa tak .. dnes som začala špiniť - teplota sa drží vysoko a dnes dokonca stúpla .. ale test? Dnes som 16DPO a test snehobiely 🤧
@marinecka95 😥😥😥😥 oje... Na 16dpo by mal test ukázať 😔😔😔
@hennyinnsbruck veď práve to 🤧 .. no som zvedavá ako sa to vyvinie
@marinecka95 aj ja.... 😔
Spinenie môže byť začiatok ms... 😔
@hennyinnsbruck to “špinenie” mám od pondelka pravdupovediac .. bol to ale len ľahko zafarbený hlien - špinenie až dnes .. sama neviem čo sa deje ..
@marinecka95 ah tak.. ... No som zvedavá.. Co toto...
@hennyinnsbruck ja veľmi ... som zvedavá čo urobí teplota zajtra, keď dnes začalo “pravé” špinenie .. aj to len po wc - inak intimka čistá celý deň .. naozaj neviem 🤧
@marinecka95 môže byť že sa Pomaly rozbieha... Na 16 dpo musí ukázať test 😳😳
@hennyinnsbruck no každopádne musím čakať 🙂 či dorazí MS normálna či čo sa deje 😐
Ahojte. Darujem duphaston za poštovné, už ho nepoužívam. Samozrejme v záruke. Ak máte záujem, píšte.
@marinecka95 ubehlo uz 5 rokov, ale nahodou si nepamatas ako to dopadlo? Mam podobnu situaciu :D

@marinecka95 bledne...👌👌Vidíš vše je ok 😊