icon

Môžem byť tehotná aj po negatívnych testoch?

elakova
6. jan 2025

Ahojte, ešte v lete na dvanásty deň cyklu 11.8. 2024 som mala svoj prvý pohlavný styk. Styk bol chranený a bez vyvrcholenia. Do štrnástich hodín som si zobrala tabletku po Apreg (mala som strašný stres z toho celého). 16.8. som dostala krvácanie, ktoré trvalo asi 5 až 6 dní. Môj normálny menzes som mala dostať 29.8. ale dostala som ho až 11.9. nebol ničím iný a trval ako vždy, čiže 4 dni. Následne som mala veľmi rozhádzaný cyklus a bola som z toho veľmi v strese. Robila som si asi milión testov, ktoré vyšli negatívne až na jeden Pepino test a jeden Mamatest boli to akokeby duchy a všetky testy co som robila po nich boli stale negativne. 2.10. Som bola na odbere krvy u gynekologičky a vysledok bol negatívny, neskor 10.10. Som bola na prvej prehliadke kde mi robila vaginalne sono a nevidela žiadne známky tehotenstva a povedala ze na 200% nie som tehotná. Moja mysel si ale stale nieco nahovara ze co ak a preto som bola 30.10. znova na krvy a vysledok bol <0,20, a v ultrazvuku sestrička nič nevidela. Menštruáciu mám ale mam pocit že je slabšia a nejde zo mna ani tolko tych zrazenín. Myslíte že je mozne ze by som aj napriek tomu mohla byt tehotná alebo mam len zbytočne obavy. Stale sa pozorujem a stláčam si brucho či náhodou niečo necítim. Viem znie to ze som sa zblaznila ale stále mám niečo v hlave ze co ak.

bambulka711
10. jan 2025

@elakova opakujem, to je na psychologické vyšetrenie. A ukončíme túto debatu. Chalan na tom nesie úplne rovnaký podiel viny ako ty, boli ste pri tom obaja. Nebaviť sa s ním, je detinské...

nadejna_
10. jan 2025

Bez srandy a akehokolvek znevazovania,
100% nie si tehotna, ale nech ti tu napise ktokolvek cokolvek neukludni ta to. Mas nutkave paranoidne myšlienky. Velmi by ti pomohlo navstivit psychiatricku. Aj ked sa mozno o par mesiacov prestanes bat tehotenstva ked neporodis, je velmi pravdepodobne ze skor ci neskor sa ti podobna situacia stane znovu.
A nevravim ti to preto, ze ta chcem zosmiesnit, ale ako niekto kto ma s psychickymi problemami skusenost.

Ked budes googlit o tehotenstvach bez bruska, s menstruaciou, ci po negativnych testoch vždy nieco najdes. (Ale rozhodne nie vsetko naraz) A co je nevyhoda algoritmov googlu, cim viac budes taketo priklady hladat, tym viac ti ich bude google ukazovat.

A prosim, neber si uz po chranenom sexe tabletku PO. Skodis si tym.

brrunetkaa
10. jan 2025

Ja by som navštívila iného odborníka a nie gynekológa….a asi nesexovala už pre tvoju mentálnu pohodu

mariska1989
10. jan 2025

Prepáč prosím ťa si si istá že gynekológ bol odborník ktorého potrebuješ? . Nehnevaj sa koľko máš rokov ? Skúšať si brucho či niečo uctiť akože zábava riadna asi

klejkaez
14. jan 2025

@elakova veď TABLETKA PO , takto rozhadze cyklus.

elakova
autor
15. jan 2025

@klejkaez ja viem ze rozhádže ale žeby až na tak dlho ved som si ju dala už v auguste

klejkaez
15. jan 2025

@elakova samozrejme môže. Práve preto je varovanie, je to vedľajší príznak, že rozhadze cyklus dosť. A ešte horšie, ako keď tu minule nejaká žena písala, že zjedla 2 za 6 týždňov tuším.,👏🏼👏🏼👏🏼👎🏼

elakova
autor
15. jan 2025

@klejkaez a myslis si ze po tom vsetkom mozem byt tehotna lebo mna ta myslienka stale nahana aj ked viem ze nemozem byt

crazy_cat_lady
15. jan 2025

dievca, mat taketo stresy pol roka po prvom sexe.. stalo ti to zato? nie, nie si tehotna. a do buducna bud nesexuj, alebo sa chran..

klejkaez
15. jan 2025

@elakova za mňa isto nie

elakova
autor
19. jan 2025

@klejkaez si zlata len teraz som spozorovala ze ked si lahnem a zatlacim si na pravu stranu pri kosti tak tam citim ako keby taku hrcku ktora sa hybe, ja viem uz vam pride ze som chora len vazne sa bojim ze by sa to nezistilo a ja zrazu bum tehotna v 18

denisa_deniska
19. jan 2025

@elakova a čo si myslíš, že by ta hrčka mohla byť? 😁

elakova
autor
19. jan 2025

@denisa_deniska ja vazne neviem len proste kazda nejaka bolest a pichnutie a som v zase v mojej bubline co ak

majkamasar
19. jan 2025

@elakova a kolko mas rokov ze sa tak bojis.

elakova
autor
19. jan 2025

@majkamasar 18 a ten styk bol prvy a netrval ani dlho ze som sa nestihla ani spamatat a potom som utekala hned prec

denisa_deniska
19. jan 2025

@elakova tak ešte vydrž do mája, ak neporodíš, tehotná si nebola 🤷🏻‍♀️

kat_
19. jan 2025

musis sa ukludnit, neni mozne, aby si od augusta bola tehotna a nevedela o tom... fakt si najdi psychologa alebo co, lebo kazdy dalsi styk ak budes prezivat takto, zblaznis sa

majkamasar
20. jan 2025

@elakova nič sa neboj. Hlavne si nabuduce davaj pozor a pouzivaj antikoncepciu, aby si toto nemusela prezivat.

kat_
20. jan 2025

@majkamasar ale ona pise, ze styk bol chraneny, bez vyvrcholenia, pouzila tabletku po... ked tomuto neveri, nebude ziadnej antikoncepcii verit...

klejkaez
20. jan 2025

@elakova určite niesi tehotná, žiadnu hrčku by si nenahmatala v tehotenstve. Skôr by som sa obávala cysty

jullyeverest
21. jan 2025

@elakova nemôžeš myslieť vážne toto.. chránený bez vyvrcholenia, s tabletkou po? Tehotná? Jedine žeby duch svätý 🙂 Rozhádzaná môžeš byť po tej zbytočnej tabletke ktorá je pekný bordel. Dospej, choď k psychológovi a nesleduj sa toľko.

crazy_cat_lady
21. jan 2025

dufam, ze ti tie stresy za tu minutu suchu stali :D akoze fakt, z jedneho sexu si robit taketo stresy, ktory bol chraneny, s tabletkou po a bez vyvrcholenia. odporucam navstivit psychologa, lebo ak sa mas stresovat takto po kazdom sexe, tak radsej nesexuj

elakova
autor
29. jan 2025

@crazy_cat_lady no ja viem asi som vazne chora lebo len myslienka na to a uz mam paniku, len vcera sa mk stalo ze ako som si nejako stlacila prsnik ani neviem ako tak sa mi vytvorila akokeby taka kvapka nejakej tekutiny a hned panika ze to je mlieko ze len oredsa som tehotna

denisa_deniska
29. jan 2025

@elakova táto diskusia by sa mala nahlásiť, už je evidentné, že dievča si len vymýšľa

ns994
29. jan 2025

@elakova keby si bola tehotna od augusta uz daavno by si to vedela. A dr by to videla tiez uz davno.. akoze neviem co riesis stale. Ak mas stale strach, aj ked ocividne nie je z coho tak treba ist za inym dr lebo toto v poriadku uz fakt nie je. Neverím, ze stále od augusta sa bojis, ze si tehotna....

elakova
autor
7. feb 2025

@klejkaez dnes som si spravila Mamatest Comfort a spravilo tam ciarku, a ja viem ze už by som dávno mala koľajnice ale aj tak ma to vystrasilo

crazy_cat_lady
7. feb 2025

@elakova 🤦 vybavicku do porodnice mas uz nachystanu?

evcagabi
7. feb 2025

Ano, si tehotna. A porodis po 22mesiacoch ako slon 🐘🐘🐘

klejkaez
7. feb 2025

@elakova no mali by byť koľajnice určite a silnejšie oveľa.
Skôr mi prvé napadlo, mala si odvtedy nechránený pohlavný styk,??opäť?

elakova
autor
8. feb 2025

@klejkaez odvtedy som nemala s nikým nič.len ja sa bojim teraz ze co ak mi to až teraz ukázal test a ze krv sa mylila alebo uplne nerealne myšlienky že prečo tak vyšiel a čo ak vážne som .