Môžem byť tehotná aj po negatívnych testoch?
Ahojte, ešte v lete na dvanásty deň cyklu 11.8. 2024 som mala svoj prvý pohlavný styk. Styk bol chranený a bez vyvrcholenia. Do štrnástich hodín som si zobrala tabletku po Apreg (mala som strašný stres z toho celého). 16.8. som dostala krvácanie, ktoré trvalo asi 5 až 6 dní. Môj normálny menzes som mala dostať 29.8. ale dostala som ho až 11.9. nebol ničím iný a trval ako vždy, čiže 4 dni. Následne som mala veľmi rozhádzaný cyklus a bola som z toho veľmi v strese. Robila som si asi milión testov, ktoré vyšli negatívne až na jeden Pepino test a jeden Mamatest boli to akokeby duchy a všetky testy co som robila po nich boli stale negativne. 2.10. Som bola na odbere krvy u gynekologičky a vysledok bol negatívny, neskor 10.10. Som bola na prvej prehliadke kde mi robila vaginalne sono a nevidela žiadne známky tehotenstva a povedala ze na 200% nie som tehotná. Moja mysel si ale stale nieco nahovara ze co ak a preto som bola 30.10. znova na krvy a vysledok bol <0,20, a v ultrazvuku sestrička nič nevidela. Menštruáciu mám ale mam pocit že je slabšia a nejde zo mna ani tolko tych zrazenín. Myslíte že je mozne ze by som aj napriek tomu mohla byt tehotná alebo mam len zbytočne obavy. Stale sa pozorujem a stláčam si brucho či náhodou niečo necítim. Viem znie to ze som sa zblaznila ale stále mám niečo v hlave ze co ak.
Bez srandy a akehokolvek znevazovania,
100% nie si tehotna, ale nech ti tu napise ktokolvek cokolvek neukludni ta to. Mas nutkave paranoidne myšlienky. Velmi by ti pomohlo navstivit psychiatricku. Aj ked sa mozno o par mesiacov prestanes bat tehotenstva ked neporodis, je velmi pravdepodobne ze skor ci neskor sa ti podobna situacia stane znovu.
A nevravim ti to preto, ze ta chcem zosmiesnit, ale ako niekto kto ma s psychickymi problemami skusenost.
Ked budes googlit o tehotenstvach bez bruska, s menstruaciou, ci po negativnych testoch vždy nieco najdes. (Ale rozhodne nie vsetko naraz) A co je nevyhoda algoritmov googlu, cim viac budes taketo priklady hladat, tym viac ti ich bude google ukazovat.
A prosim, neber si uz po chranenom sexe tabletku PO. Skodis si tym.
Ja by som navštívila iného odborníka a nie gynekológa….a asi nesexovala už pre tvoju mentálnu pohodu
Prepáč prosím ťa si si istá že gynekológ bol odborník ktorého potrebuješ? . Nehnevaj sa koľko máš rokov ? Skúšať si brucho či niečo uctiť akože zábava riadna asi
dievca, mat taketo stresy pol roka po prvom sexe.. stalo ti to zato? nie, nie si tehotna. a do buducna bud nesexuj, alebo sa chran..
@elakova a čo si myslíš, že by ta hrčka mohla byť? 😁
@denisa_deniska ja vazne neviem len proste kazda nejaka bolest a pichnutie a som v zase v mojej bubline co ak
@elakova a kolko mas rokov ze sa tak bojis.
@majkamasar 18 a ten styk bol prvy a netrval ani dlho ze som sa nestihla ani spamatat a potom som utekala hned prec
@elakova tak ešte vydrž do mája, ak neporodíš, tehotná si nebola 🤷🏻♀️
musis sa ukludnit, neni mozne, aby si od augusta bola tehotna a nevedela o tom... fakt si najdi psychologa alebo co, lebo kazdy dalsi styk ak budes prezivat takto, zblaznis sa
@elakova nič sa neboj. Hlavne si nabuduce davaj pozor a pouzivaj antikoncepciu, aby si toto nemusela prezivat.
@majkamasar ale ona pise, ze styk bol chraneny, bez vyvrcholenia, pouzila tabletku po... ked tomuto neveri, nebude ziadnej antikoncepcii verit...
@elakova nemôžeš myslieť vážne toto.. chránený bez vyvrcholenia, s tabletkou po? Tehotná? Jedine žeby duch svätý 🙂 Rozhádzaná môžeš byť po tej zbytočnej tabletke ktorá je pekný bordel. Dospej, choď k psychológovi a nesleduj sa toľko.
dufam, ze ti tie stresy za tu minutu suchu stali :D akoze fakt, z jedneho sexu si robit taketo stresy, ktory bol chraneny, s tabletkou po a bez vyvrcholenia. odporucam navstivit psychologa, lebo ak sa mas stresovat takto po kazdom sexe, tak radsej nesexuj
@crazy_cat_lady no ja viem asi som vazne chora lebo len myslienka na to a uz mam paniku, len vcera sa mk stalo ze ako som si nejako stlacila prsnik ani neviem ako tak sa mi vytvorila akokeby taka kvapka nejakej tekutiny a hned panika ze to je mlieko ze len oredsa som tehotna
@elakova táto diskusia by sa mala nahlásiť, už je evidentné, že dievča si len vymýšľa
@elakova keby si bola tehotna od augusta uz daavno by si to vedela. A dr by to videla tiez uz davno.. akoze neviem co riesis stale. Ak mas stale strach, aj ked ocividne nie je z coho tak treba ist za inym dr lebo toto v poriadku uz fakt nie je. Neverím, ze stále od augusta sa bojis, ze si tehotna....
@elakova 🤦 vybavicku do porodnice mas uz nachystanu?
Ano, si tehotna. A porodis po 22mesiacoch ako slon 🐘🐘🐘

@elakova opakujem, to je na psychologické vyšetrenie. A ukončíme túto debatu. Chalan na tom nesie úplne rovnaký podiel viny ako ty, boli ste pri tom obaja. Nebaviť sa s ním, je detinské...