icon

Môžem otehotnieť na 4. deň menzesu?

8. okt 2022

Ahojte je mozne otehotniet ak bol styk na 4 den menzesu? Cuklus mam pravidelny 27dnovi trva 6 dni..dakujem za odpovede

asdfka
8. okt 2022

Ano je to mozne.

autor
8. okt 2022

@asdfka aj ked ovulaciu som mala 8 dni po tom?

simona1998
8. okt 2022

Záleží od toho kedy si mala ovuláciu prečítaj si koľko vydržia spermie v tele a nájdeš odpoved na otázku 🙂 vždy je šanca ze otehotnieš ked “sexujes” bez ochrany

ajko2011
8. okt 2022

My sme mali sex posledný deň ms a som tehotná. 🙂

autor
8. okt 2022

@simona1998 ovulacia bola 8 dni po tom..ale stale ma picha vo vajecniku

autor
8. okt 2022

@ajko2011 ja som to mala tak v strede akurat

anavixy
8. okt 2022

Nie, fyziologia sa nezmeni ani zalozenim novej otazky 🙃

elizabet173
8. okt 2022

robila si si ovulačné testy? Ak áno, tak je šanca nulová, ak to len predpokladáš na základe nejakej apky, tak to vylúčiť nemôžeš.

autor
8. okt 2022

@elizabet173 testy som nerobila mam ju kazdy mesiac rovnako viem to podla bolesti aj podla gynekologycky

spadnutaslivka
8. okt 2022

môže sa stať, že sa ti ovulácia posunie, môže byť aj 2x za cyklus. A nemusí sa to diať pravidelne, môže sa to stať výnimočne a práve vtedy otehotnieš. Väčšinou sa to nestáva, ale stať sa to môže.

damnel
Odpoveď bola odstránená
kiki68
9. okt 2022

Mozes

kiki68
9. okt 2022

A ako vies ze kedy si mala ovulaciu? Potvrdil to lekar? Lebo ak nie, tak to nevies na 100% a stat sa moze cokolvek. Ja som otehotnela prvy den po menzese, ten mavam 3 dni a este som spinila. Ja som mala ten cyklus este odsledovany lekarom na usg skrz tvorbu cyst . No a bum a bolo. Nikto necakal, ze sa nam to takto podari. Cize sa mi musela ta dalsia ovulacia spustit bud v ten den pocas ms alebo ihned po skonceni a vydrzali to spermie tie 2-3 dni. No vysledok sa tu snazi nicit kable od telefonu 😀

autor
9. okt 2022

@kiki68 ano mam od gynekologicky a viem aj podla seba kazdy mesiac v ten isty den bolave vajecniky..no ale pobolievaju ma do teraz take pichanie citim. Tak neviem co to moze byt