Môžem otehotnieť na 4. deň menzesu?
Ahojte je mozne otehotniet ak bol styk na 4 den menzesu? Cuklus mam pravidelny 27dnovi trva 6 dni..dakujem za odpovede
@asdfka aj ked ovulaciu som mala 8 dni po tom?
Záleží od toho kedy si mala ovuláciu prečítaj si koľko vydržia spermie v tele a nájdeš odpoved na otázku 🙂 vždy je šanca ze otehotnieš ked “sexujes” bez ochrany
My sme mali sex posledný deň ms a som tehotná. 🙂
@simona1998 ovulacia bola 8 dni po tom..ale stale ma picha vo vajecniku
@ajko2011 ja som to mala tak v strede akurat
Nie, fyziologia sa nezmeni ani zalozenim novej otazky 🙃
robila si si ovulačné testy? Ak áno, tak je šanca nulová, ak to len predpokladáš na základe nejakej apky, tak to vylúčiť nemôžeš.
@elizabet173 testy som nerobila mam ju kazdy mesiac rovnako viem to podla bolesti aj podla gynekologycky
môže sa stať, že sa ti ovulácia posunie, môže byť aj 2x za cyklus. A nemusí sa to diať pravidelne, môže sa to stať výnimočne a práve vtedy otehotnieš. Väčšinou sa to nestáva, ale stať sa to môže.
Mozes
A ako vies ze kedy si mala ovulaciu? Potvrdil to lekar? Lebo ak nie, tak to nevies na 100% a stat sa moze cokolvek. Ja som otehotnela prvy den po menzese, ten mavam 3 dni a este som spinila. Ja som mala ten cyklus este odsledovany lekarom na usg skrz tvorbu cyst . No a bum a bolo. Nikto necakal, ze sa nam to takto podari. Cize sa mi musela ta dalsia ovulacia spustit bud v ten den pocas ms alebo ihned po skonceni a vydrzali to spermie tie 2-3 dni. No vysledok sa tu snazi nicit kable od telefonu 😀
@kiki68 ano mam od gynekologicky a viem aj podla seba kazdy mesiac v ten isty den bolave vajecniky..no ale pobolievaju ma do teraz take pichanie citim. Tak neviem co to moze byt

Ano je to mozne.