Nájdu sa tu snaźilky po 37?
Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..
@gloria13 ja som v DE,ano,oni hradia 3 pokusy,ale iba 50%,toto je nas podiel. 😖 Rozmyslali sme o Brne,ale to cestovanie stale si nemozeme z viacerych dovodov dovolit....
@stellamaris Ahaa..,rozumiem...no tak to ma mrzí,ale vieš čo? sú to len peniaze..,za ten uzlíček šťastia to stojí..🙂
@gloria13 tak mrzi,lebo su to peniaze na neisty pokus.Mam susedu,ktora plne hradila 5 x IVF a financne su vycerpane jej moznosti,no a dieta nemaju 😖 My sme si povedali,ze to aspon 1x skusime.Plne verime v uspech 😉
@stellamaris ved toto...ze to je dost peňazí a nemáme žiadnu záruku že sa to podarí...ale musíme veriť..nič iné nám nezostáva.
@stellamaris a preco mate platit tak vela,ved cez poistovnu je to menej
Ahojte, idem vas povzbudit...mam 43 rokov a za par dni sa nam konecne narodi syncek....stalo to vela trapenia, usilia a penazi...trvalo to 6 rokov....
@zuzicek88 ako vela? Celkove stoji to IVF ca.3.370€ bez tej kultivacie a teda 1.700 je nas podiel a 1.700 plati poistovna.Moja,toto su ceny v DE,v Mnichove platili znami este trochu viac,ale zase mali viac injekcii.....nam vyratali za lieky 1.600€,je to v sume hore uvedenej,teda ked ich v lekarni vyzdvihnem,hned platim polovicu tej sumy............. 😖
Ahojte. teraz v januari som mala 37. Snazime sa od augusta..zatial nic.. bud.tyzden mam vysledky HP, uvidime co dalej...smutim, lebo prvykrat vo svojom zivote tuzim po mimi a nedari sa zatial :(
@janulka999 netrap sa..to ie je este dlho..my sa snazime uz treti rok a nic..ak mozem poradit tak nech si polovicka da vysetrit spermiogram..aby ste mali istotu ze v tomto smere ste ok..
@gloria13 ahoj..ano uz je objednany na 5.2. Len este mu to musim nejak povedat 😅 musim nejaku vhodnu chvilu najst 😀
Ahojte, nie som už snažilka, ale tiež som otehotnela v 37, vďaka ivf, u mňa robili problémy už hormóny, povedali mi, že prirodzene otehotnieť by už bol zázrak. Takže nečakajte veľa baby, využite ivf, kým aj poisťovňa hradí niečo pri cykloch ( do 39 ). Držím palce!
@janulka999 😄jaaaj on o tom este nevie? No som zvedavá na reakciu..😉
@gloria13 ale uz sme sa bavili trosku o tom davnejsie.. a povedal, ze v pohode.. tak snad to nebude na neho hrrr 😀 ale akurat premyslam, ze to asi zrusim, lebo mi vychadza akurat ovu.. a to nebude mat absenciu 3-4 dni.. tak ho este par dni uchranim od toho 😀
@all inak ako vasi chlapi reagovali na vysetrenie spg? lebo co som citala obcas boli aj jesitne reakcie 🙂
@rachel36a gratulujem, hladky porod zelaaam 🙂 a ako sa vam to podarilo? umele, ci prirodzene? 🙂
@janulka999 ivf v reprofite brno...po prirodzenych tehu som vzdy potratila....teraz konecne nie....😊
@rachel36a tak konecne budes opat maminka. to je krasne 🙂
@janulka999 to ano, uz sa nevieme dockat...
@janulka999 No u nás reakcia celkom v pohode...,ale tiež to nešlo hneď na prvý šup..musela som ísť na neho opatrne...,lebo chlapi...🙂) , no horšie to bolo keď sme sa dozvedeli, že spg nie je najlepší...to bolo pre neho ťažké.,ale vysvetlili mu, že sa s tým dá veľa robiť...tak sme začali brať vitamíny, kúpila som Macu, ktorá mu riadne nechutila, ale musel..😀, no a teraz sa mu to moc nepáči, že bábo nebudeme mať prirodzenou cestou..., lebo on chce prirodzene..ťažko sa mu vysvetľuje, že to asi nepôjde.☹(
@gloria13 Ahoj moja,no vies co,ja som normalne v soku,mne je tak do placu s toho.vies ja som vedela,ze si bude treba pichat tie injekcie do brucha,ale to ze ich bude za dve igelitky,to som teda nevedela,mam ten kratky protokol od druheho dna ms si zacnem pichat najskor jednu injekiu,treti den ms este k tej jednej dalsia injekcia sa prida,potom uz ani neviem ktori den dalsia,mam to vsetko rozpisane,pravidelne na krv a ultrazvuk,dokonca mam injekciu ktora musi byt v chladnicke,inak nebude ucinkovat no hroza,este ze tam bol so mnou manzel,lebo ja som nakoniec uz bola taka v soku s tolko informacii,ze hadam by som ani domov netrafila,no bude to tazke,tak dufajme,ze to bude mat uspesny koniec
@gloria13 tak v centre ma kazdy chlap zle vysledky... vela zien pisalo, ze ked sli niekam inam este na spg, tak bol v pohode. moja kamoska pred 3 tyzdnami porodila a jej chlapovi v centre povedali, ze ma velmi zly spg. takze biznis.. este by som sla niekam inam po nazor na diagniozu.. nás objednal moj gynekolog, on vie robit aj spg, specializuje sa na 3D a 4D sono. kedze nema zaujem robit biznis ohladne umeleho oplodnenia, tak tam by som tie vysledky akceptovala..
no uvidime ako pojdeme dalej, davam cas este tejto ovulke, kt. bude o par dni. som 11DC. s priatelom sme spolu len od aprila, tak sme sa este velmi intenzivne nebavili na temu dieta a ako to bude dalej.. ale ako taky suhlas je, kedze sme sa prestali tak spontanne chranit.. 🙂 a ja som zacala behat po vysetreniach, ci som ok a on vie, ze ho to neminie tiez 🙂 asi je nacase sa porozpravat otvorenie o buducnosti a rieseni tejto situacie.. pretoze vek neuprosne bezi... zial. keby mam o par rokov menej, tak tolko nestresujem..
@zuzicek88 moja zlata, nestresuj, bude dobre 🙂 dali ste sa na boj, musite vydrzat 🙂 ako sa vravi, clovek si zvykne aj na sibenicu, tak zachvilu si budes tie inj. pichat lavou zadnou.. drzim palceky 🙂

@stellamaris To vážne?? to tak veľa? Ja som myslela, že prvé tri cykly hradí poisťovňa...☹ či sa mýlim? a kam idete?