Ahojte..mam 39r kojim..a dosť často pociťujem návaly tepla..chcela by som ešte dieťa ale neviem ci to pôjde...pri tých navaloch ci sa nejedna o prechod
@jaskolka mavala som to aj pred tehotenstvom ako mal byť menzes..teraz kojim už skoro 2 r bolo to zase pred menzes..ale tento mesiac už aj inokedy mi ostáva teplo..tak neviem..co s tym
Ja som mala návaly aj počas kojenia ,to si dobre pamätám ,lebo ich mám aj teraz v prechode a znášam to sto krát horšie 😂😂
Ved skusaj otehotniet, tam nemas preco stracat cas. Kym mas cyklus, tak mozes otehotniet dost lahko. Ja som v 39 bola na treti cyklus uz tehotna. Ano, veci sa menia v tom veku( dlzka menzesu, navaly, intenzita), ale to je prave klamlive
@kiki68 a mala si aj ty nejaké návaly.. zmenu cyklu? Ja aj kojim tak neviem..
Navaly nie, ale zmeny ano a tiez som 3,5 roka kojila. Ta intenzita ms zacala byt odlisna, naraz prvy den vela a potom nic, iba spinenie
Hlavne mne gyn povedal, ze tie veci sa mozu po 40 menit postupne, necha cakam zmeny. Cize to moze ist roznou intenzitou. To, ze napr mozem este do 50 byt 4x tehotna neznamena, ze to nebude mat zmeny ten system. Zase nemladneme
@kiki68 však jasné..ja som tie návaly pocítila cca po 35 pred menzesom..teraz pri kojeni častejšie..ale zase neviem ci mam nejakú ovulaciu vobec..
@kiki68 menzes sa mi posúva.. kedysi som mavala 40 dní a viac ..teraz po porode už len okolo 28 dní.. posledný tento mesiac už po 27 dnoch
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To môže byť kľudne záležitosť hormónov kvôli dojčeniu.Ale môže sa jednať aj o premenopauzu, treba si urobiť u gynekológa hormonálny profil,a budeš mať istotu. Teoreticky platí,kým máš cyklus,je možné tehotenstvo.