Negatívny tehotenský test a tehotná ?
Ahojte, su tu nejake baby co im test ukazal neg a boli tehotne? Ja som si robila krvny test a vysiel pozitivny ale mocove stale neg, pripadne duch.
@camil ja som to moja mala tak isto testy slabé no digi mi ukázal +1-2tt no potratila som. No držím ti palce.
@butterfly333 Hej ved viem a mrzi ma to :(
@butterfly333 ale nie teraz ze???
@hennyinnsbruck áno pred dvoma týždňami
@butterfly333 😭😭😭oh nie... To mi je velmi luto, to uz snad neni mozne.... Drzkaj sa😘😟😟
@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne
@butterfly333 Casom bude lepsie,uvidis 😊
Ahojte kočky. Mám takú otázočku. Pekne po poriadku. Cca 5 rokov som bola sledovaná kvôli zmenám na krčku , Po piatich rokoch mi onkológ povedal ze by som mala skúsit otehotniet alebo ist na konizáciu. Tak sme s ( bývalým) išli na kliniku ISCARE, kde nám povedali ze on je v poriadku a ja mam PCO ( o com som dovtedy nevedela. Následne nastal kolobeh , vysetrenia priechodnodti vajíčkovodov, všetko v poriadku. Potom duphaston a clostil a nic sa nepodarilo. Následne sme sa rozhodli ze na IVF nejdeme tak som sa objednala na onko a tam ma po pol roku operovali ( 02/2018) po operácii sme sa s partnerom rozisli. Kontrola po operácii v norme ale este to nebolo v 08/2018 úpne doliečené. Od 11/2018 mám nového partnera s ktorým teda spávame spolu bez ochrany. Poslená menštruácia bola 11.12.2018. Menzes trvá 8 dní a cyklus mávam 32 dňový napriek tomu že v 10 a 11 mesiaci som užívala duphaston. Teraz tá otázočka. Menzes mi mešká 5 dní. Test som si robila na druhý deň a bol negatívny. Bolia ma kríže, podbruško, prsia, zrazu mi smrdí káva, strašne som unavená. Je možné že by som otehotnela? K lekárovi som objednaná až na 29.01.2019. Kedy by som mala test zopakovať? Ďakujem za akúkoľvek radu. 😘
@7iris7 ahoj skús tak o 2dni držím palceky 🤰
@camil ahoj a ja som si spravila test a skocilo mi jedna čiarka

@camil teraz si dole nesprtah radsej. Ak si tehotna, nech si nedas infekcie.
Takto intenzivne testy ako mas ty, som mala ja na 9-10 den po oplodneni.
Takze mozes byt v uplnych začiatkoch