Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@monicka2510 Tak to je skutocne zvlastny pristup. Inak skus niektore z tych velkych poliklinik, procare, medissimo a pod., ti ta vysetria tiez prednostne, len za peniaze.
@monicka2510 im sa to trocha vymklo z ruk.. maju abnormalne vela pacientiek, lekarka je vychyrena.. zial, tiez su len ludia. Kolegynky tam chodia, vraj fakt nestihaju.
odporucam women´s health - Raca
alebo kolegynka sla do Kocha - zobrali ju este v ten den, len tam je tusim 300 eur rocny poplatok - pre tehotne
@engie2 ved toto, ja viem , nemala som s nimi problem doteraz, ale to som tam chodila len na preventivne a teraz ked nieco naozaj potrebujem, tak tolko cakat, to nie je dobre, pretoze potrebujem vediet vysledok...Ďakujem vyskusaam🙂
@bosoriak ved toto kontaktovala som interklinik uvidiime, ale tam je rocny poplatok 119 € tak uvdiiim co mi povedia lebo dovolat je tam sa je nemoznee...
@kudusko ahoj ako sa dnes máš?
@butterfly333 ahoj moja ok drahy ma zapal priedusiek tak dufam ze sa tento tyzden vylieci aby sme mohli keksikovat mne zacinaju za 3 dni plodne dni tak uvidime este mi ma volat doktorka brala mi krv tak uvidime a ty?
@kudusko no môj je na tom horšie už dva týždne ma pricviknutu miechu je na tom zle no ak som zvedavá či z toho niečo bude. Dostal infúzie tak dúfam že sa mu stav zlepší.
@butterfly333 no super tak sa nam dari ☹ dem pridem vecer idem varit papa
Dnes som mala krasny 🙂 na ovu teste. Tak som zvedava, ci sa daco bude u nas diat 😀 inak som ako hodinky 14.dc!
gratulujem vsetkym, co maju poz.testy. a drzim palce, nech to silnie 😉 a ostatnym prajem, nech tiez coskoro maju // 😉
@kudusko aj ja varím a odbieham sem no o chvíľu idem spať lebo idem na nočnú .
@mamulienka30 no ja si myslim, ze uz sa mozes tesit. Zajtra budes mat tehu test pozitivny 😉
@iuno kiez by, nevydržala som a skúsila test aj teraz a úplne bielo :( uvidíme či to zajtra bude lepsie 😔
@butterfly333 stúpajúce Lh na ovu teste by malo vidieť tehotenstvo skôr ako tehotenský test, toľko teória....u mna to zatiaľ nesedí, ráno uvidíme :( som nemala testovať teraz somuplne sklamaná :( A do toho chorá na totálnu :(
@mamulienka30 no to mi hovor, zbytočne som ho robila!! a to som sa nechala ukecat!
@lara1507 zajtra si spravím kvalitnejší test, boh vie čo toto bolo zač, ked ich pribaluju zadarmo k ovu testom...nádej umiera posledná....aj ked teda som dosť ze dosť chorá, asi byt tehotná by ani nebolo dobre
@mamulienka30 choroba môže zahrať síce rolu, ale nemyslím si, že by do veľkej miery. Takže sa nestrachuj z nejakej choroby.. Zajtra ráno si sprav a uvidíš. Skutočne si nemyslím, že by choroba ovplyvnila tehotenstvo, muselo by ísť o niečo veľmi vážne. Ja si myslím, že to ani nevyjde tento mesiac, nakoľko som veľmi chudá a posledné tri mesiace som znova schudla a to mám doma kľud a spokojný krásny život. A štítna žlaza a ostatné krvné testy - zdravá ako buk VRAJ!
@lara1507 - no privelmi chuda asi fakt nie je dobre, ale aj ja som pred prvym tehotenstvom bola dost stihlotka a otehotnela na prvy sup. Dnes je to s kilami uz chlp horsie 😀 Ja som bola chora kazdy jeden zaciatok tehotenstva, ale nemala som vysoku teplotu, teraz sa to uz taha na 39 a to je zle-nedobre. Ach nech uz je o par dni dalej :( Po dnesku na ten test rano nemam ani nejako moc chut 😖
@mamulienka30 no presne tak.... a ten pohľad na tú bielu farbu ako primalex polar .. Sme to dnes pokašľali. Ale hlavu hore, ja som ochorela na začiatku cyklu, hneď dva dni po MS (angína a vysoké horúčky). Ale bude dobre! 🙂 zajtra napíš ako čo.. Ak sa odhodláš.
@mamulienka30 lepsie testovat rano s nezriedenym mocom a po druhe pozri si aka bola citlivost testu. Musis ma 10tkovy lebo 25kovy by ti teraz nic neukazal. Ak aj by bol negative, mozno to chce este chvilu pockat a testovat neskor. 😉
@iuno - na zajtra rano mam nachystany desiatkovy, ak tam nic nebude, tak kaslem na to a pockam na meskanie mrchy... co ma to vobec napadlo takto skoro testovat 😖 Ved vysledok uz aj tak nezmenime ze nie 😀
@mamulienka30 ale vobec si to nevycitaj. Na 10dpo uz niektorym babam ukaze slabu ciarku. A ked mas pozitivne ovu testy pred ms tak co ine ako tehu to moze byt? 😕 pokial neberes nejake lieky co by to mohli ovplyvnit. No ved uvidis 😉 budem drzat palce.
@katkatonkova dakujem, bola som tam a hned ma zobrala, v pon. 1.12 idem na vysetrenie
@butterfly333 pri 10DPO by to malo znamenať tehu
@butterfly333 ahoj volala mi doktorka HP prfil v poriadku a povedala ze to mam nechat na prirodu a nemam to silit ziadnymi hormonmy kedze mam v poriadku vysledky a mam prist az ked si najdem // 🙂
@iuno - okrem liekov na teplotu neberiem nic, tak pochybujem, ze by to ovulacne testy ovplyvnovalo... ved som zvedava, co rano bude, spravim si aj ovu aj tehu test 😀
@snubenci08 - kiez by si mala pravdu s tym ovu testom joj 😵 Mozno mi len hcg pomalsie stupa, boh vie. Alebo sa babo neskoro uhniezdilo.
@monicka2510 NO SUPER...TO SA TESIM....AJ SI NIECO PLATILA?...
@mamulienka30 ako nesedí veď máš krásne //.
@butterfly333 - hej dve ciarky na ovulacnom teste ale tehotensky ani duch 😝 Tak som sklamana no dufala som, ze by tam aspon tienik uz byt mohol ale nic uplne nic :( Hadam zajtra sa uz nieco objavi :(

@bosoriak volala som priamo do ambulancie je to gynlife a aj so sestrickou aj lekarkou som volala, clovek si za to plati a este takto...