icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

lauritka
25. nov 2014

@mamulienka30 hmm, no som zvedava co dalej.-. a hlien nemas nahodou ???

mamulienka30
25. nov 2014

@lauritka hlienu je vela od vcera teda... ale je kremovy, aj ked sa miestami natahuje. Tak som jelen s toho.

mamulienka30
25. nov 2014

Hlavne krcok je uplne tvrdy a zavrety, tak to si neviem predstavit ze by ovu teraz bola 😖 No vravim nevyznam sa sama v sebe, tak asi koncim s pozorovanim, lebo to nikam nevedie, len sa mi hlava z toho toci 😀 Asi je nacase ist zarobit cesto na medovnicky a uzivat si s detmi posledne dni pred adventom...

lara1507
25. nov 2014

@mamulienka30 a ja keďže mi moj drahy kupil vcera test,tak som spravila druhy z balenia ráno.. Čistý ako ľalia!! Takto minuly tyzden som bola u doky mala som 24 mm vajíčko. Takze kolko som asi po ovu? Lebo ja sa tomu nevenujem,tak mozem len na mrchu cakat stvrtok,piatok. A ak ti mam pravdu povedat,podla toho co čítam, tak u teba este pozitívne prekvapenie len pride...co nevidiet😆

mamulienka30
25. nov 2014

@lara1507 - tak 24mm vajicko malo uz byt prasknute 😕 Ved praska pri 22mm a nad 25mm je uz cysta, takze mozno bola akurat ovulka... tak mozes byt este len tyzden po ovulacii, takze jasne, ze su testy biele... este musis aspon 4-5 dni vydrzat. Kiez by prislo pre obe pozitivne prekvapenie ;)

lauritka
25. nov 2014

@mamulienka30 no takze jedine pockat na zaver.. uvidime

janulka999
25. nov 2014

@mamulienka30 aj ja som tak bola.. teploty ukazkove..testy biele 2 dni pred mrchou. a dosla, "nesklamala"..som 2DC. drzim palce aspon nech tebe to vyjde ;)

petra212
25. nov 2014

@janulka999
ale ty si nemala aj pozitívne ovu testy ako má @mamulienka30, či?

babatenko
25. nov 2014

caute, kočky, tak ovulka prebehla, mm bol doma, takže sme to patrične využili 😀 dnes som 15DC. Včera pri vyprážaní šniclí ma napadlo, že ak by som bola teraz tehu, mala by som rovnaký termín pôrodu ako so staršou 😀 Tak už by to mohlo výjsť teda, kurnik 😵

snubenci08
25. nov 2014

@mamulienka30 hoď sem graf

veronikax
25. nov 2014

@mamulienka30 Mas zaujimave plodne dni po plodnych dnoch :DD ako je to mozno .. ze mas tolko dni po sebe plodne ??? 🙂 Asi fakt budes musiet pockat este par dni na tehu test :P aleeee ta natahuje tvoje telo :P a poriadne !! Drzim palce ;)

lenna71
25. nov 2014

@mamulienka30 Ahoj, moja kolegynka mala tiez negativne tehu testy - dokonca 3 tyzdne od meskania MS, isla na gyndu ze ma asi nejaky problem a bum na sone uz bolo dokonca vidno ze je tehu - to bolo v stredu a v pondelok mala uplne biely test....takze stavaju sa aj take pripady.

lara1507
25. nov 2014

@mamulienka30 ja som aj po vysetreniach este z minuleho mesiaca,plus teraz robila znova testy a som vraj zdrava a nic neobvykle sa nedeje! Tak sa spolieham na dokynu, že nic neprehliadla.

lara1507
25. nov 2014

@mamulienka30 budeme sa tesit obidve ☺ mozes sa kľudne so mnou staviť!

janulka999
25. nov 2014

@petra212 nie, ovu testy som si nerobila.

snubenci08
25. nov 2014

@mamulienka30 aj ja som mala krémový pred pozitívnymi testami 🙂 teraz už len občas stopa na intímke.

snubenci08
25. nov 2014

@katkatonkova ahoj a ty ako pokračuješ? @butterfly333 a ty kde si sa podela?

butterfly333
25. nov 2014

@snubenci08 ahoj no ja som v decembrovkach inak baby moje som už vyše 33h hore od včera rána som hore ešte som nespala neviem ako pôjdem dnes na nočnú asi nijako. Dnes mám čierny deň keď sa to serie tak všetko naraz. Na parkovisku sa mi pokazilo auto asi čerpadlo. Tak som ho zamkla a brať prišiel pre mňa. Prídem domu že vytiahnem kľúče od auta a kľúče nikde a kde sú? Ja blba v tom zhodne som ich nechala v zapalovany v aute ktoré je na parkovisku. Tak som sadla na autobus a že idem za mestskými policajtami že čo sa mi stalo a oni že aby mi auto neukradli dajú mi papuču tak mám papuču na aute a neviem čo ďalej náhradný kľúč sa mi pred pár týždňami zlomil a nový že 70e. Ide ma poraziť. A kedy pôjdem spat? Je mi z toho do plaču. ☹

snubenci08
25. nov 2014

@butterfly333 nemôžeš si zobrať voľno? To sa stáva, aj keď je dosť na riť takýto deň blbec. Poteší. Veď ta klepne v práci, nedá sa to nejak vyriešiť aby si zostala doma?

butterfly333
25. nov 2014

@snubenci08 už som to vyriešila mám dovolenku. Veď 34h som hore.

alenka1609
25. nov 2014

No čo ako??? Komu sa podarilo, ja zatial čakám ešte neviem. 😎

mamulienka30
25. nov 2014

@snubenci08 - grafik -

mamulienka30
25. nov 2014

@lenna71 - ved uvidime uz pockam do piatku a uvidim, ci bazalka klesne alebo sa udrzi a ci ma zmysel testovat... ked tak do toho pojdem s babami do decembroviek. Ved sa snazime este tri mesiace, nemoze to asi vyjst hned.

mojezlate
25. nov 2014

@katickaaa Ahoj lepsie je vydrzat ja som mala dostat dnes ale zatial neprisli a tiez som nervozna 🙂 tak neviem hadam sa zadarilo 😉

katkatonkova
25. nov 2014

@snubenci08 @butterfly333 caute bosorenky...takze ja sou uz vo faze cakania...obcas podbrusko zabpli...ale inac nemam take bolesti a ani kozenky jak minuli cyklus....prave sme si s muzikom urobili zabijackove specialitky tak uz len odfukujeme....
a este stale nemeriam...a a ni neviem kedy nedojdte mrchana....tak uvidime....

alby2014
25. nov 2014

AHoj holky, tak ja som nevydrzala do piatku na testovanie testla som dnes a toto an mna kuka z toho testu, som to upla aj do snaziliek, ci ciarka, ci kanalik, tak uvidime. Inak mne nic nie je, aj prsia co ma vzdy bolia od OVU do cyklu teraz NICIVO. Akurat ma matie, ze hlien je vcera a dnes ako na ovu ( preto som si aj robila test), ci nahodou sa mi neposunula ovu a my sme s drahym presexovali tyzden zbytocne. Tak uvidime, skusim test zajtra, ze co tam kukne na mna rano, resp mozno idealne az v stvrtok rano.

snubenci08
25. nov 2014

@butterfly333 pekne, šak čo? Akurát by si im tam zaspávala, tak takto to je lepšie.

snubenci08
25. nov 2014

@mamulienka30 no graf vyzerá veľmi pekne, podľa mňa by si mohla byť tehu.

mamulienka30
25. nov 2014

@snubenci08 - uvidime, citim sa skor na mrchu uz asi dve hodky... mozno ten pozitivny ovu test predsalen bude priznakom mrchy. Uvidime rano, ak bazalka klesne, je to jasne.

snubenci08
25. nov 2014

@alby2014 niečo tam je, ale je to zle odfotené, skús znovu