Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Baby ja vas tu citam neviem od kolkatej strany ako novy cas.Ale pekne citanie.Ja som mala ovu dost neskoro az na 21 den tusim cize minuly stvrtok, malicko som spinila iba raz na toaletnom papiery a nic viac to mi mohla aj prasknut cievka po sexiku.Inac prsia uz nebolia, brucho nic moc sa neozyva, cize som sklamana tento mesiac to asi nevyslo, mam este malu nadej, ale neviem.Mrchu cakam 15, 11. aj ked mozno bude meskat, ale uz som sa neako tento mesiac zmierila a cakam ju.
Caute baby,
tak nakoniec MS prišla... 😔
@snubenci08 nooo, tak to mam potom kazdy mesiac 🙂 lebo stale mam bolesti, cca 4-5 DPO, a potom pred MS cca 4-5 dni. Teplotu si tiez meriam, sice tento mesiac velmi nie, ale predchadzajuce tri mesiace som merala, a podla toho co som nastudovala na internete by to malo byt vsetko ok, aj ovulacia nastava. Len mam taku otazku, ze kedy podla teploty viem ze je ten den kedy dojde k ovulacii, vtedy ked teplota zrazu stupne, ci ako? to som velmi nepochopila
@dasticka deň pred ovu teplota väčšinou dosť klesne, a v deň ovu stúpne, ale nie je to pravidlo. V tomto sa na teploty moc spoliehať nemôžeš. Každá maličkosť ti môže teplotu ovplyvniť. Najlepšie, keby si si zo začiatku sledovala ovu aj nejako ináč. Napr testy a zároveň robiť graf, uvidíš či sa ti zhodujú.
@dasticka hoď sem tie teploty, pozriem ti na to
@katkatonkova @butterfly333 ženy moje, ja som dnes úplne nafúknutá v podbrušku. Občas pocítim malé pichnutie. Dúfam že sa nechystá potvora prísť na návštevu.
@ivietka ďakujem 😉
@nanervy_2 no my len zaciname, prave mam dni tak uvidime, ale nechcem pit, pre istotu. Okrem toho to bude dost na prd, musim robit od zaciatku ovutest lebo beriem utrogestan a ak ho zoberiem priskoro, zabrani to ovulacii, cize ovu test a po ovu zacnem s utrogestanom a potom teh.test a ak bude neg.vysadim utrogestan a pride ms. A tak to musim robit kazdy mesiac tak moc dufam, ze ma to nebude stresovat... 😒 no a od ovu nechcem pre istotu nic pit... co bude dost tazke ale dako to uz zatajim. 😀 Tvoj detox znie dobre 😀 kradnem a pisem na zoznam vyhovoriek 😀 moj drahy mi dnes povedal, ze by chcel dietatko uz zajtra a ze si nic krajsie nevie predtavit, oh moje zlaticko, tak dobre sa to pocuva 🙂
čaute baby, mám už plodné dni, ovu mam v sobotu mať, tak snáď sa zadarí 😊😊😊😊
@butterfly333 ahoj ako dnes? Ja 37. Už sa bojím každé ráno vstávať :-/
@snubenci08 ahoj moja no ja dnes som o voľačo stúpla zo včera 37,10 a dnes 37,20 tak super nech nám to vydrží.
@mata1512 aj bud v nedeľu alebo v pondelok no dúfam verím že nepríde. Dnes zasa teplotka stúpla zo včerajšieho 37,10 a dnes 37,20. 🙂
@butterfly333 neskúsiš testnúť? Ty už máš dnes 12DPO nie?
@snubenci08 áno mám no test si radšej nechám buď na zajtra či nedeľu vieš bojím sa. Presne takto pred rokom som myslela že som tehu už mi meškala niekoľko týždňov a potom // no po dvoch týždňoch som bola na sono a tam prázdny vak či čo tu nejaka anemola či ako sa to volá. Tak veľké sklamanie. No verím že to teraz dopadne dobre .
@butterfly333 to chápem. Ja som akurát pozerala na stránke fertility galériu testov, čo tam pridali ženy, môžeš si tam nastaviť v koľkom DPO chceš zobraziť testy a sú tam už naozaj pekné aj v 9 DPO.
@snubenci08 a to na akej stranke kde sa to dá pozrieť? Ty budeš kedy testovať?
@butterfly333 super. Len nech sa drziiiii 😉
@butterfly333 je to stránka fertilityfriend.com. Na boku je galéria, tam si klikneš na test results /photos, potom na positive pregnancy tests a potom si dole nastav Day past ovulation, equal to a odpíšeš koľko DPO si chceš pozrieť. Chcela som ti dať link, ale nechce sa mi to sem pridať
@butterfly333 ja skúsim asi v sobotu
@snubenci08 skúsim neskôr pozrieť na tablete. A čo inak máš nejaké príznaky?
@butterfly333 vôbec nič, akurát včera to pobolievanie v podbrušku ešte aj večer, no dnes zatiaľ nič. Ešte som sa pomýlili v teplote. Mala som dnes 37,1. Hore v príspevku som uviedla 37, tak sa opravujem 😀 a čo ty...nejaké príznaky???
@snubenci08 ani nie len to podbruško trocha cítim ako pred ms. No to má už pár dní tak bolí. No keď ich mám dostať tak to bolí v deň ms no a teraz to cítim od pondelka aj to ťahanie na pravej strane v pondelok no neviem dúfam že sa zadarilo a včera v robote ma strašne bolel žalúdok ale strašne ako keby som dva dni nejedla a to som hodinu dozadu jedla na prestávke. Muž vravel že to je kyselina a nevyšla úplne hore ale ostala v žalúdku. No minuli týždeň ma pálila zaha týždeň. No už nechce vieme na čom sme.
@snubenci08 vieš čo si pamätám tak ani pri malej som nemala žiadne príznaky lebo sme ju neplanovali totiž v sobotu už je to dávno no v sobotu som sa vydavala a prípravy na svadbu a to všetko aj som popoijala na svadbe a nič vtedy som vôbec netušila že by som mohla byť tehu a v nedeľu po svadbe sme boli svokre zaniest kvety na hrob a ako sme išli odtiaľ zostalo mi zle zatocila sa mi hlava tak som kúpila test a // .

U mna tento mesiac bieda :( snad je tam nieco vidiet...