icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
17. nov 2014

@dasticka ja som sa sledovala testami aj teplotou a viem že to všetko funguje. Ovu testy sa nesmia robiť z ranného moču

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 robitussin? Veď to je na hrdlo ja mám na mysli iný hlien 🙂 A aký gel?

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - ja pracujem z domu takze to je vyhoda, ze este mozem byt doma s malym. Veru neda sa mat vsetko, my sme museli robit vela kompromisov, kym sme si tu mohli dovolit postavat dom.... ale tak uz sme tu doma.. a deti tiez.

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - rozpusta a zrieduje hlieny robitussin - teda aj tam dolu, skus si pohladat anglicky hovoriace fora o plodnosti, je tam toho popisaneho vela. A gel mame pre seed.

snubenci08
17. nov 2014

@mamulienka30 ok chápem

dasticka
17. nov 2014

@snubenci08 nesmú sa robiť z ranného moču? či ako?

snubenci08
17. nov 2014

@dasticka nie nesmú. Ty si robila z ranného?

mamulienka30
17. nov 2014

@dasticka - nie mali by sa robit okolo druhej idealne a ked silneju a chces robit dva denne, tak okolo druhej a deviatej. Z ranneho ti to moze vyjst falosne pozitivne alebo falosne negativne, lebo vrchol lh je okolo druhej hodiny.

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 veď to je hlavné domou. Ja bývam u našich no žiadna sláva. Syna mám z prvého manželstva ma 14r a máme ho v striedavej starostlivosť od piatku do piatku a keď je on u otca dcéra vonku muž v práci je mi smutno chýba mi niečo chcem sa starať o dieťa chcem ešte jedno skrátka mi chýba.

butterfly333
17. nov 2014

@dasticka nie najskôr od 10h ale nie z ranného moču.

dasticka
17. nov 2014

@snubenci08@mamulienka30 no ja som stále robila iba z ranného moču, sa mi zdá že to aj píšu na tom teste, že testovať, ráno, lebo hladila lh je najvyššia......tak už som z toho zmätená trochu, ale zase o niečo múdrejšia 😀

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - jasne ja si tiez vravim, ze je to takto idealne a mam cas aj na dalsie, maly ma o par mesiacov uz dva roky a pojde tiez do skolky, tak mi bude treba nejaku inu mini osobku na mojkanie doma urobit 😀 Ja mam akurat na navsteve svokru este cely dalsi tyzden, staci mi to bohate 😀

mamulienka30
17. nov 2014

@dasticka - z ranneho len ak mas clearblue digital dual ovulacne testy, inak fakt vzdy poobede ;)

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 tak to som nevedela ty si to skúšala tento mesiac cyklus? Dúfam že to pomôže.

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - ano a pomaha a ucinok je do par hodin, takze staci ak mas pozitivny ovulacny test a potom odvtedy kazde 4h lyzicku robitussinu.. Ja som to este poistila gelom, tak sa to smykalo ze strach 😀 Ale hadam to aspon splnilo ucinok, o par dni sa ukaze 😀

snubenci08
17. nov 2014

@dasticka presne ako hovorí @mamulienka30 každý deň približne rovnakú hodinu, 2 hodiny pred testovaním obmedziť tekutiny, ty si si robila z ranného. Takže buď bol falošne pozitívny, alebo si mala ovu deň predtým, lepšie povedané večer predtým. Keď vidíš že sa čiarka začína viac sfarbovať, je lepšie spraviť 2 testy denne, ok okolo tej 2 a potom po 8 večer. Aby si ovu zachytila, keďže trvá len chvíľku

pheobe007
17. nov 2014

@zuzka337 držím palec, my sa snažíme dva roky.... teraz mi dva dni meškala mrcha, aj keď test som si hneď nerobila, aby som zas nebola sklamaná....zas prišla... inak už fakt neviem, niekto otehotnie na prvý šup, niekto otehotnie a ani nechce, alebo sa potom ani o deti nestará a my čo chceme nič 😠 😠 😠

koka231
17. nov 2014

@snubenci08 ahoj no testovala som ale je tam len jedna ciarka ☹ tak cakam na mrchu ☹

katkatonkova
17. nov 2014

@butterfly333 ahoj zlatko....tak sa mi dneska o tebe snivalo....ze ako si dopadla.....no nevadi...ideme skusat dalej....a detom uvar nejake bolonske spagetky...ja ich milujeeem...potom dojdem...hihhiiiii 😀 😀 😀

dasticka
17. nov 2014

@snubenci08 diky za rady @mamulienka30. Dalsi cyklus budem skusat aj takto, a este budem mat "potvrdenie" aj od dr, lebo mam ist na folikulometriu, ak tento cyklus nic

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 a ten gel to v lekárni kúpim že ako sa volá?

butterfly333
17. nov 2014

@katkatonkova ahoj srdiečko no a čo sa ti snívalo niečo pekné? 😉 No vidíš tak som dopadla aj ja no čo už ideme ďalej dúfam že sa zadari. A ty ako sa mi máš?

mikema
17. nov 2014

@snubenci08
@mamulienka30 Babulky aj ja som v Rakusku 😉 Vo Viedni.

patricia128
17. nov 2014

@mata1512 áno už mešká MS 8 dní, testovala som tento týždeň

mikema
17. nov 2014

@snubenci08 Dobre vediet, ja som si tiez myslela, ze ovu sa tiez robia z ranneho, ale ja mam clearblue digital, ak som to asi tam vycitala... I ked este som si nerobila, zatial nahodujem 😀

patricia128
17. nov 2014

@koka231 koľko ti MS mešká?

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - ja som si ho objednala z netu 😅 Mi to bolo blbe v lekarni pytat, ale mozno maju, okrem pre seed este existuje conceive plus gel, ale pre seed som citala ma lepsie recenzie.

elinka112
17. nov 2014

@mamulienka30 ahoj moja..ako si na tom? Ja uz mam take nutkanie testovat ze az :D

mamulienka30
17. nov 2014

@elinka112 - nutkanie ano - ale nic by tam nebolo, ja som len 3 dpo 😀 Aspon do nedele musim vydrzat 😀 Kuk graf 🙂

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 aha no ja pošlem muža 🙂