icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

veja28
17. nov 2018

@scales v mojich nastaveniach som si nadtavila tehotenstvo zadala predpokladany termin porodu a same ma to tam hodilo...

veja28
17. nov 2018

Spodny je dnesny 😂😍

voskovka
17. nov 2018

Bre rano snazilky....poslusne hlasim 1DC.od pondelka zacinam s clostilom.takze dufam ze pod stromcek bude darcek 🌲❤👶

veja28
17. nov 2018

@voskovka drzim velmo velmo palce aby to na vianoce vyslo

scales
autor
17. nov 2018

@veja28 ta je krasna 🙂 my sme na chate s rodinou a maly este spi, tak rozmyslam strategiu, ako ist testovat :D

xixiximyxi
17. nov 2018

@voskovka ja som dnes 3 DC . 😍 uvidis tento cykel to dame a na vianoce budu 2//aj na nasich testoch. Aspon nie som sama kto zacina odznova. Mas uz niejake deticky?? Ja mam synceka 1a 1mesiac a chceli by sme surodenca no zatial nic.... tento cyklus idem zacat uzivat vitex a vcelju matersku kasicku. uzivas nieco??

nini1010
17. nov 2018

@voskovka Preco si neurobis opat test?

veja28
17. nov 2018

@scales dakujem 😊😊 treba zdrhnut a zavriet sa na wc 😂aj ked to na chate urcite nie je bohvie co sa tak vytratit 😂 ja uz sa neviem dockat pondelku 😊

scales
autor
17. nov 2018

@veja28 tak ja dnes takto... najlepsie na tom je, ze svagrina zacala pozerat dovolenky na leto a uz mame jeden dom rezervovany a dnes sa mame vyjadrit :D no keby vedeli, ze ked sa budu rochnit na plazi, tak ja budem rodit :D

voskovka
17. nov 2018

@nini1010 a na co ked som dostala menzes?

veja28
17. nov 2018

@scales parada krasne 😊😊😊 haha ty si budes uzivat ties dovolenku ale matersku 😂😍😍

nini1010
17. nov 2018

@voskovka jaj aha,prepac,zle som to pochopila.Drzim palce nech to vyjde pod stromcek 🙂

nini1010
17. nov 2018

@scales Prepac este raz ty si ktory dc?

scales
autor
17. nov 2018

@nini1010 ja 29 dnes a ty?

nini1010
17. nov 2018

Ja 17 dpo takto,alebo inak 31 ak by som to ratala od datumu poslednej ms.este posledny krat v pondelok skontrolujem intenzitu ci tmavne a koncim s testami,potom sa uz len modlit 🙏

voskovka
17. nov 2018

@xixiximyxi my pracujeme na 4tom.😁😁😁teda ja mam tri,chlap jedno svoje a chceme spolocne.v septembri sme on prisli v 7tt tak hadam sa to nejak podari.zistili mi problemy so stitnou zlazou a kopec ineho tak uvidime.teraz ten clostil idem papat lebo mam este aj PCO.a pregnyl v chladnicke a na 13-14DC idem na folikulometriu.tak verim ze sa to podari.s tretim dietatkom dcerkou som tiez za takejto pomoci otehu.inak som mala anovulacne cykly

xixiximyxi
17. nov 2018

@voskovka ojjj cipana krasne😀tolko deticiek. No ja man dlhe cylky no och mavam podla testy aj teploty. Tak uvidime

voskovka
17. nov 2018

@xixiximyxi mame dvojposchodovy dom kazde dieta svoju izbu cize ci uz o jedno navyse ci menej to je uplne jedno.A ja som vzdy chcela velku rodinu.nas bolo 5 surodencov a ked sme sa vzdy stretli to bolo super....tak aspon sa nenudime...❤😁

enya20
17. nov 2018

@voskovka snad budeme dve a uz pre vianocami nedostaneme 🙂

enya20
17. nov 2018

@xixiximyxi ja som dnes 3DC tak sme na tom asi rovnako 🙂

voskovka
17. nov 2018

@enya20 tak to by bolo super.... ❤ budu vzrusujuce dni pred sviatkami ..tfuj tfuj aby vsetky mali // ciarky

xixiximyxi
17. nov 2018

@enya20 som som tiez 3 😀 . Ked budem koncit ms tak idem zacat ovu testy kedze posledny x som mala ovu az 35 den.

xixiximyxi
17. nov 2018

@voskovka bodaj by tak bolo . 😀

enya20
17. nov 2018

@xixiximyxi ja tiez idem robit ovu testy...ale asi od 10dc... Minuly cyklus som mala 25 dnovy a ovu na 12 den...predpokladam ze aj tento taky bude...stale sa mi to tak strieda...2x 25 dnovy a tak 28 dnovy a zas...

xixiximyxi
19. nov 2018

@enya20 jeej tak to mas super mne sa od augusta cyklus pohybuje od 43 do 48 , co by som dala ya 25

enya20
19. nov 2018

@xixiximyxi No tak to je veru dlhy cyklus...ja uz aj dva krat vystriedam 😀 ale zas ber to z tej lepsej stranky.. Nekrvacas tolko, nestracas tolko zeleza... Ja mam zas s tymto problem...uz mi bola robena tranzfuzia... Vsetko zle je na nieco dobre ako sa vravi 🙂

xixiximyxi
21. nov 2018

@enya20 tak zacala som uz z och testami al zatial nic 😀som zvedava kedy bude ovulka a 3.12 idem tu k lekarovi tak hadam ovulujem a som zvedava co povie potom na slovensku moj gynekolog . Dufam ze så man zadari a pod stromcekom budu 2 ciarky 😀

voskovka
21. nov 2018

@xixiximyxi ja idem v stredu o tyzden na folikulometriu...som zvedava ci bude vajko s clostilom

xixiximyxi
21. nov 2018

@voskovka hadam bude som zvedava ja si idem rano pre vitex konecne mi prisla aj materska kasicka tak som zvedava

enya20
21. nov 2018

@xixiximyxi
@voskovka fiha vy ti beriete nejak vazne 😀 ja len femibion beriem mesiac...nic ine...tak snad sa budeme vsetky tri tesim na tie dve ciarocky 🙂 ja si este ovu ani nerobim...dnes 7dc...este skoro...len ma dost predvcerom aj vcera bolel pravy vajecnik...dost divne ze pri konciacej ms...tak som zvedava na tu ovu a ci sa vobec trafime 😀