icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

dadulik6
30. okt 2018

@lucita2707 ano je tenka asi kanalik vyskusaj iny test alebo skus o dva dni

veja28
30. okt 2018

@dadulik6 dakujem

dadulik6
30. okt 2018

@veja28 nieje zaco 😉

lucita2707
30. okt 2018

@dadulik6 oki dakujem. Tak skusim za dva dni zas

scales
autor
30. okt 2018

@lucita2707 zvlastny vysledok, skus inu znacku. Co je to za test?

vierakuli
31. okt 2018

Ahoj, ja som mala MS 4. oktobra ale cykly mavam 43 dnove.. podla tabulky by som mala mat ovu 2. novembra tak som zvedava... este kojim a je to moj prvy cyklus takze to moze byt rozhadzane 🙂

xixiximyxi
1. nov 2018

@scales dnesny ovu test. 35 den cyklu a rano Bt 36.37.... uz len pockat na mm hadam så treafime

vmichaelav
Autor odpoveď zmazal
vierakuli
1. nov 2018

@vmichaelav ano je to tam gratulujem.. kolky dpo si? 🙂

scales
autor
1. nov 2018

@vmichaelav ja tam vidim a vyskocila po zaschnuti? Kolky dpo si?

scales
autor
1. nov 2018

Baby ja mam dnes asi ovulku, pichne ma v podbrusku jed si sadnem na stolicku :D som zvedava, ci zajtra rano bude teplota hore...

vmichaelav
Autor odpoveď zmazal
vmichaelav
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
1. nov 2018

@vmichaelav zajtra rano skusis znova test?

scales
autor
1. nov 2018

vyzera to nadejne, ale ja som mala minuly mesiac takuto ciarku v den ocakavanej ms a potom mi aj 5 dni meskala ms a nic z toho... asi sa to neudrzalo 😞 tak sa snazime druhy mesiac ... mne uz po tomto teste ciarka na druhy den nesilnela, ale stracala si... cize podla mna si stale len na 50% v tom... treba skusit zajtra, ci bude silnejsia... @vmichaelav

vmichaelav
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
1. nov 2018

@vmichaelav si ho odloz 🙂 ja by som to nevydrzala cakat do soboty... minuly mesiac som bola schopna urobit si 3 testy v 1 den... takto mi neharasilo ani ked som prve cakala :D

vmichaelav
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
1. nov 2018

@vmichaelav tak ti zelam pevnu volu a napis prosim, nech to uz dopadne akokolvek. Silno drzim palce 🙂

vierakuli
1. nov 2018

Ja mam dnes pozitivny ovu test ale uz som ho tento cyklus mala pozitivny viac krat takze moc tomu neverim 😏

veja28
1. nov 2018

@scales podla apky nam vychadza ovu na ten isty den 😂 nuz uvidim co bude podla bt u mna..

scales
autor
2. nov 2018

@vierakuli a tehotensky si neskusala? Lebo ovu test je pozitivny vraj aj na zaciatku tehu...

scales
autor
2. nov 2018

@veja28 tak ja dnes s teplotou takto, tak neviem, ci mam ten vcerajsok brat ako ovulku... vcera rano sme mali tutu-mutu a neviem, ci aj dnes mozme, alebo radsej az zajtra??? :(

veja28
2. nov 2018

@scales ja to mam takto tak som zvedava na teploty najblisie dni no apka ukazuje ze 4teho mohlo by to tak byt aj realne 😊 by som sa nenahnevala.. ja by som tutu mutu aj dnes aj zajtra... ja uz odratavam hodiny do zajtrajsieho vecera kedy mi drahy pride domov 😂

scales
autor
2. nov 2018

@veja28 jejda tak ja mam riadne vykyvy teplot oproti tebe 😀 tak ja mavam ovulku asi na 13 DC...

veja28
2. nov 2018

@scales ja som velmo zvedava ako to bude u mna pokracovat a som zvedava ci mi teplota aj stupne vyssie 😂 bezne meriam. okolo 5:40rano 😂😂 no som veelmo zvedava na vikendove hodnoty. mne pridu tie teploty volake nizke moje

xixiximyxi
2. nov 2018

@scales ja som pri 36 .85 mala pozitivny tehu test ... A niejaku podobnu teplotu cele tehotenstvo... vyskusaj testnut 😀verim ze bude pozitivny

voskovka
2. nov 2018

Aj ja sa pridavam k vam.vcera takyto test ovulacny nakolko mi povedala v pondelok lekarka ze bude cyklus bez ovulacie.nasadila mi duphaston ,na novembrovy cyklus mam uz doma clostil a pregnyl v chladnicke a na 14dc idem na folikulometriu.

voskovka
2. nov 2018

Tak to vyzera ze pri tych bolestiach ze ovu nakoniec bola

scales
autor
2. nov 2018

@xixiximyxi minuly mesiac som mala do ms az 37,2 takze podla mna pojde hore este