Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@dadulik6 oki dakujem. Tak skusim za dva dni zas
@lucita2707 zvlastny vysledok, skus inu znacku. Co je to za test?
Ahoj, ja som mala MS 4. oktobra ale cykly mavam 43 dnove.. podla tabulky by som mala mat ovu 2. novembra tak som zvedava... este kojim a je to moj prvy cyklus takze to moze byt rozhadzane 🙂
@scales dnesny ovu test. 35 den cyklu a rano Bt 36.37.... uz len pockat na mm hadam så treafime
@vmichaelav ano je to tam gratulujem.. kolky dpo si? 🙂
@vmichaelav ja tam vidim a vyskocila po zaschnuti? Kolky dpo si?
@vmichaelav zajtra rano skusis znova test?
vyzera to nadejne, ale ja som mala minuly mesiac takuto ciarku v den ocakavanej ms a potom mi aj 5 dni meskala ms a nic z toho... asi sa to neudrzalo 😞 tak sa snazime druhy mesiac ... mne uz po tomto teste ciarka na druhy den nesilnela, ale stracala si... cize podla mna si stale len na 50% v tom... treba skusit zajtra, ci bude silnejsia... @vmichaelav
@vmichaelav si ho odloz 🙂 ja by som to nevydrzala cakat do soboty... minuly mesiac som bola schopna urobit si 3 testy v 1 den... takto mi neharasilo ani ked som prve cakala :D
@vmichaelav tak ti zelam pevnu volu a napis prosim, nech to uz dopadne akokolvek. Silno drzim palce 🙂
@scales ja som pri 36 .85 mala pozitivny tehu test ... A niejaku podobnu teplotu cele tehotenstvo... vyskusaj testnut 😀verim ze bude pozitivny
Aj ja sa pridavam k vam.vcera takyto test ovulacny nakolko mi povedala v pondelok lekarka ze bude cyklus bez ovulacie.nasadila mi duphaston ,na novembrovy cyklus mam uz doma clostil a pregnyl v chladnicke a na 14dc idem na folikulometriu.
@xixiximyxi minuly mesiac som mala do ms az 37,2 takze podla mna pojde hore este

@lucita2707 ano je tenka asi kanalik vyskusaj iny test alebo skus o dva dni