Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
Ahoj, ja som mala MS 4. oktobra ale cykly mavam 43 dnove.. podla tabulky by som mala mat ovu 2. novembra tak som zvedava... este kojim a je to moj prvy cyklus takze to moze byt rozhadzane 🙂
@scales dnesny ovu test. 35 den cyklu a rano Bt 36.37.... uz len pockat na mm hadam så treafime
vyzera to nadejne, ale ja som mala minuly mesiac takuto ciarku v den ocakavanej ms a potom mi aj 5 dni meskala ms a nic z toho... asi sa to neudrzalo 😞 tak sa snazime druhy mesiac ... mne uz po tomto teste ciarka na druhy den nesilnela, ale stracala si... cize podla mna si stale len na 50% v tom... treba skusit zajtra, ci bude silnejsia... @vmichaelav
@vmichaelav si ho odloz 🙂 ja by som to nevydrzala cakat do soboty... minuly mesiac som bola schopna urobit si 3 testy v 1 den... takto mi neharasilo ani ked som prve cakala :D
@vmichaelav tak ti zelam pevnu volu a napis prosim, nech to uz dopadne akokolvek. Silno drzim palce 🙂
@scales ja som pri 36 .85 mala pozitivny tehu test ... A niejaku podobnu teplotu cele tehotenstvo... vyskusaj testnut 😀verim ze bude pozitivny
Aj ja sa pridavam k vam.vcera takyto test ovulacny nakolko mi povedala v pondelok lekarka ze bude cyklus bez ovulacie.nasadila mi duphaston ,na novembrovy cyklus mam uz doma clostil a pregnyl v chladnicke a na 14dc idem na folikulometriu.
@xixiximyxi minuly mesiac som mala do ms az 37,2 takze podla mna pojde hore este

@lucita2707 ano je tenka asi kanalik vyskusaj iny test alebo skus o dva dni