Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@snazilka1004 ja tiez verim,ze sa to uz musi podarit tento rok.A kazda z nas bude postupne odchadzat so skupiny do tehu skupiniek 😘
@susinka2901 moja...vsetko dobre do Noveho roku....a hlavne dve ciarocky o chvilku 😘
Ahojte baby,tak sa pripajam ku vam a verim ze tento rok bude tym spravnym rokom ze kazda z nas bude mas svoj uzlik stastia pri sebe. Ja som momentalne po MA a kyretazi. Aj ked je to velmi cerstve ale dnes som vstala tak ze tak to malo byt musim ist dalej lebo mi to davalo velmi zabrat. Popijam si alchemikovy caj a femibion a uz len pockat a verit 🙂
@z1984 hlavu hore, nic nie je stratene, ja som to tazko psychicky znasala, je to pre mna dlhy cas, ale uz sa snazim zamerat na nieco ine, nemysliet na to, len sa dalej snazime skoro pocas celeho mesiaca a ukaze cas. Pila som na zaciatku cyklu alchemilku, uzivam femibion od posledneho cyklu a muzovi som nasadila zinok, tak uvidime.
@mimiqa aj tebe stastnynovy novy rok a podobne prajem co najskor // na teste. 😘😉 O tyzden ma caka ta laparka,snad nic zle nenajdu a mozme pokracovat dalej 😉
@miskak33 ahoj vitam ta medzi nami. Drzim palce aby co najskor si sa dostala z toho MA a aby sa babo podarilo 😉😘✊...ako dlho sa uz snazite? 😉
Babyy ja by som mala 5.1. Dostat MS ..duufam ze nepride ❤️
Dufam,ze tento rok sa nam vsetkym podari otehotniet..silno,silno drzim palceky😊
@susinka2901 dakujem pekne. Vies co pred MA sme sa snazili mozno rok a nieco tazko mali sme aj prestavky lebo boli statnice a to dufamie ze oni nepridu a prisli a zas smutok...a teraz cakame po MA kedy pridu a zacneme snazit s manzelom..lebo ani neviem ci skor je dobry napad ale cakat 3-6 mesiace nechcem...
Ja som na novy rok dostala kramy.... snazime sa cca rok a pol az dva s prestavkami a som uz viac menej odhodlana ist do Brna zacat zistovat...
Je tu niekto komu pomohlo meranie bazalnej? Ja podla vytoku a chuti viem kedy ovulujem a priznavam nechce sa mi meravat teplota... aj ked mam na to kupenu drahu masinku lezi v policke 😂 a ked mame sex kazdy druhy den medzi cca 7mym a 21tym mali by sme to triafat ci?
@juliet86
Ahoj .. a tvoj gynek. nerobil vyšetrenia ??
Ak ste obidvaja v poriadku šanca je vysoka že sa zadari 🤗 ..
My tiež pomaly už rok sa snažime a stale nič .. ja mam 29cyklus a ovulku už mam 10den .. co som si myslela že 15ty 🤣 az na folikumetri mi doky povedal že ovulka je 10 den .. a vitaminy uzivate ??
@linsss ahoj drzim palce aby mrcha neprisla ✊💙😘
@miminkaaa3 ahoj podobne tiez drzim palceky ✊💙😘
@miskak33 hej no kazdy mesiac je vzacny. Poznam to. My sme mali pauzu 2 mesiace kvoli infekcii. Tento cyklus sme skusali,ale nezadarilo sa,mrcha prisla znova. Teraz znova budeme mat mesiac pauzu,caka ma laparka s potom snad uz budeme moct skusat dalej. Ked sme zacinali nemyslela som si,ze budeme mat nejaky problem. Manzel ma spermiogram ok,ja mam tiez vsetko ok. Tak musim st na tu laparku ci nahodou nieco nenajdu. Myslela som,ze do 30tky stihneme prve babo. A 30tka je uz za dvermi (29.1) a nam sa nedari. Je to tazke niekedy a uz ma nebavi vsetkym vysvetlovat dookola,ze sa nesustredim az tak na to babo ako si vsetci myslia. Vzdy sa snazim si najst nieco cim sa zamestnam mysel. Ja by som na tvojom mieste asi tiez uz nevydrzla cakat a snazila sa co najskor pokracovat,teda ak by som sa citila ok. Citis sa pripravena pokracovat,myslim po kyrete? Kazdopadne drzim palce.
@juliet86 ahoj tiez by ma zaujimalo co tvoj gynekolog? Lebo ja som napriklad riesila po roku so svojou gynekologickou toto. Urobila vsetky potrebne kroky. Manzel ma ok spermiogram,ja mam ok hormonalny profil,aj cyklu,ovulka prebieha. No zatial nam to nevyslo. Takze 9.1 idem na laparoskopiu. Mozno tam uz na nieco pridu,preco sa nam nedari. Ja som bazalnu merala 2 mesiace a ovulka vychadzala presne ako som si aj ja myslela. Potom som s tym tiez sekla. Mam pravidelny cyklus takze nejak som to nepovazovala za nutnost.😉
@susinka2901 no jasne tie pauzicky. Drzim prsty aby laparka dopadla dobre. Podari sa určite. Jasne ja ti verím ze sa snazis sustredit na vsetko ine poznam to velmi dobre aj ked mna sem tam prepadne total depka. Mame pomaly 2 rocne krsniatko takze staci ze len darcek kupim a nadychnem zhlboka 🙂. Tak ja mam este trosku dalej od 30 ale manzel ma 36 rokov. Vies tazko toto vysvetlovanie vsetkým ja to neznasam..teraz pocuvam neboj sa si mlada podari sa vam babatko to je uplne ako ...🙂..Vieš co popravde som necakala som ani ze to zvladnem takto rozdýchat a odosobnit sa aj ked to boli vo vnutri a navzdy bude lebo to bolo to vytuzene vymodlene vyprosikane...a ako manzel povedal nic nam už pod stromcekom nechýba len drobec. Popravde cakam len na kontrolu ze povedia ze je vsetko ok a som odhodlana skusat 🙂
@miskak33 to je dolezite hlavne nech je vsetko ok a urcite nevahaj a pokracujte. Ja by som reagovala podobne na tvojom mieste. To je dobre pokial sa netrapis velmi. Urcite by i to neprospelio. Dolezite je mat pri sebe aj muza ktory ti je oporou.Presne ako pises,vsetci ti povedia,ze si mlada a podobne reci. Nie je to jednoduche. Ja tiez inak budem za chvilku krstnou maminou. Sestre sa ma narodit mimco v aprili.
Nahodou som tu zablúdila.Viem ake ťažké je vidieť dve čiarky na tehu teste tiež som si tym prešla ale teraz v posteli spia krasny zdravy chlapci ☺Chodila som tiež po rôznych vyšetreniach kde mne zistili endometriozu zistili to laparoskopiou manžel bol o.k Ale dostala som sa ku spravnej osôbke ktora mi poradila aby som uživala femibion a vitamin E sučastne a manžel zinok +jesť surovú cibulu(ževraj je dobrá na kvalitu spermii)neviem či je to pravda ale podarilo sa nam to...Tak skuste i tieto finti..A každej jednej prajem nech je ten rok 2018 uspešný s uzličkom v náručí!!!!

@silvuska47 ahoj Silvi dakujeme velmi pekne za mile slova. 😘💙No mna caka teraz ta laparoskopia o tyzden. Tak som zvedava. Uz sme tiez vyskusali vselico a zatail sa nedari. Ja mam otocenu aj maternicu. No verim,ze po laparke sa to uz podari 😉
@susinka2901 pošlem ti ip 😉
@susinka2901 nemozem sa trapit. Komu by som s tym pomohla? Nikomu nehovorim ze ked som sama ze mi aj slza nevyjde ale to je asi normalne vieme ze hore mame nasho anjelika a bude dawat na nas pozor 🙂..ano manzel je pevny zaklad. Tak to je super budes mat malicky uzlik a coskoro sa aj vam podari..ani sa nenazdame a zachvilku sme v skupine mesiaca porodu 🙂).
Takze tento mesiac zase nic uz len cakam kedy pridem ms ...baby kde beriete silu stale bojovat 😢
@sevcikovaanna kde to ani sama neviem :( drzim.prsteky ❤
@susinka2901 ďaakujem ...uz tri dni ma.picha v podbrusku tak neviem co to znamena ale dufam, ze len to najlepsie ...
@zloba666 ahojki. Super ze ste obaja v poriadku. Moja gynekologicka mi okrem klasickych preventivok nerobi nic. Robi totiz v ramci repro centra tak mi povedala ze ak to chcem riesit nech iddm ku kolegom a mne tam uz od pohladu nie su sympaticki a vela zien dava zle referencie na to repro centrum. Tak som to neriesila. Jem iba kyselinu listovu uz 2 roky 😂 ty? Inac ja tiez myslim ze ovu mam skor okolo 12teho dna co by mala byt vyhoda lebo je dlgsia lutealna faza na uchytenie... hm... a ako casto sa snazite ked sa snazite?
@susinka2901
A ako casto sa snazite ktore dni? Ake moznosti sa daju odhalit na laparke? Hej aj mne to pride zvlastne ked to nejde...
Baby na mna ten Nový rok doľahol nejako ťažko 😕 všetko v poriadku a predsa sa nedarí stále. Manžel bude teraz chodiť do prace cez moju ovuláciu, tak to vidím všetko nejako čierno 😒
@juliet86
Hmm no az tak v poriadku nie sme .. teda priatel mal zly spermiogram .. ale bol na pol roka prec tak pocas mesiacov uzival bluefertil a ja mam pinkfertil tak uvidime či sa zadari 🤗😄 .. mne doky odporučal snažiť sa každy druhy den 😉 .. tak držim palce aby nam to vyšlo 😊 .. snazime sa rok 🙄 aj s pol ročnou prestavkou hehe
@tyty64 neboj sa nemusite byt spolu len cez ovulaciu... Ja som otehotnela s malym dva dni po menstruacii... Musis mysliet pozitivne, aj ked viem ze lahsie sa hovori ako robi... Mas tu nas, vsetky sme na jednej lodi... Zvladnes to neboj 🙂

@susinka2901 presne tak tok 2018 bude našim rokom 😉 verím že do ďalšieho roka 2019 už budeme všetky vstupovať s babetkom na rukách alebo v brušku 😊😊😊