Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@olafienko kratky protokol ti zatial viem vysvetlit,len tak,ze zacina sa od 2DC. Zvysne informacie ti poskytnem ked tam pojdem pre ten protokol. Je to nieco take ako zoznam kde je podrobne napisane co vsetko mas robit a kedy si pichat injekcie.😉
@susinka2901 daj mi vedieť ako pokračuješ 🙂 teším sa 😍👌
@tinni
@nataliaen11
@mischel123
Na teste nič nevidím..takže beriem ho ako negatívny...🤣( Duchov hľadať už nebudem 😂)zajtra čakám na ms, odsledujeme to vsetko od začiatku s dr a pak nato pôjdeme asi s Clostylom..✊😅
@avy ja som skusala aj vcera vecer aj dnes rano a chvalabohu ciarka tam stale je :D silnejsia velmi ani nie..ale je tam :D joj tak drzim prsty snad len zly test si kupila..a ms nedojde..ja som si tiez z lekarne clostyl vybrala a snad mi ho nebude treba uz..inak mne kamoska odporucila fytosoju na dozrievanie vajicok ..a asi ta mi pomohla..je to vyzivovy doplnok kupis to v lekarni..
@nataliaen11 ja to beriem tak,že všetko je ako má byť..ale si zlatá . Tebe držím silno palce ✊ 💪❣️ a priebežne nás informuj 😊ako sa darí.. hmm s tou fytosojou..aj sa bojím tak nekontrolovane ..ja budem mať už 36 rokov a radšej by som aby som bola pod kontrolou ..😅😂 predsa len....😂a ty si po tom Clostyle otehotnela? 😍
@avy ja som clostyl ani nestihla zacat brat :D mne fytosoja pomohla asi...akurat cakam na vysledky z krvi 🙂
@avy
@nataliaen11
@tinni
Baby tak ja som vcera vecer uz nemala ziadne spinenie ani v noci ani dnes rano nic, tak tomu nerozumiem :( spinenie mavam vzdy den pred MS a teraz sa MS nedostavila a tehu test bol vcera negativny ....
@mischel123
@avy baby, tak dnes ráno som robila normálny test a samozrejme negatívny 😄
@mishel123 celé to je divné..ja nerozumiem uz nicomu práve v tejto chvíli 🤔😅 @tinni kaslime na testy a začneme nový cyklus..ja premýšľam že keď teraz dostanem že asi už pôjdem v utorok za dr nech mi ten Clostyl dá už teraz nie o mesiac 😂
@nataliaen11 a nerozhádže mi tá FS cyklus? 🤣
@avy mne ho nerozhadzala ..ja som mala dlhe 40dnove cykly taze sa mi skratili len ale ja aj dufik beriem tak to zatooo..inak mam vysledky a hcg 52 mi vysloo :P 🙏🏻
@nataliaen11 ohooo no tak super už len nech pekne rastie ✊🙏😍 ja som nikdy nebrala žiadne hormóny...normálne uvažujem že skúsim teraz tu soju 🤔a ďalší mesiac ako dr plánoval dáme clostyl ...čo myslíš ty?! Mám to skúsiť takto?
@avy skus najprv tu soju a uvidis ...pekne ti narastu folikuly..nesu to ani hormony...a potom ked tak tak skus ten clostyl ..ale ten je uz silnejsi...ja mam dokonca pco a po pol roku sa zadarilo..tak snad pomoze aj tebe 🙂
@nataliaen11 asi máš pravdu skúsim...ja nemám tiež pco ani žiadne problémy..akurát dr povedal že čím vyšší vek tak sa môže stať že fokikuly pomalšie dozrievajú
@avy
@nataliaen11
@tinni no mna uz zacina nejako pobolievat brucho tak asi uz dostanem MS... bola som dnes v lekarni a odporucili mi femibion tak som si ho kupila, mate stym skusenosti? A alchemilkovy caj ale teraz doma pozeram, ze ten caj sa nesmie pit v tehotenstve, tak neviem?
@mischel123 femibion je super ja ho beriem od 9.12. Kedy som mala aj poslednú MS a teraz už mám dve čiarky 🙂 a pila som aj čaj ale len do Poľky cyklu dvakrát denne ;)
@linsss alchemilkovy caj si pila? A do polky ms? Ci ako prosim ta?
@mischel123 ano ano, femibiom je super. Ten sa mi osvedcil pri prvej a ak pride tento mesiac zasa, tak prejdem na neho..
@susinka2901 Ahoj, čítam že sa chystáš na umelé oplodnenie, robili ti aj vyšetrenie na priechodnosť vajcovodov? , lebo ja mám problém, som po MMM v októbri, prišla som o jeden vajcovod a ten druhý je vraj asi tiež nepriechodný, no pri laparke to s určitosťou nevedeli povedať. Od decembra sa snažíme znova, no keď to do marca nevíde prirodzene, tak ideme na umelé. Len ma zaujíma či pri umelom nevadí ten jeden nepriechodný vajcovod.
@mischel123 áno od prvého dňa do ovulky 🙂
@mischel123 aj ja ho už mám do konca decembra som mala inofolic .
Za 4 dní ma prísť MS dúfam ze nepríde tento mesiac sme to skúšali počas plodných dní. Snáď motyka vystrelila. Cítim sa zvláštne tak snáď áno 😊🤗
@tinni
@avy
@nataliaen11 ahojte baby 🙂 tak ako? Mne sa stale MS nespustila, od stvrtka len spinim... ale kamaratka mi vravela ze kazdy druhy menzes je takto, ze raz je tak ze dlho spini a potom sa spusti a druhy mesiac iba den spini a potom sa spusti a stale sa to takto opakuje, tak neviem...
@mischel123 ahojky...ja tiež nič..prvý deň mešká...test biely ako Krakovská smrť 😂
Stalo sa mi snáď raz minulý rok že som dostala na 29-30 ty deň...už nech príde som z toho akási nesvoja 🤔🤣😅
Ahojtw dievcata..hlasim sa po piatkovej laparoskopii 🙂 bolo to upne v pohodike na to ako som sa bala..chvalabohu mam obidva vajcovody priechodne- toho som sa najviac bala..no nasli mi rozsiahle loziska endometriozy - tak mi to odstranili a vraj najlepsi liek na to aby sa dalej nesirila je otehotniet...tak ideme na to 🙂 dufam ze to bol ten problem kvoli ktoremu sa ju vyse 4 rokoch nedari...inak som uplne v pohodke uz 2 hodiny po zakroku som normalne chodila, bolesti v oblasti kde mi robili ziadne..len svalovka na krku a ramencha bolaa brutalna...a tak..
Ahojte, pridávam sa k Vám, snáď tento rok sa zadarí do úspešného konca. Som po kyrete, zrovna na Vianoce a už po prvej menstruacii, tak čoskoro by sme možno zas začali snažiť pomaličky, i keď sa obávam aby sa to nezopakovalo. Mám už jednu dcérku a dúfame že bude aj súrodenec 🙂 držím všetkým palce 🙂

@vyhuelka tak ja budem mat za par dni 30,presne o 10. Cize kusok starsia som.Takze ak by mi poistovna poslala v pondelok spravu,ze to mam schvalene tak mozno stihneme uz teraz.23ho mi ma prist mrcha,ale kedze som cerstvo po laparke tak to moze kolisat.Ak nie tak potom dalsi cyklus a ten ma prist okolo 20.2. Nebudem to silit ked to nestihneme tento cyklus tak dalsi. Info o stimulacii a protokole mi da doktor ked si preto pojdem. No kedze chce zacat od zaciatku cyklu tipujem,ze to bude kratky protokol.Podobne tiez drzim silno palce aby to vyslo 😍😘👍💙✊