Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

Ms meska 12 dni. Prave som bola na vyvolavacke
@veron_11 ano,vidim ...drzim palce,aby silnela
@kukurica77 dakujem ❤
@zuzikboc gratulujem,zelam bezproblemove tehotenstvo
@kukurica77 Ďakujem 🙂
@susinka2901 ahoj Zuzi, ako pokračujete? Už vám prišlo schválenie? Stihli ste tento cyklus? Ja začínam zajtra pichať injekcie (23DC) 🙏😃👌
@veron_11 toto nie je len duch, to je uz celkom pekna ciarka 😀 gratulujem 🤰
Baby teplá vaňa po sexe asi nie je to pravé, však? Inak ja sa často kúpem, rozmýslam ci to nevadí...

Ahojte tak sa pripájam k vám. Snažím sa už 4 roky o bábätko a stále nič. A tak verím ze tento rok bude pre nás všetky tým tehu rokom 😍😍. Ny sme včera absolvovali IUI a tak teraz už len čakať ci ta mrcha prúde alebo nie. Verím a dúfam ze nie. Držím vám všetkým palce😘😘
@kristinka95 ahoj, ja som bola na iui minuly tyzden v stredu a tiez cakam.. rozmyslam , ze skusim zajtra urobit test..v stredu msm ist na odbery ale nevydrzim asi do vtedy cakat..drzim ti palce aby to vyslo 🙂
@jana86 ja si tiež myslím ze teste skôr ako pôjdem na kontrolu lebo nevydržím. Mam ísť až 9 februára toto bude asi najdlhších 14 dní v mojom živote. A ďakujeme tiež držíme palce aby to vyšlo a na teste boli dve čiarky😍😍
Ahojte, tak ja mam dva dni do MS. Jooooj, keby tak uz prisiel cas bez nej 😍 Mam kadejake divne procesy v podbrusku, ale to moze byt aj dovod, ze sa uz blizi alebo mohol by byt iny - krajsi 🐣 Chcem sa opytat, tie ktore mate uz babatko, stale, ked je zena tehu, tak ma na uvod naliate a bolave prsia? Dakujeeeem
Ja mam dostat 31 a dnes rano ma bolelo tak brucho chvilku ako keby mam dostat dnes a nic..velmi som zvedava...
@bibih no nebolo by uz zle veru...drzim palce nech mame stasticko😊 a este pockas ci budes robit test?
@veron_11 testiky pekne silneju .Aj mas nejake tehu priznaky?
@bibih no ja tiez este pockam aj ked samozrejme od zvedavosti by som si ho spravila,ale vydrzim este..v piatok ideme na ples,tak ked nepridu vo stvrtok si robim ci mozem pit alebo nie 😊

@adma11 preco neurobis test. Kludne mozes byt tehotna.