icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
evellin26
30. jan 2018

@vyvka ahoj tiež som mesiac po... tento týždeň aj ms došla ale veľmi silná a dlhá, a dokonca mám aj divné pocity, asi z hormónov, naval tepla a zimy...a ani neviem či bude ovulácia. Tiež sme sa predtým dva roky snažili... a tiež by sme chceli skúsiť, avšak neviem či tento cyklus, keďže sa mi asi telo spamätáva.. tak uvidíme ako pochodíme

veron_11
Autor odpoveď zmazal
veron_11
Autor odpoveď zmazal
bibih
Autor odpoveď zmazal
veron_11
Autor odpoveď zmazal
veron_11
Autor odpoveď zmazal
vyvka
30. jan 2018

@evellin26 urcite bude aj ovulka citala som ze prvy cyklus po potrate moze byt vselijake bud velmi silny alebo len slabe spinenie ... aj dlzka cyklu sa meni ja som bezne ...mala ms aj 7-10 dni ....
Ja si na menstruaciu asi pockam este dlho ...nikdy som na cas nemala stale mi meskala tak...preto sme si Povedali ze zacneme skusat uz teraz alebo lepsie povedane nebudeme davat pozot ....
Mam taky divny ... hlien ako pri Ovulacii ... aj ked mi to je divne ...skor malo pravdepodobne ...ale Uvidime cim skor zacneme tym lepsie ... drzim palceky aj vam 🙂!

tyty64
30. jan 2018

@zloba666 Tak nakoniec aj tento mesiac využijete 🙂 Ja som sa práve objednala na budú i týžden na vyšetrenia pred tým HSG tak uz očakávam mrchu a nech môžme čím skôr ísť dalej🤔 Aj keď v kútiku duše, dúfam že možno nakoniec nepríde a nebudem musieť nikam chodiť ✊No a profil si daj spraviť, tam ti zistia či máš dosť vajíčok, či nemáš nejaké infekcie a podobne, aj protilátky proti spermiam či čo som to tam čítala. My ho mame v poriadku, len vajíčka sa nám vraj rýchlo míňajú 😟treba ich čím skôr využiť. A manžel ma všetko Ok. Vy ste preco vlastne išli na IUI keď str nemali ešte skoro žiadne vyšetrenia hotové ? Držím palec vo štvrtok 😂

zloba666
30. jan 2018

@tyty64
Mala som hormonalny profil spraveny a všetko som mala v poriadku ale priatel ma zly spermiogram tak mi doktor navrhol ci nechceme skusit iui tak som skusila aaa nic z toho 🤔😣 ...
No natie protilatky by som isla co ak ja ich zabijam v tele male spermosky 🤔 .. drzim palce aby nedosla ..

zloba666
30. jan 2018

Baby nie ste tu niektora zo Žiliny ??

vyhuelka
30. jan 2018

@zloba666 ano ja 🙂

zloba666
30. jan 2018

@vyhuelka
Chcem sa opytať na hotel Central Park 😉 .. či je dobry 😊 .. sa tiež snažite o deculko ??

vyhuelka
30. jan 2018

@zloba666 no osobne som v ňom nebola ale ževraj tam je dobrý wellnes 🙂
Áno tiež sa snažíme, sme akurát vo fáze stimulácie pred ivf 🙂 a vy?

topasitta
30. jan 2018

@veron_11 😍 dakujem

zloba666
30. jan 2018

@vyhuelka
Ivf ??? Dlho sa snažite ??
A kedy ideš na ivf ???
My tiež snažilkujeme .. prave preto idem aj do Žiliny 🤔😄bola som včena na folikulometrii tak na štvrtok nam to vyšlo .. a pozerala som hotel tak som ten to vybrala..

vyhuelka
30. jan 2018

@zloba666 tak zatiaľ rok a pol, mám endometriozu takže asi tam bude pes zakopaný... skúsili sme už aj IUI a nič... tak ideme toto skúsiť 🙂 aha takže hotel potrebujete na plodenie ano? 😃 tak to máš jedno kam pojdete 🙂 ten je priamo v centre 🙂 aj dubná skala je pekný hotel....
A veru neviem presne kedy idem, čakám na Ms a potom podľa výsledkov z krvi budem múdrejšia 🙂 vychádza to cca na polovičku februára 🙂

zloba666
30. jan 2018

@vyhuelka
No nechcela som moc priamo v centre 🤔..
Ano 😂 na plodenie.. už by to mohlo vijsť . Kazdy mesiac čakania a stale sklamanie ...och ..
Aha a Ivf vas kolko vynde ??? Mozno aj ja nad tym budem uvažovat

vyhuelka
30. jan 2018

@zloba666 poznám to, jasne... ale tak hádam sa dočkáme 🙂 no lieky nás zatiaľ vyšli na 200€, ešte rátam okolo 400€ za všetko a potom uvidíme podľa počtu vajičiek čo sa budu zmrazovať 🙂

nataliaen11
30. jan 2018

@mischel123 ahojj tak namm sa zadariloo 🙂 dnes sme 5/2 🙂v brusku bolo pred par dnami uz vidno hrasok..tak dufam ze zajtra uz budeme na kontrole väčsie 🙂

mischel123
30. jan 2018

@nataliaen11 jeeeej supeeer gratulujeeeem 🙂 a uzivala si aj nejake vitaminy alebo nieco na podporu?

ettie
30. jan 2018

Čaute baby pripájam sa, tehuľkám gratulujem a nám ostatným už len a len pozitívne správy a testy 🙂
My už máme jednu bambuľu, má 2 roky, vždy som chcela veľkú rodinu, ale viete ako to, človek mieni, pán Boh mení.... v lete 2016 a v decembri 2017 sme o bábo prišli, zatiaľ mám po výsledkoch z hemato a genetiky, zatiaľ všetko k, budúci týždeň idem za gyndošom, ms po potrate bola celkom vpohode, ale ten cyklus.... ovulka na 2X :D a teraz prišla ms a je teda brutál, ale i tak som mala prísť po ms s výsledkami na kontrolu+ preventívku, i keď tajne som zatúfala, že to vyšlo tento mesiac, mm prišiel domov o pár dní skôr a už si nedávame pozor, aj keď nám kázal počkať aspoň 3 mesiace... som nešťastná hlavne z toho, že po potrate sa mi posunul cyklus o týždeň a keďže manžel má fixné 14 dňovky v mesiaci, tažko to spojiť.... a ešte mu hrozí, že sa mu tie turnusy pomenia... no neviem čo bude a kedy bude.... pri pohľade do kalendára sa mi chce len plakať :D snažím sa to tak nebrať a netlačiť na pílu, ale tak niektoré osoby v našej blízkosti to je veľmi ťažko.... tak som zvedavá, či nebudem ešte aj v snažilkách o rok :D pijem alchimelku, začala som užívať macu a nanovo min. mesiac mamavit s horčíkom, tak som zvedavá.... čo čas prinesie 🙂 držím Vám kočky palce :*

vyvka
30. jan 2018

Baby brat alebo nebrat kyselinu listovu alebo nejake ine vytaminy ... pred prvou Ms po
Potrate ? Alebo pockat az na prvu ms ?

nataliaen11
31. jan 2018

@mischel123 fytosoju som brala na dozrievanie vajicok...kyselinu listovu s duphaston 🙂

arthemiis
31. jan 2018

@kvetinka29
@topasitta
kiež by ste mali pravdu a testy by nemali pravdu ale ja si myslim naozaj ze ziadna ovu nebola :(

arthemiis
31. jan 2018

žienky po akej dlhej dobe snaženia ste začali užívať clostilbegyt?

tyty64
31. jan 2018

@vyvka Kyselinu listovú môžeš kedykoľvek 🙂

tyty64
31. jan 2018

@arthemiis Ja po roku snaženia a nejakých vyšetreniach mna aj manžela. 3 mesiace som užívala a nič 😒

luciskooo
31. jan 2018

@arthemiis ja az po 3 rokoch snazenia..brala som v mensich davkach 6 mesiacov a taky tak nic z toho :( ale pravdepodobne kvoli endometrioze ktoru mi minuly mesiac zistili

arthemiis
31. jan 2018

@tyty64
@luciskooo

fuha ja som si predstavovala ze ten cas je kratsi :( ja sa citim ze nic nerobim pre to aby som ostala tehotna ked neovulujem a neviem ci ist k doktorke alebo budem za hysterku ktora nevie vydrzat

zloba666
31. jan 2018

@vyhuelka
Tak som zvedava kolko vas to vinde a kam idete na ivf ??? Asi to aj my skusime ak sa do leta nepostasti .. uz priatel ma depky ze co ak nemozme mat mi spolu dietatko .. och na nervy 🤣