Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@kristinka95 ja tam vidim druhu ciarocku, skus este dva dni pockat a potom skus, ale vyzera to nadejne
@vyvka Ahoj, to ma mrzí ☹ Dúfam, že sa vám to podarí čo najskôr. ❤ Aj ja som si povedala minulý mesiac, že budeme skúšať každý druhý deň a nie je možné aby sme sa netrafili, ale aj tak nič z toho . ☹ Kompletne som zmenila jedálniček a začala som cvičiť aby som stále nemyslela na bábo, ale aj tak…. Už skoro tri roky mám bolesti v pravom vaječníku, robili mi veľa vyšetrení a ževraj je všetko v poriadku, slepák, cysty a ani zápal to nie sú. Jeden lekár povedal, že by to mohla byť endometrióza a jediná možnosť ako to zistiť je laparoskopia, že to nie je veľká operácia, ale aj tak mám poriadne porozmýšľať či ju chcem. Jedna spolužiačka na strednej mala endometriózu a povedala, že keby mohla vrátiť čas nešla by na laparoskopiu lebo ložiská jej vybrali, ale začali sa jej vytvárať zrasty a to bolelo oveľa viac. Výsledky krvi boli v norme, iba HCG som mala vyššie (0.0 – 6.0 negatívne) ja som mala 10, ale tehotná som nebola a nikto mi nepovedal prečo mám zvýšené hodnoty. 😠 Môj terajší lekár zistil, že mám “zdeformovanú” maternicu. Prakticky mi chýba kúsok z vrchnej časti, mám ho akoby vpadnutý do vnútra, ale hovoril, že s otehotnením problém nebude. Keby som to mala ešte hlbšie bol by srdcovitý tvar a tam už by to bolo horšie. Na bolesti povedal, že sú ovulačné, lebo vtedy som ich mávala od polovičky cyklu. Teraz trvajú celý mesiac. Od kedy sme sa začali snažiť mi blbne ms, raz trvá 5 dní, potom 7 a naposledy iba 2 dni. Aj keď som podľa všetkých zdravá a mala by som ešte počkať dnes sa idem objednať k lekárovi , dúfam, že ma vezme čo najskôr.
@kristinka95 aj ja vidim slabu ciarocku.Pevne verim,ze bude silniet...drzim palce

@kukurica77 ďakujem zajtra skúsim spraviť test
@iva2018 dufam ze tvoj pribeh bude mat coskoro stastny koniec velmi ti to prajem ...a ja verim ze sa nam to coskoro podari .... nepocuvaj nikoho ...na tvoje naliehanie ta lekari budu musiet riesit ..a zistit coto je .. nesed doma ak ... sa to da naliehaj a otravuj ide o tvoje zdravie a buducnost nie o ich.
ja zijem v Anglicku aj keby som chcela nieco riesit lekari su tu taky hrozny ... ze radsej sedim doma a cakam na zazrak ...
@vyvka vážne? A keby si si našla nejakého súkromného nebolo by to lepšie? Či ozaj všetci stoja za prd?.... Ja žijem v Taliansku a tiež teda žiadna sláva s tými lekármi.... Zatiaľ sa mi pozdáva iba gynekológ, je to súkromník a každá prehliadka ma stojí 120€,ale svoju prácu robí naozaj dobre. Objednal ma na pondelok tak som zvedavá čo povie.... Ak sa môžem opýtať ako ti zistili PCO? Prejavuje sa to nejakými príznakmi? Stačilo zobrať krv alebo si musela ísť na nejaké špeciálne vyšetrenia?
@gabi24 Ja som
Sa testovala testamy one step...a ukazovali mi take slabe ciarky uz 5-6 dni pred Ms neverila som ... ale testovala som kazdy den a kazdy den som
Mala slabulinku druhu ciarku ...
4 Dni pred ms uz .. digi ukazal 2-3
Takze one step premn spolahlive citlive testy ktore dokazu zaznamenat Tehu ... velmi skoro a take ciarky som
mala aj ja ... 🙂
Baby by ma zaujimalo ci mate aj ine priznaky ovu okrem hlienu Napriklad unava a podobne ??
@vyvka ja som ten stastlivec co ani nevie ze ma ovu alebo MS...ziadne bolesti, jedine hlien, ale ten mam este aj dnes a to mam 5 dni do MS, cize tazko povedat..kazda z nas je jedinecna v tomto 🤷🏼♀️
@veronika2703 ja som na tom podobne kazdy mesiac je umna iny ale uz 2 den pocitujem velku unavu behom dna napriek tomu ze okrem domacich praci nerobim nic obcastne pobolievanie v podbrusku alebo divny tlak neviem to ani opisat ... ale kedze som 5 tyzdne po potrate tak neviem co to moze byt ovulacia moja konecne prva prichadzajuca menstruacia od potratu a nieje vylucene aj tehu aj ked na priznaky je priskoro tak som si myslela ze .. mi baby poriadia
🤷♀️ Vyzera to na ovulaciu lebo mam taky aj hlien ale ten uz trva zopar dni
@vyvka hmmm a neskusala si si urobit ovulacne testy????
@veronika2703 ako naschval Nemam ziadne doma 😆
Manzel je na nocnej a ja nemam kde kupit
@vyvka ufiii 😅 tak budes musiet asi vydrzat ci sa dostavi mrcha alebo nie..alebo testnut tehu testikom ;) mozno budes prekvapenaa
@gabi24 ja som tiez pouzivala tento druh testu a ukazal mi velmi skoro dve \\ aj ked druha bola velmi slabucka ale videla som ju tam a dnes som 10tt. Tiez som o par dni skusila digi test a bol pozitivny 1-2 tyzden, takze ja tomuto typu testu verim.
@kristinka95 tak ako, skusila si este testnut?
@kvetinka29 skúsila ale nezosilnela 😢😢 zajtra ultrazvuk. Ale necakam nič dobré..
@kvetinka29 tak som bola na ultrazvuk sliznica vysoká 17mm vraj pripravena na tehotenstvo no nič ine tam zatial nebolo. ale vraj moze byť ešte skoro. aj ked podla mna 14 dní po iui je dosť no neviem. zobral mi krv tak musim cakať ay do pondelku :(
Ja som ola na vase odporucanie u gynekologicky a dostala som clostilbegyt vo stvrtok idem na folikulometriu a pichne sa mi pregnyl.. Verzim ze sa to konecne podari <3 konecne mam pocit ze pre to nieco robim dalo mi to velku nadej. Aj ked ako citam neziaduce ucinky clostilbegytu tak mam mensie obavy :D :D ale co by clovek nespravil pre babatinko 🤰👶😍
@kristinka95 este nestracaj nadej, mozno je naozaj skoro, ak ti to neda skus aj v nedelu rano este testnut.

@iva2018 ahoj ..my sa snazime ties zhruba rok rok a pol ..
Pred rokom ...mi zistili PCO bola som aj na laparke a pred operaciou ..som nala ovulacne testy stale negativne ... kupovala skusala som vselijake ine znacky ...nesedelo mi to ze mesiac co mesiac mam stale negativne ovu testy som si kupila clear blue ovu ... ak ovulacie je ukaze smajlika ak nie tak len kruzok ...
Z tych ciarok .. som bola mimo .. ci je tmava svetlejsia atd .. po laparke som zacala mat ovu testy pozitivne pekne smajliky kazdy mesiac ... no napriek tomu aj ked sme sa snazili a riadili podla nich sa nedarilo ...
Jeden mesiac som si povedala ze z tym prestanem ... a budeme sa snazit kazdy druhy den to zmeskat nemozeme ovu..tak bolo bez ovu testu som otehotnela
Bohuzial v 7tt som potratila .. som mesiac po
Potrate a snazime sa zase ..bez ovu testoch ..
Tak prajem vela stastia len moj nazor Zbytocne vyhadzovanie penazi ... a o to vetsi stres ..