Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@zloba666 veľmi krásne si to napísala presne sa tak niekedy citim a vravím si že prečo ja 😑
@tinni
@zloba666
@monika20111990
Presne pekne napisane niekedy tak rozmyslam ci som nieco v minulosti zle spravila a takto sa mi to vracia alebo
Ci je to moj osud nebavy ma
Denno denne sa hrat na stastnu a vysmiatu pred ludmi
Ked ma nieco velmi trapi ani to ze sa vyrozpravam nepomaha zeny ktore maju deti a nikdy nemali problem otehotniet alebo donosit dieta nikdy nebudu chapat aka bolest to je a reci typu neboj vsetko pride prestan na to mysliet mas cas atd ...
Mam uz vyse hlavy ved predsa ak nieco velmi chces a je to jedina vec ktoru chces tak sa na to neda nemysliet
🤷♀️
Je to velmi tazke hlavne psychicky a ja mam pocit ze co raz viac su vsade naokolo mamicky deticky
Tehulky este aj v serialoch a filmoch asi mi to pekne bije na mozog 🤷♀️😬😬
No zeny su silne !! A my to zvladneme a raz sa splni nas sen
🙂 prajem vam vela stastia 🙂
Mne sa už nechce čakať , ale nemám absolútne žiadnu inú možnosť :(
@tinni Aj ja mam dni kedy
Verim ze sa to stane a ta nadej ked si idem robit Tehu test 😆😁 uplny blazon
No co uz aj ked sa nam nechce tolko cakat hadam sa raz zadari dobre na tom vsetkom je ze uz raz sme tehotne boli to znamena ze mozeme byt Len
Treba vyckat
Umna to je cerstve vyhybam sa tehulkam
Nie zeby som to nepriala
Len potom mam depky 🤷♀️
@monika20111990
@vyvka
@tinni
😣 mňa ide tiež už z toho klepnuť .. všade mamicky s bruškami panaaaa .. kamartky s kočarmi .. och a naj otazka ty kedy uz budes maminou 😣😭 vtedy si poviem raz určite 🤔 .. a v myslienkach v tu ranu by som brala byt hrda mamina 😍 .. no nejde to .. och .. Ja som potratila pred rokom a od vtedy sa nedari .. partner ma zly spermiogram.. 😣 .. v kutiku duse este dufam ze teraz sa zadarilo .. ale uz ked dnes ma navstivil ruzovy vytok .. moje sance su na bode mrazu 😭😢
@tinni
Poznam Ten pocit
Ja som vcera mala konzultaciu s lekarom cez jedno centrum
Vdaka ktoremu som otehotnela brala som tabletky na podporu ovulky ( Clomid ) tusim ze na sr sa volaju podobne zijem v zahranici
Na 3 cyklus som otehotnela a mozu sa poberat len 6 mesiacov takze mam posledne 3 mesiace
Lenze v zahranici to funguje vsetko inac a zdravotnictvo je tu hrozne prvy mesiac
Som chodila na folikulometriu teraz mam zacat brat hned ako dostanem prvu ms po potrate ale z tym ze ziadne sona nepotrebujem lebo ze vraj ovulku mam a je vsetko ok no niesom si tym ista
Predsa len po potrate telo nemusi primat tabletky tak ako predtym
@zloba666 ma malo spermii, len 12mil/ml a pomale, takych dobre pohybujucich sa ma len 15% a morfologicky dobrych len 4%. Ostatne hodnoty ma ok, davali s me robit aj dna fragmentaciu a to vyslo dobre. Takze hlavny problem je ze malo a pomale. A vy mate aky problem? Preco vam neodporucali IVF?
@zloba666 aj môj manžel má zlý spermiogram 😢😢
@vyhuelka to som mu aj povedala,že ešte môže byť rád. Je to,len jeden odber. No zvládol to nakoniec hrdinsky.Potom mi povedal,že nás ženy obdivuje čim všetkým si musíme prejsť za //čiarkami.A je to pravda. Keď sa spatne pozriem čo všetko som musela absolvovať za rok a pol. A to nás ešte čaká dlhá cesta. Teba už snáď nie a o pár týždňov nám tu postnes textil s // čiarkami. Držím silno palčeky aby to tak bolo 😍
@monika20111990 aj moj ma zly spermiogram tak neviem ci to preto sa nedari alebo nieco ine
@tinni
@zloba666
Ja dnes baby mega blazon cely den hladam nieco na teste od rana
Upravujem fotky ukazujem manzelovy
On uz ani nepozera nebere ma vazne 🤷♀️😬😬
Ked ja si nemozem pomoct na vsetkych Tehu testoch daco najdem co tam vlasne ani nieje ja neviem moje oci su uz velmi
Vycvicene dnes
Som si pozerala online tehu testy a bol tam obrazok
Negativny tehu test a pozitivny a ja pozeram
Na negativny ci tam nieje duch 🤦♀️😂😆 Pozrite si fotku
Potrebujem pocut ze je...uplne negativny ziadna nitka ani duch proste nic
Cierne ciary to bolo pre manzela ze tam to vidim ale nereaguje 🤬🤬
🙄🤦♀️

@olafienko ved ja sa uz citim ako uplny blazon povedala som si ze sa uz testovat nebudem no ako naschval
Stale nieco “ objavim “ na teste a potom sa snazim vidiet nieco co tam nieje
K tomu obiednala som si One step testy cez ebay 50 takze mam naco cikat kazdy den keby Ze doma nemam ziaden
Tak by to bolo jednoduchsie
Kedze su citlive 10/mlu
A v predoslom tehu mi ukazali slabucku ciarku uz 6 dni pred ms ako si si namyslam ze aj tento krat mi to tak vide
Lenze pravda je taka ze som len 6 tyzdne po potrate ms nebola a neviem ci vobec bola ovulka je mala sanca ze som no psychika robi vel tak krcovito chcem otehotniet az sa idem zblaznit
Viem ze ak mam doma testy mi to neda a na kazdy ktory si urobim pozeram hodiny a hodiny z kazdehu uhla pohladu a snazim sa najst to co tam nieje
🤦♀️🤦♀️