Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@majuska72
@vyvka dámy aj ja som mala v nedeľu pravdepodobne ovuláciu, ja síce netestujem ale podľa bolestí, ktoré boli od soboty do pondelka predpokladám že bola vtedy, aj keď sa mi to zdá tento mesiac nejako skoro, keďže som bola len 13dc ale mám nepravidelnú ms, takže čakám s vami 😊😊 držím vám palce 😊
@matik7
@susinka2901 ďakujem kočky 😍💕😘 Zuzi potom ma informuj ako pokračujete 🙂
@majuska72
Ja beriem clomid na podporu ovulky piatok a pondelok idem na odber krvy ci prebehla
Ovulka v poriadku
Pondelok som bola aj na folikulometrii a uz tam ziaden folikul nebol v piatok mal 17mm a nedelu som mala take bolesti neviem sama coto mohlo byt ale .. zapada mi to vsetko kedze pondelok ziaden folikul tak snad ovulka ale to prvy krat v zivote som .. mala take bolesti ...
Tak dufam ze ovulka bola ze za tymi bolestami nieje nic ine 🙄
@majuska72 ja Neviem mam to vsetko take divne
V january som potratila Bohuzial... prvu ms od potratu som dostala 19 februara 4 marca bola ovulka a podla menstruacneho kalendara dalsia ms ma byt
Az 26 Marca No ja Nikdy ms nemam na cas
A po MA uz vobec neviem kedy pride
🤷♀️
Predtym som ovulku mala 16-17 DC
Teraz 14 DC
No neviem ....
Ale baby sem pridavaju tehu testy a su 8DPO a maju krasne dusiky tak snad to bude aj nas pripad 😁
V decembri ked som zistila ze som tehu som mala 6 Dni do ms a uz som mala
Krasnu ruzovu druhu ciarku
kedy som mala ovulku netusim ten mesiac som ju vobec neriesila kedze boli vianoce a ja som ani nemala cas
A uz 4 dni pred ma som mala kolajnicky a digi mi ukazal 2-3
Ale tento krat to tak Nemusi byt ...
Baby ja som nevydrzala a testovala som sa na 5DPO no hrozne
🤦♀️😆😁😆 fakt som asi blazon 🙄😁

@majuska72 no ja sa snazim mysliet pozitivne, ale velmi mi to nejde popravde. Neverim ze otehotniem prirodzene, ale tak skusame 🙂