icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
ja197
9. mar 2018

@vyvka
@majuska72 dievčatá, dnes som bola v obchode (nič nezvyčajné) ale tak ma tam asi 5 minút bolelo brucho a chrbát (tak menstruačne) že som si myslela že spadnem z nôh, až mi bolo slabo a v hlave sa mi zakrútilo...je možné že mám len teraz plodné dní, alebo čo to mohlo byť? Prešlo to a už ma odvtedy nič nebolí ani nič...

vyvka
9. mar 2018

@ja197 A nemoze to byt tehu ? Uhniezdovanie ?

ja197
9. mar 2018

@vyvka no to ja neviem, nevyznám sa moc do toho, nebolo by to dosť skoro?

vyvka
9. mar 2018

@ja197 Kolko dpo si ?

ja197
9. mar 2018

@vyvka som 18dc a ovulka bola podľa mňa v nedeľu takže asi 5dpo...Ak to teda bola ovulka

vyvka
9. mar 2018

@ja197 Neviem ci to je skoro ... ale uhniezdovanie
Je medzi 5-10 dnom
Ja kazdy den ... mam par sekundove bolesti v pod brusku alebo skor ... krc pichanie neviem sama to opisat ... a ties neviem co to moze byt ..
Ci to je skoro alebo nie ...
Nechame sa prekvapit

ja197
9. mar 2018

@vyvka no uvidíme, nič iné nám neostáva 😂😂

vyvka
9. mar 2018

@ja197 ved rano som Mala
Skrat .. kedze som Mala to pichanie hned myslienka a mozno ... je to tam a som sa testovala a hned na to som to olutovala ze som asi fakt ... blba ze vasnivo hladam ducha tam kde este byt v ziadnom pripade nemoze 🤦‍♀️
Obavam sa ze to prilis riesim a o to bude vecsie sklamanie .. ked to nevyjde ...
Lebo tento mesiac fakt sa neviem dockat na vysledok asi Koli tomu ze ... viem ze sme sa tento mesiac maximalne snazili kazdy druhy den po skonceni ms a cez vikend kazdy den kedze som vedela ze bude ovulka cez Vikend
Aj ked sa snazim niecim zamestnat nepomaha .. hlavu neobalamutim 😆😁😆

majuska72
9. mar 2018

@vyvka ja som zas taká utahana už 3 dní že koniec. Prídem domov z roboty a rovno do postele...

vyvka
9. mar 2018

@majuska72 som si ista ze unava je skori priznak tehotenstva ... v decembri presne 6 decembra som si nasla kolajnicky na teste samozrejme .. 2-3 dni predtym som sa uz testovala ale
Kedze som Mala ... testy obiednane cez ebay som moc neverila ..
Ale mozno este tyzden pred ... testovanim som piekla kazdy vecer ... vianocne pecivo a som bola taka unavena inac ja spat chodim aj o 1-2 nad ranom
A zacala
Som piect o 8 o 9 som uz spala na gauci no nechapala som a ani ma len nenapadlo ze by mohlo ist o tehotenstvo potom som zdobila vianocny stromcek a zdobila som ho 2 dni lebo som nevladala pre unavu skoro nic co som zacala som nedokoncila koli unave do vsetkeho som sa musela velmi nutit a kedze boli vianoce som to odkladat z dna na den nemohla no bola som neskutocne vycerpana

A to aj keby som ten cas robila tehu test by Bol negativny lebo bolo velmi skoro ... a uz som pocitovala unavu a potom Aj bolave prsia len ties som si to neuvedomila skor to bol taky pocit ako keby som
Mala svalovku nie bolest .. ale uz aspon tento krat budem vediet A vytusim tehu skor 🙂

majuska72
9. mar 2018

@vyvka joj bodaj by to bol aj môj prípad.
Ja som mala náročnejšie dní v robote (robím s klientmi a mala som zopár rozhovorov s nimi) tak to pripisujem tomu. Nechcem sa tešiť, som radšej realistka v tomto.
No a v stredu som mala sluzbu, do 5 v robote , prišla som domov o pol 6 a o 8 som to už zalomila 😂 a teda tiež skôr ako o pol 11 nechodím spavat

vyvka
11. mar 2018

Dnes 7DPO
A samozrejme som ocikala tehu testik ale stale nic 🙄🙄 aj ked samozrejme ja som si ten svoj dusik nasla ako vzdy 🤦‍♀️ 😁
Co poviete vy ? 🙄🤔😇

majuska72
11. mar 2018

@vyvka keď to priblížim, vyzerá tam niečo byť. Alebo aj na Tom upravenom to viac vidieť.
😉

z1984
11. mar 2018

@vyvka tiež tam cosi slabe vidim 😉

z1984
11. mar 2018

Je po mrche tak podme plodit

vyvka
11. mar 2018

@z1984 len to ze .. to je vidiet Iba po uprave .. asi
To bude len kanalik

vyvka
11. mar 2018

@majuska72 skor na tom upravenom ale na Zivo nic ...

majuska72
11. mar 2018

@vyvka však uvidíme o pár dní 😋

vyvka
11. mar 2018

Baby preco sa mi na tehu teste aj dnes aj vcera po limite zopar hodin obiavy slaby duch viditelny volnym okom aj ked si posvietim bleskom tak krasne ruzovy viem ze .. to nemozem brat do uvahy no predtym sa mi to nestavalo aj ked som sa pozrela
Na druhy den ked bol biely tak bol biely ... nechapem

Som len 7DPO

tinni
12. mar 2018

@vyvka
@majuska72 kockyyy, tak ako po vikende???

vyvka
12. mar 2018

@tinni ja uz nemam testy 😆😆😆
Stredu pridu dalsie takze mam do stredy klud ... vcera som naposledy testovala poobede
A az po Limite sa tam nieco zacalo crtat velmi slabucka nitka ruzova ale po limite takze asi nic 😁
Ty si uz Mala ovulku ???

tinni
12. mar 2018

@vyvka Ty nemas testy?????😀😀😀😀 no ja neviem ci som maa, teplota mi nejak velmi nestupa ☹ podla mna bol anovulak

tinni
12. mar 2018

@vyvka a teraz uz je jedno aj keby prisla, pretoze muz isiel dnes do nemocnice na planovanu operaciu.. ale nevadi, aspon si trosku vydychnem z toho vsetkeho stresu. Ani sme cez vikend neskusali, nejak sme po tom tyzdnovom maratone uz nemali chut :D

majuska72
12. mar 2018

@tinni
@vyvka ja testy biele, ale tak som len 8dpo (viem to presne nakoľko ma sledovala dr.). Ale občas mi je total na grcku, včera ma boleli kríže a aj bradavky mám dosť citlivé, čo som v živote nemala. Tak snáď tu je nádej 🙂 a ty si teda oddychni a potom znova šup na to 🙂

dadus_ka
12. mar 2018

Ahojte baby tiez sa s manzelikom snazime ale zatial nic. Stale som neodhadla kedy mam ovulku 😀 ste tu nejake co mate 36dc? Poradte kedy mate vy ovulku.

vyvka
12. mar 2018

@tinni ved bodaj by som mala
Ked som sa testovala a to som bola len 4-5DPO 😁😁😁
Odych urcite pomoze .. hlavne na psychiku
Obcas tlacime na pilu a moznO prave preto sa nedari

vyvka
12. mar 2018

@majuska72 celkom skoro mas priznaky vyzera to teda nadejne som zvedava ...
Ja ziadne priznaky nemam ...

majuska72
12. mar 2018

@vyvka mysli na mňa ❤️ takto o týždeň by to už malo byť jasné či som alebo nie

susinka2901
autor
12. mar 2018

@vyhuelka ahoj moja no ako si dopadla? 😍 Ja nemám dobre spravy. Cysta tam je stále. Zobral mi krv na onkomarkery,o 2 dní budú výsledky. Ak budú dobre tak mi odsaju cystu a Možno stihneme ešte tento cyklus. Ak budú zle tak zatiaľ mi nepovedal aký by bol ďalší krok.

vyhuelka
12. mar 2018

@susinka2901 ahoj Zuzi, ach tá cysta jedna nezbedná....no snáď to bude ok, odsajú ju a pojdete na to 🙂 ja ešte čakám na krv, bude poobede, tak do dvoch hodín rátam 🙂 no a na sone som mala zvýšenú sliznicu 19mm a videli sme malú bodku 3mm 😍🍀