Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@ja197 ved rano som Mala
Skrat .. kedze som Mala to pichanie hned myslienka a mozno ... je to tam a som sa testovala a hned na to som to olutovala ze som asi fakt ... blba ze vasnivo hladam ducha tam kde este byt v ziadnom pripade nemoze 🤦♀️
Obavam sa ze to prilis riesim a o to bude vecsie sklamanie .. ked to nevyjde ...
Lebo tento mesiac fakt sa neviem dockat na vysledok asi Koli tomu ze ... viem ze sme sa tento mesiac maximalne snazili kazdy druhy den po skonceni ms a cez vikend kazdy den kedze som vedela ze bude ovulka cez Vikend
Aj ked sa snazim niecim zamestnat nepomaha .. hlavu neobalamutim 😆😁😆
@majuska72 som si ista ze unava je skori priznak tehotenstva ... v decembri presne 6 decembra som si nasla kolajnicky na teste samozrejme .. 2-3 dni predtym som sa uz testovala ale
Kedze som Mala ... testy obiednane cez ebay som moc neverila ..
Ale mozno este tyzden pred ... testovanim som piekla kazdy vecer ... vianocne pecivo a som bola taka unavena inac ja spat chodim aj o 1-2 nad ranom
A zacala
Som piect o 8 o 9 som uz spala na gauci no nechapala som a ani ma len nenapadlo ze by mohlo ist o tehotenstvo potom som zdobila vianocny stromcek a zdobila som ho 2 dni lebo som nevladala pre unavu skoro nic co som zacala som nedokoncila koli unave do vsetkeho som sa musela velmi nutit a kedze boli vianoce som to odkladat z dna na den nemohla no bola som neskutocne vycerpana
A to aj keby som ten cas robila tehu test by Bol negativny lebo bolo velmi skoro ... a uz som pocitovala unavu a potom Aj bolave prsia len ties som si to neuvedomila skor to bol taky pocit ako keby som
Mala svalovku nie bolest .. ale uz aspon tento krat budem vediet A vytusim tehu skor 🙂
@vyvka joj bodaj by to bol aj môj prípad.
Ja som mala náročnejšie dní v robote (robím s klientmi a mala som zopár rozhovorov s nimi) tak to pripisujem tomu. Nechcem sa tešiť, som radšej realistka v tomto.
No a v stredu som mala sluzbu, do 5 v robote , prišla som domov o pol 6 a o 8 som to už zalomila 😂 a teda tiež skôr ako o pol 11 nechodím spavat
Je po mrche tak podme plodit
Baby preco sa mi na tehu teste aj dnes aj vcera po limite zopar hodin obiavy slaby duch viditelny volnym okom aj ked si posvietim bleskom tak krasne ruzovy viem ze .. to nemozem brat do uvahy no predtym sa mi to nestavalo aj ked som sa pozrela
Na druhy den ked bol biely tak bol biely ... nechapem
Som len 7DPO
Ahojte baby tiez sa s manzelikom snazime ale zatial nic. Stale som neodhadla kedy mam ovulku 😀 ste tu nejake co mate 36dc? Poradte kedy mate vy ovulku.
@vyhuelka ahoj moja no ako si dopadla? 😍 Ja nemám dobre spravy. Cysta tam je stále. Zobral mi krv na onkomarkery,o 2 dní budú výsledky. Ak budú dobre tak mi odsaju cystu a Možno stihneme ešte tento cyklus. Ak budú zle tak zatiaľ mi nepovedal aký by bol ďalší krok.
@susinka2901 ahoj Zuzi, ach tá cysta jedna nezbedná....no snáď to bude ok, odsajú ju a pojdete na to 🙂 ja ešte čakám na krv, bude poobede, tak do dvoch hodín rátam 🙂 no a na sone som mala zvýšenú sliznicu 19mm a videli sme malú bodku 3mm 😍🍀

@vyvka
@majuska72 dievčatá, dnes som bola v obchode (nič nezvyčajné) ale tak ma tam asi 5 minút bolelo brucho a chrbát (tak menstruačne) že som si myslela že spadnem z nôh, až mi bolo slabo a v hlave sa mi zakrútilo...je možné že mám len teraz plodné dní, alebo čo to mohlo byť? Prešlo to a už ma odvtedy nič nebolí ani nič...