icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
vyvka
22. mar 2018

@veronika2703 nesnazila si sa zmenit dr ?
Ja som chodievala na folikulometriu a na 12dc som mala 17mm a pondelok tam uz nebol takze hadam ze mohol mat 21mm napriek tomu ze bolo jasne ze ovulka Bola kedze bol dostatocne velky ... tak ma poslal na odber krvi aby sme to mali potvrdene .. myslim si ze tvoj lekar to flaka ...
Na Tvojom mieste sa snazim nikdy nevies kedy motyka vystreli a mozno ovulka Bola tak .. zbytocne sa tym netrap skusajte a na druhy mesiac sa snad dozvies viacej
Nic ine ti neostava
Musis len verit

veronika2703
22. mar 2018

@vyvka heeej, ved to skusime, mozno sa stastie usmeje a ked nie, dalsi mesiac ideme do CAR...ja to uz kaslem..nech nam radsej urobia vsetky vysetrenia tam..

vyvka
22. mar 2018

@veronika2703 si myslim ze by to bolo najlepsie ..
Tak aspon budes vediet co je zle .. lebo ako vidim tvoj lekar na to kasle ja zijem v zahranici a tu su lekari hrozny .. zanedbavaju ako sa len da Takze viem ocom hovoris ..
ak mam vaznejsi zdravotny problem tak hned letim na sr kedze tu je vsetko “ Normalne “
Ak neumieras Je vsetko v poriadku ..

veronika2703
22. mar 2018

@vyvka aach..ved to..tiez mam pocit ze sa k tomu nijako dnes nestaval, nic nevysvetlil...len to cakanie zas na dalsi mesiac..

tyty64
22. mar 2018

@veronika2703 Určite odporúčam ísť do CAR. Nemáš na čo čakať, a najlepšie hneď, nech nestrácaš čas a další cyklus o ničom 🙂

veronika2703
22. mar 2018

@tyty64 uz sme sa rozhodli ze menim aj lekara..tak snad bude lepsie 🙏

topasitta
23. mar 2018

@veronika2703 no to neviem. Robia si, co chcu. Ja som mala 18 mm pred dvomi tyzdnami. A myslim ze sa asi niekde zasekol. Ovu som nezaznamenala, teploty stale nizke, dnes 28dc 🙈

veronika2703
23. mar 2018

@topasitta celeee divneeee 🤷🏼‍♀️🙈

vyvka
24. mar 2018

tak baby od zajtra ideme zase nato mrcha konecne skoncila a my sme si povedali ze tento mesiac ideme na plno kazdy druhy den Ziadne ovu testy ziadne meranie bazalky ci pozorovanie sa
Dufam ze to dam 🙄😆😬
Coskoro ako sa poznam sa vas tu budem vypitovat kedy mozem skusit tehu test kedze neviem kedy bola ovulka 🤦‍♀️😁😁😁
Kazdopadne drzte mi prosim vas Palceky nech konecne sa usmeje stastie aj namna a ja vam budem drzat silno ties ❤️

z1984
25. mar 2018

@topasitta ahoj ja som mala tiež 18 mm ale sa mu to nezdalo zobral mi krv a zistil ze mi tam neprodukuju hormony. Ty si mala v poriadku? Lebo ani ja som necitila ovulku. V jeden den pozitivny den ovu a na druhy uz nie

topasitta
25. mar 2018

@z1984 horm.profil bol z toho dna v norme. Ine dni mi ho nebral..asi pred pol rokom mi tiez bral horm.profil, tiez bol v norme. Takze vtedy asi ovu bola. Povedal, ze ja som ok , a mame ist do car, ze uz pre mna nevie nic spravit. (Nikdy mi nesledoval, ci mam ovu napriklad....laparku som si aspon vydupala.) Ja som este pozit.ovu test nemala. Ale je pravda ze som to skusila asi v styroch cykloch, a prestalo ma to bavit. Vela cez den pijem. Neviem ci aj pre to. Alebo zla znacka. Alebo neovulujem???

majuska72
Autor odpoveď zmazal
tinni
26. mar 2018

@majuska72 nieeee 😢Čo sa deje?

topasitta
26. mar 2018

@majuska72 neblazni 😧

majuska72
Autor odpoveď zmazal
tinni
26. mar 2018

@majuska72 hlavne to chce klud 🙂 vela bab krvaca na zaciatku tehotenstva, ja ked som cakala dcerku, tak tiez sa mi spustila cista krv na zaciatku, ale mala bola uplne v poriadku. Dali mi lieky, klud na lozku a mala ma teraz uz 11 rokov 🙂 a naopak, moje druhe tehotenstvo - ziadna krv, ziadne problemy, vsetko vyzeralo ok a nakoniec zamlcany potrat :( niekedy to vyzera zle, ale vsetko je ok, drzim palce 🙂 a daj vediet ako si dopadla...

topasitta
26. mar 2018

@majuska72 drzim palce, nech ste v poriadku aj s miminkom 😘😘

vierocka29
26. mar 2018

@majuska72 drzim palce, nech je vsetko ok ☺️

vyvka
26. mar 2018

@majuska72 nie nevracas sa spät
Drzim ti velmi prsty a bude vsetko dobre ...vela bab krvacalo Na zaciatku tehu a vsetko dopadlo dobre

snazilka1004
26. mar 2018

Tak ja som dnes cca 9DPO, príznaky žiadne, pocity tiež žiadne ale prsty ma svrbia aby som spravila test lenže tento cyklus som si povedala že spravim test až v deň MS, potom som si povedala že vo štvrtok kedy budem už 12 DPO a nakoniec by som testovala už dnes 😂😂😂😂 aj keď myslím si že výsledok bude jasný /

vyvka
26. mar 2018

@snazilka1004 ak mas .. zvysne testy skus dnes Poznam ten pocit 😁
9DPO nieje az tak skoro niektore baby uz Mali peknych dusikov to ze nemas ziadne pocity ci priznaky neznamena ze sa to nemohlo podarit drzim prsty 🤞

snazilka1004
26. mar 2018

@vyvka práveže nemám zvyšné mam doma len jeden a je mi ľúto ho len tak využiť 😂😂😂 tak ako bola som tento mesiac chorá, brala som aj antibiotiká takze tento mesiac tomu vôbec neverím - včera som si dala aj 2 poháre vina 😂😁 ale ďakujem ak by to vyšlo bolo by to veľké prekvapenie

vyvka
26. mar 2018

@snazilka1004 ak by to vyslo a ty si si dala Pohar vina to vobec nevadi 🙂
Tak si setri ten jeden ktory mas .. ak vydrzis ak nie zajtra budes 10DPO to uz musii ukazat 😁

vyvka
26. mar 2018

@snazilka1004 v novembri som otehotnela a 6 decembra som zistila ze som Tehu ...
Moje stastie sice skoncila v 8tt
Ale ideme
Dalej nevadi ... ale chcela som ti povedat ze .. asi v strede novembra sa nam to podarilo ale samozrejme sme o tom netusili koncom novembra sme sli na narodeniny piatok a na druhy den hned na dalsie
A ja som Pila a nebol to len pohar vina ... bolo toho vela
A nic sa nestalo tehu som uz bola ale ten cas by mi tehu test este nic neukazal .. bolo to velmi skoro .. takze som nic netusila .. neverila som tomu Ze to vyslo a tak som si dala
Uzivala a nemyslela na to ze co ak nemozem .. a
Nakoniec to aj vyslo a vsetko bolo ok 🙂
Takze pohar vina .. podla mna neuskodi

snazilka1004
26. mar 2018

@vyvka je mi ľúto že to nevyšlo, nám tiež zomrelo babo v brušku len v neskoršom štádiu ale nerozumiem tomu koľko je v dnešnej dobre potratov veď to pomaly každá druha žena potratí 😔 ale ideme ďalej a raz verím že sa podarí, keď už raz sa podarilo 😊

evicka530
26. mar 2018

Pripajam sa, pred troma tyzdnami, skoro mesiacom nam zomrela v 39. tyzdni nasa laska Anicka, mam pocit, ze jedine, co mi pomoze nezblaznit sa je dalsie babo. Netrpezlivo cakam na to, kedy pridu moje dni, ked skonci sestonedelie a doktor povie, ze mozme ist do toho. Ani si nepripustam, ze to nevyjde na 1. max 2. krat 😏chystam sa zacat brat vitaminy, zdravo jest..len sa bojim, ze psychicky sa bloknem, kedze pomaly na nic ine nemyslim, len na to, ze do roka musim mat dalsie dievcatko. Psychicky som bola nastavena na babu, neviem sa od toho odputat, ale vdacna budem aj za chalana, za dvojicky, trojicky...len aby vsetko dobre dopadlo.

vyvka
26. mar 2018

@snazilka1004
Neviem preco je to tak .. poznam baby ktore v tehu fajcia pracuju nesetria sa a je vsetko v poriadku ..ja som robila vsetko preto aby Bolo vsetko v poriadku a ono sa to aj tak stalo asi to tak Ma byt ale ja verim ze raz nam to vyjde

topasitta
26. mar 2018

@evicka530. Ani neviem napisat nic, co by zmiernilo obrovskysmutok, ktory prezivas. Zelam ti, nech sa uz coskoro opat tesis 😘

majuska72
Autor odpoveď zmazal
tinni
26. mar 2018

@majuska72 a ako si dopadla u doktora?