icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
vierocka29
5. apr 2018

@majuska72 tebe sa ako dari?

majuska72
5. apr 2018

@vierocka29 mne akurát končia, budúci týždeň pôjdem k dr, tento mesiac budem bez liekov a zrejme ma pošle na hematologiu. Takže asi tak v skratke

vierocka29
5. apr 2018

@majuska72 mrzi ma to 😔
Drz sa

majuska72
5. apr 2018

@vierocka29 ďakujem 😉

veronika1306
6. apr 2018

@evellin26 my sme si teraz z manzelom kupili vitaminy na podporu plodnosti....a odporucili nam aby som kyselinu listovu jedla ja aj manzel a este dokonca vraj tekvicovy sirup alebo tekvicove jadierka maju priaznivy ucinok tak uvidim tento mesiac testujeme vsetko naraz😁

vyvka
6. apr 2018

Baby mam take tlaky v podbrusku ani neviem ako to Inac opisat nie stale zopar sekund-minut
Za den ... neviem kedy bola ovulka hadam ze asi 1.4
Beriem tabletky na podporu ovulky ( Clomid ) a minuly mesiac som
Mala ovulku 14-15DC
Tak hadam ze aj tento mesiac som
Mala zhruba taky isty cas ovulku chcem sa spytat tie tlaky mozu znamenat ze ovulka bude este len alebo je momentalne ??? Ovu testy som si tento mesiac nerobila..
Alebo to moze znamenat aj Tehu ?? Nezda sa mi kedze mozem Byt maximalne 5DPO
Dakujem za kazdu radu 🙂

veronika1306
6. apr 2018

@vyvka tazko povedat mozne su obe varianty aj ked vajicko sa zahniezduje cca 10dni po oplodneni....prajem aby to bolo babatkom

vyvka
6. apr 2018

@veronika1306
No ved to ze by to bolo skoro... ale co sa tyka ovulky ziaden hlien nemam ... ten plodny myslim ...
Nepozorujem
Sa velmi ale ani minuly mesiac som nemala a napriek tomu som mala ovulku potvrdenu lekarom .... 🤷‍♀️

veronika1306
6. apr 2018

@vyvka ovulacne testy su velmi nespolahlive....mne dva rozlicne testy v jeden den ukazali kazdy nieco ine....len ja mam slabe krvacanie ked mam ovulaciu tak zhruba viem bez testu....ale moze byt ze maternica sa pripravuje na uhniezdenie vajicka ak ostalo oplodnene...telo je uzastne nikdy sa neda povedat co to je....ale ja som mala ovulaciu asi 3 dni dozadu a tiez ma dnes boli brucho akoby som mala dostat menzes tak tazko ale verim ze to bude to nase pozitivne // vytuzene

vyvka
6. apr 2018

@veronika1306 bodaj by si mala
Pravdu drzim palce 🙂

tyty64
6. apr 2018

Baby možem dostať MS aj keď užívam Duphaston? Či príde až po douzivani? Som po IUI preto ich beriem, inak som mala cyklus 28 dni

olafienko
6. apr 2018

@tyty64 po doužívaní. teda aspon zo skúseností+čo som počula. ale teda držím palce nech nedostaneš!!! ja som dnes 6 dní po ovulácii a cítim okolo pupka naľavo motýliky v bruchu. také šimranie v bruchu (ale podla mna dosť vysoko, v úrovni pupku-to bude dačo iné. hrabe mi z toho a testovala som-samozrejme negatívny test. chcem tak veľa?:( je to unavujúce, a to si poviem už to neriešim, ale týžden po ovu. to je strašné kým dostanem menzes. k tomu asi 2 dni od ovu som bola dáka vyflusnutá, tak som si merala teplotu a telesnú teplotu mám doteraz 37.1 (mávam 36.6) tak si viete predstaviť ako som gúglila a nahováram si že to je príznak...test som si robila digitálny-do vzduchu vyhodené peniaze

sticker
tyty64
6. apr 2018

@olafienko Dakujem, myslela som že až potom. Ale má dnešný nejak pobolieva brucho, inak žiadne bolesti krížov ci pŕs ako zvyknem pred MS. Som 10 dni po IUI, za 4 dni mám ísť na krv ako to dopadlo. Asi 4 dni potom som mala nejake tlaky zospodu a pichalo ma vo vaječníkoch ale odvtedy nič. Až dnes. Uz teraz sa bojím že to celé zase nevyšlo a pomaly mi dochádza energia. Stále sa pcham liekmi, behám po lekároch a noc z toho😔

olafienko
6. apr 2018

@tyty64 a prvýkrát si bola? úplne ťa chápem, ale to vyjde!!!!🙂 test si si nerobila? bojíš sa, však?

tyty64
6. apr 2018

@olafienko Prvýkrát som bola. Test chcem robiť v nedeľu ale pocity uz mám ako pred MS. Veľmi daň bojím sklamania 🤔

bibih
Autor odpoveď zmazal
arousa
7. apr 2018

Čaute kočky, peknú sobotu 🌞 som vyše dvoch týždňov po spontánnom potrate v noci v nemocnici (7+2tt), bola som chorá, možno oslabená imunita a skrátka sme prišli o bábo. Najsmutnejšie je, že ešte v ten istý deň, ráno bolo všetko v poriadku. Pôrodné cesty uzavreté, bilo srdiečko ❤, veľkosť sedela presne na deň. Navrhli mi čistenie pre ešte stále vysokú sliznicu, ktorú bolo treba šetrne odsať. Po zákroku mi pichli Regu - s priateľom sme obaja kr.sk. B, ja neg. on poz. Po prepustení som už len možno 5 dní špinila, ale začala som intenzívnejšie pociťovať pravý vaječník. Zápal to nie je. Môže byť po potrate výraznejšia ovulácia? Ak, tak až takto som ju predtým nepociťovala, čo je fajn zistenie. Niekto s podobnou skúsenosťou?

zloba666
8. apr 2018

Ahojte zienky.. stale snazilkujete. Ja uz uvazujem nad IVF 🤔 .. uz mam dost toho sklamania kazdy mesiac 😣

katka8817
8. apr 2018

Ahojte žienky, zajtra ma čaká 3 kontrola USG, vo štvrtok na kontrole doki predĺžil stimuláciu o dva dni čiže zajtra som 15 DC, 13 deň stimulácie a ak zajtra bude všetko o.k., tak v stredu ma čaká OPU, skoro mi stimulku zrušil, no dal tomu ešte šancu a pridal ešte injekcie na dva dni, takže dnes končím so stimulkou a zajtra ráno sa uvidí, držte mi silno palce🙏🙏🙏

katka8817
9. apr 2018

Ahojte, tak výsledok z dnešného USG, celkom fajn, endometrium 8 mm, ľavý vaječník: 18 mm folikul, pravý vaječník 15 a 10 mm folikul, vraj ešte do stredy dorastú, takže dnes večer o 21.30 inj. Ovitrelle a v stredu ráno o 8.30 OPU, držte mi palce nech tam je nejaké zrelé vajíčko🙏

majuska72
9. apr 2018

@katka8817 super, držím palce, určite dorastu a vajko bude 👍👍👍

katka8817
9. apr 2018

@majuska72 ďakujem

olafienko
9. apr 2018

@katka8817 držíme🙏🌞

olafienko
9. apr 2018

baby, 10 DPO negatívny test, to už by som sa mala zmieriť s výsledkom že? joj nech už príde ms keď musí, toto je moje najneoblúbenejšie obdobie:(

sticker
olafienko
9. apr 2018

a neverím že sme to prešvihli! :( neexistuje:(

vyvka
9. apr 2018

@olafienko viem ako sa citis ja dnes len 8DPO ale mam tusaka ze .. uz s toho nic nebude :(

majuska72
10. apr 2018

@olafienko vôbec to ešte nemusí byť na teste . Mne ukázal až 15dpo slabsiu

olafienko
10. apr 2018

@majuska72 dnes som dostala:( sice este sa to len rozbieha, velmi kratky cyklus 25dnovy.to som nemala roky. Citim sa ako by ma presiel vlak, daka choroba na mna ide. Som znicena:( pojdem znovu k lekarke, vraj vsetko ok u mna aj u priatela. Ale ja viem ze keby vsetko fungovalo uz som tehotna. Ved to nie je mozne

olafienko
10. apr 2018

@vyvka ty mas este sancu🙂 kym nepride ms, drzim palce

majuska72
10. apr 2018

@olafienko no veď jasne :/ to aj moja bývalá dr. Tvrdila že chce to iba čas a pritom mi nepovedala že mám PCO atď. Našťastie som od nej dosť skoro odišla